سلام مجدد...یه سوال دیگه داشتم از خدمت دوستان...
من میخوام اینترنت کامپیوتر رو از طریق USB و همینطور Wifi ...
share کنم برای گوشی...
تنظیمات و کارهائی که باید انجام بگیره رو کسی میدونه ؟{ من خودم حوصلم نمیشه زیاد روش فکر کنم از اون لحاظ گفتم
}
سلام مجدد...یه سوال دیگه داشتم از خدمت دوستان...
من میخوام اینترنت کامپیوتر رو از طریق USB و همینطور Wifi ...
share کنم برای گوشی...
تنظیمات و کارهائی که باید انجام بگیره رو کسی میدونه ؟{ من خودم حوصلم نمیشه زیاد روش فکر کنم از اون لحاظ گفتم
}
usb که وقتی به کامیپوتر سینگ میشی ، شما دارای اینترنت درون گوشی خود هستید.
درباره wifi باید بهت لینک بدم که تبلیغات سایت دیگه حساب میاد، در نتیجه سرچ کن![]()
----------------
Last edited by M.C.; 01-03-2009 at 21:55.
آها بعله...خوبه یه جفت جیگر بعضی مواقع داشته باشه آدمهر .... ی که خار آید ، روزی به کار آید...
و این صوبتا...اقبالت...
راستی در حالت عادی من نمیتونم با USB از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم...{ لابد یه کاری کردی...میترسی تبلیغ شه ، آره کلک ؟
}
دوست عزیز گوشیه قبلیه من n95 بوده..اینم اولین پاکت پی سیمه..
من فقط می خوام گوشیم قفل بشه..گوشیای نوکیا یه کد فابریک دارن که همشون 12345 هستش..
حالا خواستم ببینم که پاکت پی سی ها هم دارن که ظاهرا میگی ندارن...پس من چطور گوشیم و قفل کنم؟؟؟
بی زحمت اگه روشی هست که بتونم گوشیم و قفل کنم بگید..مثل lock cod نوکیا....
شما تقریبا بی شمار راه دارید که اینکار رو کنید، توسط یه برنامه ، حتی تو خود گوشی تون هم به صورت فابریک برنامه ی پسورد گذاشتن هست.
آقا یکی جواب ما رو بده...کرک و پرمون ریخت از بس صب کردیماااایه سوال هم در مورد کیبورد فارسی...
برنامه ی Resco کیبورد رو نصب کردم و فارسی رو از منو انتخاب کردم ولی برنامه فونت فارسی رو نداره...
چه فایلی باید اضافه بشه به برنامه ؟
{ اینترنت USB هم کار کرد ، ولی موقعی که سیم کارت شارژ داره اول از اینترنت خط استفاده کرد...شارژمو خالی کرد حالا از USB استفاده میکنه !!!! چرا ؟}
عزیزم من کلا به صورت تصادفی از اینجا رد شدم، وگفتم به سوال بعضی دوستان جواب بدم
اینجا اساتید زیاد هستند ، من همین جوری میام و میرم، من از مدیرهای سایت معذرت خواهی میکنم اگر که پستی میزنم و تبلیغات حساب میاد، اگر صلا ح دیدن ادیت کنن
من رو میتونید تو پرشین تولز(تو بخش پاکت پسی ش پیدا کنید و اگر خواستید خیلی حرفه ای جواباتون رو بگیرید به سایتی که اولین بار تو ایران زده شده و سایت تخصصی پاکت پسی هم هست مراجعه کنید ، که اونم با یه سری از دوستان زدیم .
من فقط اسم سایت رو مینویسم و لینک نمیدم یه گوگل کنید میتونید پیدا کنید به سادگی ،handheldusers اگر اینجا من رو پیدا نکردید تو پرشین تولز یا سایت ------------- میتونید من رو پیدا کنی عزیز، اونجا سوالی بی جواب نمیمونه.
موفق باشی
دوست عزیز احتمالا منظور شما همون قسمت lock گوشیه درسته؟؟..آخه جای دیگه ای برای قفل گذاشتن من ندیدم..
اگه منظورتون قسمت lock هست که من هر کاری می کنم نمیشه...لطفا راهنماییم کن..
یه عکس از این قسمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چی رو توضیح بدم عزیزم، خودت که میدونی، اگر اون بالا تیک رو بزنی ، ازت میخواد که بعد از چه مدت گوشی قفل بشه و قابل استفاده نباشه و وقتی 2 گزینه ی که بهت میده مدل پسورد رو انتخاب میکنی مثلا یه کلمه باشه و یا یه عدد ، دو تا خونه پائین هم پسورد و کنفریم پسورد رو میزنه ، به همین سادکی ، مثلا گوشی شما بعد از 1 دقیقه بلا استفاده موندن قفل بشه و از یک گزینه ی 4 حرفی عدد استفاده بشه.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)