این یکی خیلی باحاله انصافا. ولی موندم یک همچین قول 8GPU ای چه قدر افزایش توان پردازشی داره؟
البته همین الانم با عرضه شدن 4870 X2 میشه یک قول 4 GPU بستولی توی سری قبلی افزایش کارایی به ندرت به بیش از 3 برابر میرسید.
این یکی خیلی باحاله انصافا. ولی موندم یک همچین قول 8GPU ای چه قدر افزایش توان پردازشی داره؟
البته همین الانم با عرضه شدن 4870 X2 میشه یک قول 4 GPU بستولی توی سری قبلی افزایش کارایی به ندرت به بیش از 3 برابر میرسید.
رقابت توي رده Ultra High-End وقتي به اوج خودش برسه و طرفدار هم داشته باشه اينطوري ميشه! پس بايد به زودي منتظر پاور هاي Quad CrossfireX Ready و پاورهاي بالاي 1500 وات باشيم!
چه Power Consumption ی از آب دربیاد !!
در کل گمان نکنم در صورتی که پشیبانی از طریق app مورد نظر نباشه ، بشه به صورت بهینه از هر 8GPU استفاده کرد !
دقیقا. کما اینکه فکر میکنم در رده ی Work Station ان ویدیا این نیازها (برای کارهای سنگین تری مثل شبیه سازی تصادفات و ...) برآورده شده و چنین سیستمی با توجه به توان مصرفی بالایی که طلب میکنه کاربردهایی غیر از سیستم های گیمینگ داشته باشه.
همان طور که پیش بینی میشد این کارت دو هسته ای تا 50 در صد از کارت دو هسته ای GTX280 قویتر است.بررسی ATI Radeon 4870 X2 توسط Anadtech
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تست فعلا کامل نیست.ولی باید به AMD تبریک گفت!
آره ولی توی تست Crysis که همچین عالی ظاهر نشده:
![]()
سلام
من فکر این کارت گرافیک بیشتر تویه روز ریشن ها بالا خودش رو نسبت به رقبا بالا می کشه
اين قبول نيست ..... gtx 280 sli رو با 4870 x2 تكي مقايسه مي كنيد اگه راست ميگيد با كراس فاير مقايسهش كنيد يا4870 x2 رو با اونGtx 280 تكي
gtx 280 sli........51.5
4870 x2......... 39.5
Gtx 280 ....... 34.3
صحیح.سنگین ترین فیلترها و گرافیک بازیها در رزولیشنهای بالا مشخص میشه.حتی در کریسس در آخرین رزولیشن میبینید که 4870x2 کاملا برتر هست.سلام
من فکر این کارت گرافیک بیشتر تویه روز ریشن ها بالا خودش رو نسبت به رقبا بالا می کشه
کاربران اون ور آب هم معمولا روی مانیتورهای سایز بزرگ کار میکن.
سلام دوست من
من یه چیزی رو متوجه شودم اون این که کلان سری کارت های ATI روی روز ریشن های بالا خیلی خوب عمل می کند ( بیشتر روی روز ریشن 1200*1600) نظر شما چیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)