با سلام
يک فايل مربوط به يک کتاب هستش که نويسنده اش فقط پي دي اف اون رو داره و الان مي خواهد ويرايشش کنه و داده به من که به ورد تبديلش کنم تا بتونه ويرايش کنه ولي هر کاري مي کنم درست و حسابي و تميز به ورد تبديل نمي شه
کسي مي تونه کمکم کنه ؟
با سلام
يک فايل مربوط به يک کتاب هستش که نويسنده اش فقط پي دي اف اون رو داره و الان مي خواهد ويرايشش کنه و داده به من که به ورد تبديلش کنم تا بتونه ويرايش کنه ولي هر کاري مي کنم درست و حسابي و تميز به ورد تبديل نمي شه
کسي مي تونه کمکم کنه ؟
بهترین برنامه برای ساخت فایل های PDF و همچنین تبدیل فایل های PDF به WORD برنامه ی ABBYY PDF Transformation هست که ورژن 3 اون آخرین ورژنه ! حتماً این برنامه رو بگیر ! یه جستجو توی سایت های فارسی کنی پیدا میکنی !
من نمیتونم از فایل pdf پرینت بگیرم
گزینه پرینتش خاموشه.
مشکل از کجاست؟
آقا من این ادرس رو نمیتونم باز کنم باید چکار کنم؟
کد:
http://codal.ir/Reports/Exports/fQjDz8G8bAyjHI%2bm2Jqg8Q%3d%3d.pdf
با يك دانلودر دانلود كن بعد توسط نرم افزار ريدر اوپن كن درست ميشود.اين به خاطر اشتباه در نام گذاري اش است.
من دارم الان ميخوانم ،يك اطلاعيه زامياد است
يه فايل pdf فارسي دارم پر از فرمول و عكس كه پشتش ارم داره ميخوام ارم رو حذف كنم چيكار كنم؟فوريه دوستان كمك كنن
سلام
می دونم اینجا برای آفیس هست اما . . .
با نرم افزار ادب ریدر9 مثلا 47 صفحه از کتاب 100 صفحه ای رو خوندیم.
چه جوری صفحه ی 47 رو توی نرم افزار ذخیره کنیم که وقتی فایل رو باز می کنیم از همان صفحه ی 47 بالا بیاد یا اینکه تذکری بدهد.
اگرم بخواین این پست رو حذف کنین
سپاس
سلام
یه فایل پی دی اف انگلیسی دارم میخوام بیارمش تو ورد ادیتش کنم اسکنر ندارم کسی میتونه کمکم کنه؟ راه حلی داره؟
آقا چرا تنبل شدن کسی جواب نمیده؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)