یعنی چطور مشکل داره یکم توضیح بده
یعنی چطور مشکل داره یکم توضیح بده
دوستان من یکی دیروز گرفتم
ایا مال شما فنلانده یانه مال من چینه
ایا سری n-gage هست یانه
شتاب سنج داه یا نه
یفیتش خوب نیست
و وقتی میکوبه صدای خوبی به گوش نمیرسه تو هندزفری
البته وقتی تو اکولایز دست میبری و یا از حالت باس اونو در میاری درست میشه
فنلاندی که زیاد تو بازار هست
هیچ کدام شتاب سنج یا ان گیج ندارن
چون نسخه امیلاتور واسه 78 هنوز نیومده
دوستان نمی دونم چرا گوشی من هنگ میکنه مثلا وقتی بازی میکنی و بعضی مواقع هم قاط میزنه مثلا من دکمه وصل رو میزنم اون منو باز میکنه کمک کنید
این گوشی زیاد تعریف نداره فکر میکردم جایگزین خوبی واسه n73me میشه ولی دیدم در دروبین در صدا و ساپورت n-gage کم میاره جلو n73 دکمه های نامناسب داره واقعا نوکیا خیلی کار نکرده روش فقت gpsو wifi خوبی دوست عزیز بد نیست بدون n78 از سی پی یو 369mzh از نوع کاملا ساده و معمولی استفاده میکنه و یک تراشه ای هست و ازش انتظار نداشته باشید اصلا هنگ نکنه سرعتش زیادبالا باشه الان یکی ازمایشی اوردم تو دستمه ازش خوشم نه امد اول چقدر با ذوق اوردمش واقعا n73me یک سرو گردن ازش بالاتره
کلا این گوشی در حد و اندازه های انتظاراتی که بین خریداراش با تبلیغات بوجود اوردن نبود..واسه همینه که اکثردوستانی که خریدن بعد از 1 ماه یا کمتر میفروشن
دوست من ما یه سوال پرسیدیم شم هم که دنبال یه موقعیت هستید انگار که یکی یه چیز بگه شما هم طبق نظر شخصیتون اونو بکوبید جواب داری بده نداری نده تمام
تزا جان هنگ نکرده فکر کنم داری اشتب میگی گیر کرده یا کند شده....
اینا اغلب به خاطر استفاده ی نابه جا وغلط است....
دکمه وصل رو وقتی میزنی
نباید قسمت بالایی اونو بزنی که دکمه اوپن زیر ال سی ذی رو به جای وصل بزنی !!
هنوز کلاینت ان گیج نیومده واسه ان 78
چطور کم میاره جاو ان 73 ؟؟؟
صداش هم در هدفون و اسپیکر بهتر از ان 73 هستش (هر دو مدل رو دارم الان)
سرعت ان 78 در منو ها خیلی خوبه و بسیار سریعتر از 73 هستش مخصوصا وقتی آپ کردم به ورژن 12
هنگ نکردن هم ربطی به سی پی یو نداره
که سی پی ان78 که به نظر شما عادیه
جلوگیری کنه از این مشکل
هنگ کردن بیشتر به باگ های نرم افزاری و میزان رم دینامیکی بستگی داره
که در هر 2 مورد ان78 بهتر و بالاتر از 73 هستش
فقط بلندی صدای اسپیکر 73 بیشتر که اونم با پایین اومدن کیفیت در ماکزیمم صدا رنگ میبازه
اگه از ان73 خوش میاد بحثی نیست ولی دلیل نمیشه الکی اونو سر تر بدونی از یه گوشی 2 نسل جلوتر نوکیا
به نظر من ان78 با قیمت 300 تومن (حالا 30 کمتر وبیشتر)
واقعا خریده خوبیه
ولی من که 400 خریدم گرون خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)