سلام با توجه به عنوان تاپیک گفتم یه کمکی به دوستان بکنم امیدوارم مفید باشه براتون
من دانش اموز علامه حلی بودم و تونستم با رتیه 200 منطقه 1 برق دانشگاه تهران قبول شم(ورودی 85)
ادبیات 68 دینی 76 عربی 80 زبان 94 ریاضی 77 فیزیک 95 شیمی 70
و نحوه مطالعه هم بدین صورت بود (مشاور ما اون زمون اقای کشوری بود )
اولا درس خوندن من به تابستون . قبل عید خود عید و بعد عید تقسیم شده بود
تابستون
یک دور کامل دروس عمومی اول دوم سوم خونده شد ریاضی پایم خیلی خوب بود اما فیزیک نه بره همین کلاس خصوصی گرفتم بره فیزیک تابستون
از مهر تا عید
روز هایی که پیش دانشگاهی می رفتم روزی 4 تا 5 ساعت (4 روز در هفته)و روز های که در خونه بودم روزی 7 تا 8 ساعت
ولی نکته مهم برنامه ریزی بود اولا برنامه ریزی کلیم این بود که تا عید سه بار دروس عمومی به علاوه عمومی پیش دانشگاهی خونده بشه و در دروس اختصاصی مثلا ریاضی ابی قلم چی و کتاب ماشالا رضوی تمام تست ها زده بشه و لا اقل دو بار دوره بشه بعد برنامرو میشکوندم به ماه بدین صورت که تا اخر ماه مثلا تا اخر هذلولی سهمی تست ها زده بشه و عمومی ها هر کدوم تا 10 درس خونده بشه سپس به هفتگی میشکوندم نکته دیگه این بود که سعی می کردم در سه روز تمام درس ها خونده بشه منظورم اینه که نشه مثلا سه روز گذشت فقط ریاضی کار کردم نه .تمام درس ها پوشش داده میشد
ولی مدرسه عقب موند ونتونست درسارو تا عید تموم کنه بره همین تا 2 هفته بعد عیدم رفتیم مدرسه
خلاصه نویسی هم نمیکردم تنها کاری که کردم این بود که تمام فرمول ها مهم ریاضی و فیزیکو دراوردم گذاشتم زیر میزم تست که میزدم از فرمولا نگاه میکردم باعث میشد اولا وقتم تلف نشه دوما بعد یه مدت از بس فرمولارو نکاه می کردم ملکه ذهنم شده بود
خود عید
به جز 4 5 روز اول بقیرو کامل درس خوندم
بعد عید
به روزی 11 ساعت رسید درس خوندنم رویه تا 1 ماه مونده به کنکور عین قبل عید بود منتها با ساعات بیشتر ولی بعد از کتابای زرد قلم چی شروع کردم به ازمون های جامع زدن سال های پیش ناگفته نماند که ازمون های سنجش و خود مدرسرو شرکت می کردم که از قبل عید شروع شده بود
نکات پراکنده
اولا بره قبل عید به ما میگفتن حتما تست های سال های پیش کنکورارو بزنید که به صورت طبقه بندی شده یادمه به ابی قلم چی بودو تست تالیفی هم اهمیت زیادی داشت خصوصا ریاضی و فیزیک که جز استاد های خودمون از برادران رضوی. مبتکران و ... استفاده میکردیم
بره شیمی یادمه کتاب ده استاد بود فکر کنم
اها همیشه روزی نیم ساعت زبان می خوندم به عنوان تفریح که واقعا مفید بود باعث شد زبانو 94 بزنم
ولی مهم ترین بخش نحوه تست زدن هستش من همیشه اینجوری میزدم که یک دور مثلا ریاضی رو شروع میکنم به خوندن اگر تستی رو بلد بودم و سریع حل میشد که هیچی ولی اگر تستی رو بلد بودم ولی راهش طولانی بود علامت مربع میزاشتم کنارش ولی اگه به تستی رسیدم که اصلا حلش به ذهنم نمیرسید یه علامت میزاشتم که نرم سراغش دیگه .اینجوری باعث شد اولا حداقل خودمو تو کنکور بیرون بریزم و وقت کم نیارم .یادمه با این نحو تست زدم بعد ریاضی رفتم فیزیک بعد شیمی و وقت اوردم هر سه تاشونو یدور دیگه بزنم
نحوه تست زدن سر جلسه و ارامش خیلی مهمه
امیدورام مفید واقع شده باشه بره دوستان سوالی بود در خدمتم