تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 97 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

یه فایر وال خوب معرفی کنین که مثل comodo سرعت بوت شدن را پایین نیاره و با nod32 هم سازگار باشه !
    Agnitum Outpost Firewall گزینه خوبیه.

داره خودمونی میشه Mehita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سوئـــد

پيش فرض

Agnitum Outpost Firewall گزینه خوبیه.
    البته نسخه 4 این فایروال.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

البته نسخه 4 این فایروال.
    میشه بیشتر توضیح بدید؟ الان نسخه 6 این فایروال اومده.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من نسخه 6 دارم با nod32 هیچ مشکلی هم ندارم
    online armor هم خوبه فقط سریال تقریبا براش پیدا نمیشه! و بوت رو کند میکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سوئـــد

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید؟ الان نسخه 6 این فایروال اومده.
    شما نظتون رو گفتید و من هم نظرم رو.

من هم میدونم نسخه 6 این فایروال اومده جون از نسخه 2.5 این فایروال یکی از کاربرهاش بودم. فقط بطور خلاصه
    بگم که نسخه 6 این فایروال مشکلات و کمبودهای خودشو داره و هنوز جا داره تا خوب روش کار بشه. هنوزم که هنوزه
    لینک دانلود نسخه 4 این فایروال از روی سایت اصلی برداشته نشده آیا مشکوک نیست؟

یا مثلا هنوزم نسخه 2.7 آنتی ویروس ناد32 بر روی سایتش قرار داره فکر میکنید این نسخه رو همینطوری گذاشتند که
    مردم خوششون بیاد؟

من پیشنهاد میکنم کسی که میخواد از این فایروال استفاده کنه از نسخه 4 اون که دارای کمترین مشکل بر روی
    سیستم ها هست استفاده کنه. اگر کسی وجود داره که میگه نسخه 6 این فایروال مشکلی نداره یا نمیدونه مشکل
    به چی میگند و یا شخص خوش شانسی بوده که رو سیستمش خوب جواب داده.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

شما نظتون رو گفتید و من هم نظرم رو.

من هم میدونم نسخه 6 این فایروال اومده جون از نسخه 2.5 این فایروال یکی از کاربرهاش بودم. فقط بطور خلاصه
    بگم که نسخه 6 این فایروال مشکلات و کمبودهای خودشو داره و هنوز جا داره تا خوب روش کار بشه. هنوزم که هنوزه
    لینک دانلود نسخه 4 این فایروال از روی سایت اصلی برداشته نشده آیا مشکوک نیست؟

یا مثلا هنوزم نسخه 2.7 آنتی ویروس ناد32 بر روی سایتش قرار داره فکر میکنید این نسخه رو همینطوری گذاشتند که
    مردم خوششون بیاد؟

من پیشنهاد میکنم کسی که میخواد از این فایروال استفاده کنه از نسخه 4 اون که دارای کمترین مشکل بر روی
    سیستم ها هست استفاده کنه. اگر کسی وجود داره که میگه نسخه 6 این فایروال مشکلی نداره یا نمیدونه مشکل
    به چی میگند و یا شخص خوش شانسی بوده که رو سیستمش خوب جواب داده.
    پس منافع اونایی که پول میدن و محصول جدید را میخرن چی میشه؟
    آیا یه محصول مشکوک و معیوب خریدن؟
    یه کاربر عادی میره از مارکت محصول جدید با قابلیتهای جدید را میخره.چه میدونه ممکنه مشکوک یا معیوب باشه. کی جوابگو میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سوئـــد

پيش فرض

پس منافع اونایی که پول میدن و محصول جدید را میخرن چی میشه؟
    آیا یه محصول مشکوک و معیوب خریدن؟
    یه کاربر عادی میره از مارکت محصول جدید با قابلیتهای جدید را میخره.چه میدونه ممکنه مشکوک یا معیوب باشه. کی جوابگو میشه؟
    دیگه داره بحث به حاشیه کشیده میشه.
    خب کاربر عادی مثل من و شما عقل داره یا نه؟ یخورده که مغز تو کله اش پیدا میشه قبل از خرید یک تحقیق کوچک
    بکنه. شرمنده که رک گفتم آخه طوری گفتید کاربر عادی انگاری که مثلا مادربزرگ من با 2 کلاس سوادش میخواد
    بره Outpost بخره.

به نظرم کاربر عادی هیچ وقت دنبال این فایروال نمیره و این تنها نظر من نیست بلکه مغازه ها و فروشگاه های وسائل
    الکترونیکی اینو ثابت کردند. وقتی یک کاربر حالا عادی یا حرفه ای میخواد یک کامپیوتر جدید بخره هیچ وقت نمیتونه
    آنتی ویروسهایی مانند ناد32 و یا کسپرسکی رو از روز اول بر روی کامپیوترش داشته باشه.

تنها آنتی ویروسهایی که همیشه بصورت پیش فرض بر روی سیستم ها نصب شدند حدود 80 درصد Norton و 10 تا
    15 درصد هم مک آفی و اف سکور و حدود 5 درصد باقی مونده اش هم Norman هست. حدود 6 سال پیش زمانی که
    اولین کامپیوترم رو با هزار امید و آرزو خریدم آنتی ویروسش نورتون بود. این آنتی ویروس رو تا 1 سال استفاده با هزار
    بدبختی استفاده کردم.

میدونید چرا؟ چون فکر میکردم نورتون بهترین آنتی ویروسه و به همین دلیل از اول روی سیستم ها نصبه. تازه
    بعدا فهمیدم که چه گندیه و فقط بخاطر پولش و تبلیغاتشه که بیشتر بر روی سیستم ها نصب میشه.

الان بعد از گذشت 6 سال و بعد از استفاده کردن از فایروال های مختلف تصمیم گرفتم که از نسخه 4 این فایروال
    استفاده کنم. اون کاربری هم که میخواد از نسخه 6 اوتپوست و یا از نسخه 3 ناد32 و یا از نسخه 8 کسپرسکی
    استفاده بکنه خب بزار بکنه. من خودم شخصا وظیفه خودم میدونم که اون چیزی رو که میدونم 1 بار بگم دیگه
    بقیه اش به من مربوط نیست که کی میخواد گوش کنه و کی نمیخواد گوش کنه. خودشون با مشکل مواجه
    میشن و سیستم خودشون اشکال پیدا میکنه.

این سوالی رو هم که پرسیدید باید خود شرکت سازنده آنتی ویروسها و فایروال ها جوابگو باشند نه من . مگه
    ناد32 از ارثیه پدربزگم مونده که واسم مهم باشه جنسش خوبه یا نه؟

چرا وقتی یکی میخواد موبایل بخره هزار تا تاپیک چی بخرم و چیکار کنم و کدوم یکی بهتره رو میزنه تا بفهمه
    تازه چی بخره و تازه اونوقت صد تا مغازه و مخ صد تا فروشنده رو میزنه تا یخورده هم با قیمت پایینتر و کیفیت
    بهتر بگیره.

این نمونه موبایل در مورد همه چیز میتونه درست باشه. حالا این وسط اگر یکی پیدا بشه همین طوری سرش
    رو بندازه پایین و بره تو مغازه و یک موبایل رو بدون آگاهی قبلی انتخاب کنه کی باید جوابگو باشه اگر موبایلش
    حافظه کمتری نسبت به بقیه گوشی ها داشته باشه؟

به نظر من خود شخص مقصره و این وسط نه کمپانی سازنده گوشی و نه فروشنده تقصیری ندارند. این خود
    خریدار و استفاده کننده است که باید بدونه چی داره میخره.

الان هم Outpost Pro در سایتش هم لینک دانلود نسخه 4 رو گذاشته و هم نسخه 6 رو . اگر کسی میخواد
    از نسخه 6 استفاده کنه جلوش گرفته نشده و راحت میتونه بره دانلود کنه و بعدشم بنصبه.

آقا حرف آخر .... نسخه 6 رو از من میشنوید استفاده نکنید. اگر واقعا از این فایروال خوشتون اومده از نسخه
    4 استفاده کنید.

حالا بیاید و منو محکوم کنید که چرا این حرفو زدم باشه؟ آدم نمیتونه اینجا حرف بزنه وقتی هم میزنی اینقدر رو
    حرف آدم زوم میشه که باید برای هر گلمه اش یک توضیح 3 خطی بدی تا دیگه بهت گیر ندن. واقعا که....

من یک خط گفتم نسخه 4 بهتره باید توضیح بدم که مسئول خرابی کیه... دنیا رو میبینی...

Batmna جان اگر واقعا میخوای بدونی چه نسخه ای بهتره یک سر به انجمن رسمی این فایروال بزن و نظر
    کاربرانی رو که از نسخه 6 و یا 4 استفاده کردند رو بخون اون وقت متجه میشی چه نسخه ای خوبه و چه
    نسخه ای بد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    جواب من همون چند خط آخر بود.
    معلومه هر کسی طرفدار یه محصول خاص هست منتظر ورژن جدید میشه.این کار هم کورکورانه صورت نمیگیره.
    مشخصه وقتی یه نفر میپرسه فایروال Norton Internet Security قوی تره یا Outpost چه پاسخی دیافت میکنه.
    به نظر من Outpost هنوز هم با این کار داره مقایسه انجام میده .
    به هر حال دیگه بیشتر از این دنبال نمیکنم.ممنون از جوابتون.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته اين نکته رو بگم که اين تست هنوز کامل نشده به اين دليل که اين تست در 10 مرحله ميباشد که هنوز تمامي محصولات در 10 مرحله شرکت نکردن!، هر مرحله هم 10 امتياز داره که مجموع 100 امتياز يا هموم 100% تشخيص مراحل هست،مثلاً در عکسي که در پايين قرار دادم، نسبت به عکس دوست عزيزم Nine محصول Online Armor Personal Firewall بعد آزمايش در هر 10 مرحله به صدر جدول رسيده است، و يا مثلاً محصول Jetico Personal Firewall که در 3 تست آزمايش شده توانسته از 30 امتياز ممکن 29 امتياز (يا همون 29% تشخيص) رو داشته باشه و اگه ميا نگين بگيريم ميبينيم که جاي اين محصول در اينجا نيست! پس اين آزمايش هنوز کامل نيست و ادامه داره

مارکوس عزيز تست هاى سايت matousec در 10 مرحله انجام ميشه و هر مرحله نسبت به مرحله قبلش تخصصى تر و سخت تره ..

تمام فايروالها براى گذروندن هر مرحله بايد حداقل 50% امتياز رو بگيرند

فايروالها در هر مرحله اى که باشند اگه زير 50% بيارند از رقابت خارج ميشند چون از پايه ايراد دارند و در سطح مرحله بالاتر نيستند

پس فايروال بايد پله به پله قدرتمند عمل کنه تا شايسته عنوان خوب يا عالى باشه

در زمينه فايروال Jetico هم بايد به عرضتون بروسونم شما بايد به ورژن اون دقت کنيد

ورژن 2.0.1.5.2216 اين فايروال در تست شرکت ميکنه و در مرحله سوم کم مياره و بدون رده بندى اخراج ميشه

اما با ورژن 2.0.2.4.2264 در تست شرکت کرده و عيوب قبليش رو ميپوشونه و رتبه هفتم رو بعنوان يه فايروال خوب کسب ميکنه

موفق باشيد

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سايت Matousec با ورود نسخه جدید فایروالها تست جدیدى در زمینه خاصيت outbound فايروال ها دو روز پيش انجام داد

همانطور که در پست بالا اشاره کردم اين تست شامل 10 مرحله تخصصى است که هر فايروال براى عبور از هر مرحله بايد 50% امتياز اون مرحله رو بيارد

فایروالها براى رتبه بندى باید ضمن گذراندن مراحل در کل امتیازى بالاتر از 30% بیاورند :
    بالاى 90% : عالى

80% تا 90% :خیلى خوب
    70% تا 80% :خوب
    60% تا 70% :ضعیف
    30% تا 60% :خیلى ضعیف
    زیر 30% :فاجعه

در بخش اول جدول فایروالهاى عالى و خیلى خوب قرار داردند

در اين تست ورژن جديد فايروال محبوب Outpost Firewall Pro 2009 توانست صدر جدول رو به خودش اختصاص بده

نکته مهم اين تست اينه که فايروال Online Armor Personal Firewall که تا قبل از اين مجانى بود و رتبه اول را داشت حال در دو نسخه پولى و مجانى ارائه ميشه
    که نسخه پولى اون رتبه عالى دوم و نسخه مجانى اون رتبه خيلى خوب پنجم رو بدست آورد

فايروال قدرتمند Comodo هم همواره در اين سالها در سه رتبه اول قرار داره

Kaspersky هم مثل هميشه امتياز خيلى خوب گرفت و جزو 6 فايروال کاملى شد که توانستند 10 مرحله رو طى کنند
    اما متاسفانه از ورژن 8 کسپرسکى در این تست استفاده نشد تا از قدرت نسخه جدید در زمینه outbound مطلع بشیم

در بخش دوم جدول فایروال هاى خوب ، ضعیف و خیلى ضعیف قرار دارند که نتونستند بیش از 7 مرحله رو طى کنند

در این بین فایروال قدرتمند Jetico که در تست قبل حتى نتونست از مرحله سوم بالا بیاد و حتى زیر خیلى ضعیف قرار گرفت ،
    ضمن رفع ایراداتش با کسب رتبه خوب هفتم تونست از نام خودش دفاع کنه

اما نکته جالب براى فایروال Zone Alarm بود که درجه ضعیف دریافت کرد (گویا این فایروال با ارائه هر نسخه یه رتبه میگیره)

در بخش سوم جدول فایروالهایى هستند که در منطقه قرمز قرار دارند یعنى بدلیل ضعف بیش از حد ، آبروى خودشون رو بردند

در این بین نام فایروال Look'n'Stop بسیار تعجب برانگیزه

در ضمن قرار گرفتن فایروال NOD32 در لیست قرمز بیانگر اینه که شرکت ESET نتونسته در این زمینه موفق عمل کنه و هنوز جا داره بیشتر روش کار بشه

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین براى دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این سایت و تستهاى قبلى اون ، دو پست زیر رو مطالعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در پایان ضمن تشکر از تمام دوستان براتون آرزوى موفقیت دارم
    Last edited by majid20; 06-07-2008 at 06:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •