به نظرتون کلاس ایلتس توی شیراز کجا برم؟کانون زبان یک بدی داره ردینگ و کلمه و درک مطلب و ... رو جدا گونه درس میده.توش موندم.![]()
به نظرتون کلاس ایلتس توی شیراز کجا برم؟کانون زبان یک بدی داره ردینگ و کلمه و درک مطلب و ... رو جدا گونه درس میده.توش موندم.![]()
سلام شیراز را خبر ندارم. ولی تهران هم مطالب را همینجور جدا جدا درس میدن.
با سلام به دوستان عزیز
اموزش زبان به روش etymology چیه؟ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
etymology یعنی ریشه شناسی
یادگیری لغات به صورت اینکه بدونید از چه ریشه ای اومدن، و هر پیشوند یا پسوند چه معنی میده. به نظر من که این روش آموزش فوق العاده است. چون خودم این روش را هم کار کردم میگم. به نظرم هیچ روش دیگه ای برای یادگیری لغات به جز این روش، به این خوبی جواب نمیده
مثلا همین کلمه ای که شما گفتید
logy به معنای studying هست و etym لغت قدیمی یونانی به معنای root ریشه... و معنی این کلمه میشه ریشه شناسی
sociology = soci+logy= society + logy
جامعه شناسی
anthropology= anthrop +logy
انسان شناسی
و..............
سلام. می خواستم از بقیه دوستان هم مشاوره بگیرم، بگن که راه های مدیریت بهتر و قوی اموزشگاه زبان چیه؟ من خودم به تازگی اموزشگاه زبان راه اندازی کردم..خواستم از با تجربه تر هاش بپرسم ببینم چه تز هایی اونا دارن.. من حدود 5 سال که مدرس زبان انگلیسی هستم...خواهشا فقط ایده ها عملی باشن.. بی زحمت اصول و نکات حرفه ای شدن کار رو تو صحبتاتون مد نظر داشته باشید. بازم ممنون
دوست گرامی درود.
حالا من که تجربه ای در زمینه ی اداره ی آموزشگاه زبان ندارم ، ولی میشه شما کمی توضیح بدین
که چطور آموزشگاه رو راه اندازی کردین ، چطور جواز گرفتین ، آیــا مـــــدرک خاصی میخواست و ...
باسپاس./.
سلام دوستان
ممنون میشم یه آموزشگاه معتبر تو ناحیه غرب و جنوب غربی تهران که کلاسهای آیلتس و تافل هم داشته باشه معرفی کنید که به صورت فشرده هم کلاس داشته باشه
الان زبانم تقریبا در حد متوسط هست به نظرتون از همین کلاسهای آیلتس و تافل رو شروع کنم ؟ یا همین روند معمولیه آموزشگاها رو طی کنم ؟
ممنون
با سلام
دوستان من قبلا زبان رو در حد استارتر توی موسسه کیش رفتم ولی خوب الان هیچی یادم نمونده میخواستم بپرسم برای شروع مجدد به صورت سه روز در هفته چه آموزشگاهی رو پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
سلام دوستان...
آموزشگاهی رو سراغ دارید که دوره ی ترمیک فشرده (سه، چهار روز در هفته) برگزار کنه. از همون شروعِ کار، ترم اول....
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
ممکنه بچه هایی باشند که دنبال یک موسسه معتبر و خوب هستند که دوره های منظم با کیفیت داشته باشه و همینطور دوره های مختلف منتها تهران نه توی گرگان استان گلستان
من این موسسه معرفی می کنم چرا چون اساتید این موسسه رشته تخصصی شون آموزش زبان انگلیسی هست و تیتر های علمی که اینجا تدریس میکنند یا فوق لیسانس یا دکتری آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه سراسر تهران یا هیات علمی دانشگاه دولتی یا رئیس یا مدیر گروه زیان دانشگاه های دولتی و ازاد هستند
با رزمه قوی در رشته خودشون مثل چاپ کتب و مقالات بین المللی
من خیلی جاها رفتم اکثر کسایی که موسسه دارند هیچ کدومشون به اندازه این موسسه تخصصی نیستند و همچنین مدرس هایی قوی با این تیتر علمی ندارن اکثر از استاد هایی استفاده میکنند که تجربی هستند تا حالا موسسه ای ندیدم که اساتید شون معرفی کنند توی وب سایت شون که دقیقا چه مدرکی دارند کجا تدریس میکنند تجربه شون چیه یا اگر هم بود ناقص بود یا طرف اصلا رشته تخصصیش اموزش زبان انگلیسی نبوده
تو این موسسه من که تازه شروع کردم واقعا تفاوت احساس کردم به یک بازید از سایت موسسه کنید رزمه مدیر مسئول موسسه فقط نگاه بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by majidgbox; 11-06-2013 at 18:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)