دانشگاه خراب شدش 60 تا بیشتر دانشجو نداره همه هم میخواند انتقالی بگیرند برند!!
دانشگاه خراب شدش 60 تا بیشتر دانشجو نداره همه هم میخواند انتقالی بگیرند برند!!
بچه ها میشه یه نفر که گرایشش سخت افزار هست( رشته مهندسی computer ) مهمانی بگیره به دانشگاهی که فقط گرایش نرم افزار رو داره؟؟
قبول میشه این درخواست؟؟
اخه تازه طرف ترم 3 هست و نرم افزار و سخت افزار هم تفاوت انچانی با هم جز تو ترم های 7 . 8 ندارن...
متن صریح آئین نامه نوشته مهمانی به دانشگاهی میشه که مجری برگزاری رشته و گرایش شما باشه
پسرخالم کارت معافیت کفالت داره واسه سربازی ، می تونه روش حساب کنه برای گرفتن انتقالی به تهران ؟
در صورتی که محل زندگی خانواده ایشون تهران باشه، میتونه از طریق گرفتن سرپرستی خانواده اقدام کنه
میتونین از دانشگاهتون یه اطلاعاتی بدین.مثل نوع دانشگاه واستاداش و...خوابگاهش که چه شرایطی داره وایا به شبانه ها هم تعلق میگیره؟فاصله دانشگاه با تهران چند ساعته من این اطلاعات رو برای انتخاب رشته میخواستم.ممنون میشم.
در مورد فاصله از تهران باید بگم از افسریه تا دانشگاه 3.5 ساعت راه هست شهرشم شهر بیخودی ولی برای اتخاب رشته بخاطر فاصله نسبتا کمش با تهران انتخابش می کنم
سلام...من مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان میخونم امسال سال اولم رو تموم کردم...درخواست انتقالی به دانشگاه کاشان رو داده بودم که الان نتیجش اومده و دانشگاه کاشان موافقت کرده...حالا می خوام بدونم این دانشگاه در چه سطحیه؟ (از نظر امکانات و سطح علمی و ...) اگه کسی کاشان میخونه یا اطلاعاتی در مورد دانشگاهش داره لطفا دریغ نکنه! یه چیز دیگه... مهلت ثبت نام در دانشگاه جدید حدودا چه تاریخیه؟همون اواسط شهریوره دیگه درسته؟پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما![]()
Last edited by sina3000m; 01-08-2012 at 17:37.
سطح بالایی داره مخصوصا رشته مکانیک که خیلی شنیدم سخت گیری می کنن پس از نظر علمی خیالت راحت باشه ( البته اگه درسخونی )
اگه روزانه هستی که خوابگاه هم داره و بد نیست ( مثل همه ی خوایگاه ها )
با سلام
من رشته ی پزشکی هستم ورودی 91 رفسنجان می خواستم ببینم راهی هست که بتونم خودمو انتقال بدم به کرمان مثلا پرونده روانشناسی یا همچین چیزی یا راه دیگه ای چون کرمان اموزش نوین شده و گفتن باید همین ترم اول انتقال بگیرم اگر نه باید تا اخر علوم پایه رفسنجان بمونممنم مشکل دارم اصلا نمی دونم باید چیکار کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)