ولی من در مورد پارگی چیزی ندیدم .
ولی من در مورد پارگی چیزی ندیدم .
من Creative HS-1000 را قبول دارم حدود یک ماه پیش 75000 تومن گرفتمش.البته با ضامنت.خیلی عالیه.موسیقیو بهم فهموند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما عکسه پنجمیو نگاه کن روی عکس توضیح داده
ضمن این که بعد از یه مدت کل سیم به همون شکل در میاد
ریویوی کاربرا رم در مورد این مدل ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مدلو داشتم قبلا و قضیه ی سیم رو با اطمینان بهت میگم که حتما پیش میاد
بحث فیت شدن رو هم خیلی ها اشاره کردن ولی ممکنه برای بعضی حتی عالی باشه ، باید تست کرد.
پیشنهاد جایگزین PX100
دوام عالی
برای همه فیت میشه صد در صد
صداش قابل مقایسه با اون ایرفونا نیست چون اونا بیسشون تعطیله ضمن اینکه صدای PX موزیکال تره و میتونی چند ساعت باهاش از موسیقی لذت ببری و دل کندن ازش همیشه سخته.
فوق العاده راحته رو سر و برای ورزشم مناسبه.
ضمنا جفت این هدفونارو من داشتم ویه جورایی دارم و از روی ریویو ها این چیزا رو نمیگم حالا هر جور که صلاح دونستی.
فک نکنم یه هدفون انقد مهم باشه ها!!!
شاید از نظر شما مهم نباشه. ولی برای کسی که میخواد موزیک رو با بالاترین کیفیت و بیشترین جزئیات بشنوه خیلی مهمه.
دیروز من اینو قیمت کردم ... 50.000 تومن از نمایندگی ... همون 630 بهتره ... 17.000 تومن
سلام
دوستان نظرتون در مورد هدفونهای بی سیم چیه ؟
سیم دار بودن هد فونیه جو را یی اذیت نمی کنه ( سیم گیر می کنه -کم میاد و.. )
خب بستگی به مارک و مدل داره. به طور کلی میشه گفت کیفیتشون پایین تر از مدل های سیم داره. ضمن این که با افزایش فاصله از یه حدی کیفیتشون هم نسبت به وقتی که نزدیکه افت میکنه. البته مدل هایی هم هست که کیفیتشون بالاست و در حد مدل های سیم دار. ولی قیمتشون خب بالاتره. مثلا هدفون های وایرلس sennheiser.
سیم دار بودن به نظر من اذیت نمیکنه. بستگی داره موقعی که از هدفون استفاده میکنین همون جا نزدیک به منبع موسیقی (مثلا کامپیوتر) میشینین یا این که میخواین حرکت کنین و این ور اون ور برین. اگه حالت اول باشه که هیچ مشکلی وجود نداره. و اگه حالت دوم باشه فکر میکنم تنها چاره wireless باشه.
20 تومن برای مدل 830 ؟ یا طرف احتیاج مبرم به جمع کردن ثواب داره (!) یا کلکی تو کارشه .. تقلبی 630 که مدتها در بازار بوده ، شاید واسه این هم اومده باشه ..
شما از نمایندگی های کریتیو بخر تا خیالت راحت باشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو هم چک کن
هنوز اونطور که به نظر میاد جا نیفتاده ، مدلهای خوب قیمت هاشون بسیار بالاست (روی 100 تومن به بالا فکر کن) ... صرفاً بدرد کسی می خوره که واقعاً نیاز به قابلیت بیسیم بودنش داره ... (بحث روی مدلهای معتبره البته) ... دوستانی توی ماههای اخیر در این مورد از من مشورت گرفتند که مشکل مالی نداشتن (یکی شون صرفاً چون "دلش می خواد" ، همه تجهیزاتش رو بیسیم گرفته و می خواست هدفون هم با بقیه "ست" باشه!) ، اما وقتی یه آمار از بازار گرفتن منصرف شدن و حرفشون این بود که "نمی ارزه" ... باز تاکید می کنم که بحث مدلهای معتبره که واسه مون کیفیت صدا اهمیت داره
آقا ما هر چی انتخاب می کنیم تو ایران نیست . من گناه که نکردم یه هدفون درست و حسابی برای ورزش می خوام ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)