وای ی ی ی ی !!!!
هادی تو باز کار گذاشتی ؟! بابا به فک ما هم رحم کن دیگه تازه دادم جا انداختنش ..... دو باره افتاد !
دمت گرم ترکوندی والا !
وای ی ی ی ی !!!!
هادی تو باز کار گذاشتی ؟! بابا به فک ما هم رحم کن دیگه تازه دادم جا انداختنش ..... دو باره افتاد !
دمت گرم ترکوندی والا !
بابا علی جان این همه که گفتی هم نیست دیگه
ممنون دوست جون
هنوز کامل نیست بزار توی یه صحنه سینما یی یه رندر ازش بگیرم تا ببینم چی میشه
سلام دوستان با لا خره تموم شد
مدلینگ و تکسچرینگ تموم شد فقط مونده یه صحنه سینمایی بسازمو یه رندر ازش بگیرم
اما فردا میرم سراغ ساخت محیط
دوستان میگم امروز روم به دیوار داشتم یکی از کاناله ی مولتی رو میدیدم ، داشت ترنسفرمرز نشون میداد ، تکسچرینگو بیخیال شدم رفتم تو کفه فیلمه ( البته این سومین بار بودا)
واقعا اینا چطوری این مدلا رو انیمیت میکنند !!!!!
جدی جدی چطوری اون همه در گیری بوجود میاد !!!!!!
میگم تا وقتی این جلوه های ویژه و این مدلینگ و کلا کارای مکس و سه بعدی وجود داره چرا آدم باید برای چیزای دیگه وقت بزاره ، ها جدی نه ، فکر کن
میگم این بافت رو با کنتراسست بالا ایجاد کن..... یعنی کثیفیها خیلی تیره بشن و جاهی تمیز خیلی روشن... بعد این بافت رو به عنوان طرح Mix Amount تو طرح Mix بذار و جای سیاهی ها یه طرح زنگ زده بذار......
بعد همون طرح رو بذار تو Reflect و جاهایی که زنگ زده دیگه بازتاب هم نداشته باشه....
بعد دوباره این طرح رو بذار تو Displace و جاهای زنگ زده رو یه طرح Nois که با Cllular ترکیب شده بذار تا مثب خرابی ها بشه.... و همین طرح رو تو Bump هم کپی کن....
حالا یه رباط داری که گوشه هاش زنگ زده و خرد شده.....
(یکی نیست بگه خودت فهمیدی چی گفتی)
راستی ممنون.... به خاطر تبریک.....![]()
هادی معرکه شده...... من حالم بده.... این چیه دیگه....
راستی مولتی داره میده؟؟؟؟ من ندیدم این فیلمو فقط بعضی جاهاشو دیدم..... برم ببینم.....
هادی بابا تو دیگه کی هستی عین خودش شده خیلی توپ شد دمت گرم آفرین به این همه پشتکارو دقت دمت گرم....در مورد آواتور هم گفتی منم برم یکی بسازم یکی از بچه ها کلی شاکی بود گفتش بابا این چیه آخه عکس بهتر گیر نیاوردی.....
ممنون بهزاد جان
بازم باید براش محیط بسازم و یه رندره سینمایی ازش بگیرم
جان !!!
چی شد !
ممنون
ها آره دیگه پس کجایی ، تو این فیلمو ندیدی؟ جلل خالق
حتما میشینی این سریالای ایرانی رو بجای این فیلما میبینی ! از اینا یی که کلا با 1000 تومن فیلم میسازن ها![]()
خیلی خوشگل شده پسر حالا یه رندر ازش بگیر ببینیم چه طوریه
ممنونم نیکلاس جان
خوب دوستان من محیطش رو هم تا یه جاهایی ساختم
ببینید چطور شده
ممنون از همه ی دوستانی که منو همراهی میکنند
خیلی خوب شده بابا یه رندر بگیر دیگه کشتی مارو....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)