با سلام
لطفا در مورد این خطا منو کمک کنید و قتی روی هرکدوم از درایو ها میروم نمیذاره بطور عادی وارد داریو بشم واین خطا را میده
اما میتونم مثلا با نوار کشویی و یا راهای دیگه وارد درایو بشوم اما اعصابم خیلی خراب کرده لطف کمک کنید
![]()
با سلام
لطفا در مورد این خطا منو کمک کنید و قتی روی هرکدوم از درایو ها میروم نمیذاره بطور عادی وارد داریو بشم واین خطا را میده
اما میتونم مثلا با نوار کشویی و یا راهای دیگه وارد درایو بشوم اما اعصابم خیلی خراب کرده لطف کمک کنید
![]()
Last edited by rezaninja; 10-12-2008 at 23:51. دليل: تصحیح عکس
سلام دوستان
یکی از آشنایان برای شرکت یک ویندوز xp servis pack3 اورجینال خریده 146 هزار تومان و الآن هم داده به من که منم نصبش کنم حالا به نظر شما من اگه این رو نصب کنم خیلی بهتر از ویندوز حاضر خودم که servis pack 2 هستش هست؟
ممنون
اگه اشتباه نکنم اين برا اينه که ويروس گرفتی
من خودمم قبلاً اينو گرفتم
تو تاپيک آقای mahdi7610 در موردش بحث کرديم فکر کنم
یه بنده خدایی جواب این سوال رو بده تا بفهمیم ویندوز sp3 هست یا نه؟![]()
اقا/ خانم d o l f i n توی run بنویس winver.exe
من میخوام ویندوزم را عوض کنم . و تا بحال ویندوزم را خودم عوض نکردم آیا یک رهنما هست که من از طریق اون ویندوزم را عوض کنم.
در ضمن ویستا بهتره یا اکس پی.
سلام
من يه پيشنهاد يا بهتر بگم راهنمايي براتون دارم
شما ميتونيد ويندوز سرويس پك 3 قانوني شده و كاملا سفارشي براي خودتون بسازيد!!!
اول نرم افزار Nlite رو دانلود كنيد (براي دانلود توي گوگل سرچ كنيد سريع پيدا ميشه)
بعد يه ويندوز سرويس پك 2 دستكاري نشده بگيريد تو سط نرم افزار Nlite سرويس پك 3 كه دانلود كرديد رو به ويندوز الحاق كنيد.
راستي شما ميتونيد توسط همين برنامه سريال ويندوز رو حذف كنيد يا زبان فارسي رو بطور پيش فرض براي ويندوز انتخاب كنيد
خلاصه هزار كار ديگه ميتونيد بكنيد
اگه مشكلي بود در خدمتم
ياعلي
من و یندوز xp sp3 را گرفتم . از شرکت ebay این خوبه.
چند وقت پیش یه لینک دانلود از Win Xp Sp3 پیدا کردم بعد از نصب این ورژن از xp متوجه شدم که IE7 و Windoes media player 11 نداره... آیا من نسخه کامل SP3 رو نصب کردم؟ البته تو General Information که نوشته بود Service Pack 3 ... ؟؟؟!!!
همونطور كه گفتم تمام ويندوزهايي كه سرويس پك 1 يا 2 يا 3 دارن با نرم افزارهايي مثل Nlite تلفيق شدن و خود مايكروسافت بصورت اينتگريتد نداده
در ضمن سرويس پك 3 اينترنت اكسپلور يا مديا پلير رو آپگريد نمي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)