تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 244

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی محصولات Panda -جديدترين كرك و مطالب در پست اول ▓

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ببینید من و شما چه انتظاری از فایروال داریم ؟ غیر از اینه که ما رو در اینترنت مخفی نگه داره و از ه*ک شدن جلوگیری کنه ؟ خب فایروال پاندا این کار رو به خوبی انجام میده این تست هایی که شما میگید تست های Proactive هستند من نمیدونم به طور ساده چطور توضیج بدم اینطور بگم که با استفاده از چند تا برنامه leak test امنیت سیستم شما رو در برابر خراب کاری هایی که مخرب میتونه انجام بده مثل تزریق کد تست میکنه
    ولی سوال مهم اینه که محصولاتی مثل پاندا و نورتون و اف سکیور که در رده های پایین این تست ها هستند اصلا اجاز میدن ویروس وارد سیستم شما بشه که بخواد این خراب کاری ها رو انجام بده ؟ یا اینکه اصلا تضمینی وجود داره که یک کاربر عادی سوال های مربوط به این مخرب ها رو بلاک کنه ؟؟؟
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم

2. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ببینید من و شما چه انتظاری از فایروال داریم ؟ غیر از اینه که ما رو در اینترنت مخفی نگه داره و از ه*ک شدن جلوگیری کنه ؟ خب فایروال پاندا این کار رو به خوبی انجام میده این تست هایی که شما میگید تست های Proactive هستند من نمیدونم به طور ساده چطور توضیج بدم اینطور بگم که با استفاده از چند تا برنامه leak test امنیت سیستم شما رو در برابر خراب کاری هایی که مخرب میتونه انجام بده مثل تزریق کد تست میکنه
    ولی سوال مهم اینه که محصولاتی مثل پاندا و نورتون و اف سکیور که در رده های پایین این تست ها هستند اصلا اجاز میدن ویروس وارد سیستم شما بشه که بخواد این خراب کاری ها رو انجام بده ؟ یا اینکه اصلا تضمینی وجود داره که یک کاربر عادی سوال های مربوط به این مخرب ها رو بلاک کنه ؟؟؟
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    حالا از کجا میشه واقعا مطمئن شد که جلوگیری میکنه از -- شدن و مخفی نگه میداره پورت هارو؟؟؟
    یعنی شما میگید دقیقا هم سطح با فایروال های بالای جدول میتونه جلوگیری کنه از -- شدن و مخفی نگه میداره پورت هامون رو؟؟؟

راستی
    Panda ActiveScan Cleaner چیه که در ورژن جدید اضافه شده به پاندا؟؟؟

و اینکه چطور میشه اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کرد یا اینکه معین کرد سر یه ساعت خاصی شروع کنه به آپدیت شدن؟؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من از این لینک دانلود کردم ولی چطوری میتونم اون 6 ماه رو فعال کنم دوست خوبم؟؟؟

الان هر سری وارد برنامه میشم یه پیغام میده که 30 روز به مدت پایان استفاده رایگان مونده...که امروز شد 29 روز!!!
    برای اون 6 ماه باید جایی ثبت نام کنم؟
    من فقط موقع اجرای برنامه که هر سری ازم لایسنس میخواد گزینه ی اولی یعنی Continue Using The Trial Version رو میزنم و هر سری هم این سوال رو از میپرسه و خبری از 6 ماه رایگان هم نیست.باید چکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

من از یک فروشگاه اینترنتی خریدی انجام دادم و قرار هست نسخه سه ماهه رایگان این pro2012 رو هم برام به عنوان هدیه ارسال کنند . البته روی دسکتاپم آنتی ویروس بیت دیفندر نصب هست و ازش راضیم ولی این رو برای لپ تاپ میخوام نصب کنم و میخواستم بدونم به نظرتون این آنتی ویروس چه عملکردی داره و آیا میتونه برای همین مدت 2-3 ماهه راضی کننده باشه؟

راستی اگر این مدتش تموم بشه دیگه کار نمیکنه یعنی؟ نمیشه به نسخه رایگانش کوچ کرد؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوبی ها.
    انتی ویروس خوبی هست سبک و تقریبا قدرتمند و زیاد هم به کرک و پچ ها گیر نمیدده . اپدیت سبکی داره . کلود هم داره .

بدی ها
    ویروس رو قرنطینه نمیکنه یک راست حذف میکنه

10. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

12. 4 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دانلود پاندا اینترنت سکوریتی 2013 رایگان برای 6 ماه
    برای کسانی که این نسخه را از این صفحه فیسبوک دانلود و نصب کنند.
    پیش از نصب اون رو لایک بزنید و فقط یکبار حق نصب دارید نه بیشتر...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ghost_dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان. برای سیستم محل کار که زیاد فلش به سیسم میخوره، پاندا نسخه کلودش خوبه یا نه؟ اینجا زیاد ویروس و دسگاهاشون رد وبدل میشه.دنبال یه آنی ویروس مجانی و خوب میگردم.کومودو جواب نداد(به خاطر اینکه اینجا از dns اسفاده میشه و نمیشه آنلاین آپدیتش کرد). ممنون از راهنماییون.

16. این کاربر از ghost_dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •