کاره ساده ای است
باید یوزر اینپوت را در همان حالت دیفالت بزاری وبه یک valiu operator لینکش کنی
بعد آپشن valiu Operatoro به آرین گزینه یعنی Toggle Flip flop triggered تغیر دهی
کاره ساده ای است
باید یوزر اینپوت را در همان حالت دیفالت بزاری وبه یک valiu operator لینکش کنی
بعد آپشن valiu Operatoro به آرین گزینه یعنی Toggle Flip flop triggered تغیر دهی
ببخشید من نتونستم از اون آبجکت کپی بگیرم . مگه نباید یک ماتریکس برای پوزیشن هر آبجکت بزاریم ؟ میشه بیشتر توضیح بدید
برای پوزیشن باید از وکتور استفاده کنید نه ماتریکس. پیشنهاد می کنم tutorial مربوط به for-loop رو مطالعه کنید.
برای بازتاب reflect زمین ( مثلا یک فروشگاه دو طبقه )
خوب اگه من یک دوربین دیگه پرنت کنم به دوربین اصلی که رندر آن به عنوان تکسچر دوم reflect map + texture blending)
زمین باشه شاید اینجوری زمین فروشگاه دارای بازتاب بشه. ولی مشکل وقتی ایجاد میشه که بریم از پله ها بالا و طبقه دوم
خلاصه اینکه فکر نکنم روش جالبی باشه.
شما روش بهتری برای بازتاب زمین سراغ ندارید ( نه اینکه مثل آیینه 100% بازتاب کنه . فقط مثلا 20%)
با تشکر
کلا برای این تیپ کارها استفاده از بازتاب پیشنهاد نمیشه چون fps رو خیلی پایین میاره.
بهتره شما از لایت مپ استفاده کنید. اینجوری هم بازتاب رو دارید ( نه بصورت داینامیک ) و هم fps رو بالا نگه داشتید.
تا اونجا که من میدونم لایت مپ برای سایه هاست نه بازتاب ؟
اشتباه میگم ؟
شما با لایت مپ ، تکسچر رو bake می کنید. اگر متریالتون بازتاب داشته باشه ، یک بازتان استاتیک هم روی تکسچرتون ایجاد میشه.
سلام دوستان
ببخشيد دو سوال شايدد حرفه اي داشتم :
1 -
من يک کاراکتر انسان دارم که اسکلت بندي شدس و به 10 قسمت تقسيم شده که وقتي بي حرکت ايستاده دستاشو حرکت ميده .
چطوري ميتونم فقط حرکت 2 يا چند قسمت از بدنشو ماتريکسشو بگيرم.
مثلا فقط ماتريس دستشو بگيرم تا وقتي يک شي ديگه مثل اصلحه باهاش همراه ميکنيم اصلحه همراه با دستش حرکت کنه يعني دستش رو هر طرف ميبره ( پايين يا بالا اصلحه هم با دستش حرکت کنه )
به طور خلاصه يعني يک ابجکت همراه با دست کاراکتر اسکلت بندي شده حرکت کنه
2 -
چطوري ميشه کاري کرد که مثلا وقتي يک تير يا ... با يک جسم مثل ديوار برخورد کرد متلاشي بشه .
مثلا يک گوي با افتادناز ارتفاع زياد تکه تکه بشه
3 - لودينگ بازي رو چطوري ميتونم طراحي کنم
4 - ترفندهای دیگه ای برای بالا بردن گرافیک بازیها نیست ؟
ببخشید سوالا زیاده . واقعا ممنون میشم کمک کنید
Last edited by Reza Azimy_RW; 16-02-2009 at 21:32.
فکر کنم اینا از دو تا بیشتره !
1- جدیدترین سوال و جواب در همین رابطه در سایت کوئست به جواب منفی رسیده یعنی چنین کار یرو نمیشه در کوئست انجام داد.
ولی فکر کنم یکی از دوستانم توانسته بود این کار رو انجام بده. اگر دیدمش ازش براتون می پرسم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- نمیشه. باید انیمیشن متلاشی شدن رو داشته باشید.
3- یک نمونه خودش کوئست داره که میتونه کمکتون کنه. ( 2D Loading )
4- لایت مپ - مدل با ورتکس های بالاتر - تکسچر های با کیفیت - شیدر ها و پست افکت ها
5- خواهش می کنم
1خیلی خیلی ممنون- جدیدترین سوال و جواب در همین رابطه در سایت کوئست به جواب منفی رسیده یعنی چنین کار یرو نمیشه در کوئست انجام داد.
کد:
http://forum.quest3d.com/index.php?topic=66413.0
ولی فکر کنم یکی از دوستانم توانسته بود این کار رو انجام بده. اگر دیدمش ازش براتون می پرسم.
2- نمیشه. باید انیمیشن متلاشی شدن رو داشته باشید.
3- یک نمونه خودش کوئست داره که میتونه کمکتون کنه. ( 2d loading )
4- لایت مپ - مدل با ورتکس های بالاتر - تکسچر های با کیفیت - شیدر ها و پست افکت ها
5- خواهش می کنم
1 - واقعا بهش احتیاج دارم اگه میشه از دوستتون بپرسید . اگه هم نمیشه پس چطوری میتونیم مثلا یک شمشیر رو با دست کاراکتر هماهنگ کنیم ؟! اگه نشه فایده نداره که !!!
2 - دستت طلا
3 - نتونستم ازش استفاده کنم . میشه دربارش توضیح بدین ؟
4 - بازم دستت طلا
5 - قربون شما خیلی لطف کردید
یک سوال دیگه :
6 - چجوری مثلا سر کاراکتر اسکلت بندی شده همراه با موس حرکت کنه ؟ مثلا وقتی با موس داریم به سمت چپ نگاه میکنیم سر کاراکتر به اون سمت بچرخه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)