جالب هم اینجاست که ماله من insprion 1520 است که نوشته بودید این eror اصلا نمی یاد اما خوب اومد!!
جالب هم اینجاست که ماله من insprion 1520 است که نوشته بودید این eror اصلا نمی یاد اما خوب اومد!!
جدا ... ؟ فکر کنم شما هم اگر یک بار 20 تا 30 هزار تومان خرج کنید و بدید بازار براتون نصب کنند، شاید آسون میشهمتاسفانه خیلی گنگ توضیح داده شده
روش بسیار ساده ای هست و بسیار روان توضیح داده شده (کلا بگم همه دارن از اینجا لینک میگرین برای آموزش)
بستگی داره به چیپست به کار برده شده ... در بعضی سری های مثل سری n ایرلندی نیست (سیستم عامل ندارند ) ولی در بعضی دیگر هستجالب هم اینجاست که ماله من insprion 1520 است که نوشته بودید این eror اصلا نمی یاد اما خوب اومد!!
ماله من ایرلندیه!
اما عزیز منظورم از گنگی اینه که اصطلاح ها یی به کار بردی که من سر در نمی یارم ازشون!الان لپ تاپم بدون ویندوز افتاده یه گوشه!
می گم ای دی نداری تا تو یاهو باهات تماس بگیرم!!؟؟؟
سلام
ببخشید من یک نوت بوک توشیبا مدل a135 satellite دارم چه جوری بفهمم چیپستش چیه؟
قبلا ویندوز ویستا روش نصب بود و هارد هم ATA میشناخت اما الان که ایکس پی نصب کردم IDEمیشناسه
ممنون از راهنمایتون به یک مبتدی
Last edited by rzel55; 24-08-2008 at 10:35.
شما باید intel matrix storage رو دانلود کنید برای توشیبا قبلا گذاشتم هم سری satllite هم tecra
عزیزان می شه توضیح بدین اصلا این چیپست چی هست؟؟؟
یک چیپست جدید کنترلر هارد دیسک ساتا هست هست که روی مادربرد نصب میشه و باعث میشه سیستم عامل های قدیمی تر از ویستا نتوانند هارد رو شناسایی کنند ... در نتیجه شما دانگرید انجام میدید و درایورها رو اضافه (integrated) میکنید توی بخش درایورهای سی دی نصب سیستم عامل ها تا بتونید موقع نصب هارد رو شاسایی کنید
خوبه توی آموزش توضیح دادم ها
هیچی مفهمیدم
اما باز دمت جیز که زود جواب دادی
حالا یه سوال دیگه
من دل 1520 دارم یه سی دی موقع خریدن توش بود نوشته روش drives &utilits من از روی اون تونستم کارت صدا و مودم و نصب کنم اما گرافیک رو نتونستم error
می ده
علتش چیه؟
برا XP ؟ یا ویستا ؟ فرق داره ... باید بری سایت nvidia یا توی همین سی دی ها و دی وی دی های بازار بگردی و جدیدترین نسخه درایور forceWare رو نصب کنی که حاوی انواع درایورهای سری M جیفورس هست :البته شاید گرافیک شما Intel X3100 باشه که راحت از سایت اینتل بگیرید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به سایت پی سی ورلد رو به نظر شخصی خودم بهترین سایت ایرانی میدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)