تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 288 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    کسی راجع به حذف سهمیه کارشناسی ارشد به واسطه معدل چیزی شنیده؟ اصلا این خبر میتونه صحت داشته باشه؟ منظورم اینه که این یه قانون بوده یا یک طرح آزمایشی که بعد از 1مدت امکان حذفش باشه؟
    خیلی ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    کسی راجع به حذف سهمیه کارشناسی ارشد به واسطه معدل چیزی شنیده؟ اصلا این خبر میتونه صحت داشته باشه؟ منظورم اینه که این یه قانون بوده یا یک طرح آزمایشی که بعد از 1مدت امکان حذفش باشه؟
    خیلی ممنون
    به نظرم کار خوبی نمیتونه باشه و تعداد داوطلبین اینجوری خیلی کم میشه !!

و من تا اونجایی که خبر دارم جدیه و احتمالش هست که اینو یه قانون کنن البته هنوز یه طرحه و خیلی ها معتقدند خوب جواب نمیده !!!

هزارمین پستمم اینجا زدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آخه من شنیده بودم واسه ارشد (بدون کنکور) سهمیه استعداد درخشان ( تا سقف 30 امتیاز) یه طرحه و امکان حذف شدن داره اما بواسطه معدل چون قدمتش زیاد بود فکر میکردم باید از حالت طرح خارج شده باشه.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

جزئیات پذیرش داوطلبان کنکورکارشناسی ارشد سال1388 اعلام شد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات پذیرش داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 1388 از پذیرش بیش از 40 هزار دانشجو در این کنکور خبر داد.

عبدالرسول پورعباس افزود: 38 هزار و 815 داوطلب شرکت کننده در کنکور کارشناسی ارشد 88 در دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، مجازی، غیرانتفاعی و بین الملل دانشگاهها پذیرش می شوند.

وی گفت: همچنین در این آزمون با اعمال روش جدید آموزش محور 2 هزار و 830 نفر نیز در دانشگاههای تراز اول پذیرش می شوند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: 10 درصد این تعداد نیز به پذیرش دانشجویان بدون کنکور استعداد درخشان اختصاص دارد که این تعداد معادل 4 هزار نفر می شود.

وی ادامه داد : تلاش مسئولان سازمان سنجش این است که نتایج این آزمون اوایل خرداد ماه منتشر شود.

رئیس سازمان سنجش همچنین درباره تأثیر معدل کارشناسی بر قبولی داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد 88 گفت : تاثیر معدل دوره کارشناسی در قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 20 درصد است که به صورت تراز شده اعمال خواهد شد.

روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

.

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان سوالات کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی برای چند سال گذشته رو نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض درخواست اطلاعاتی درمورد درصد های مورد نیاز برای قبولی در کارشناسی ارشد سنجش از دور و gis

سلام دوستان
    آیا شما کسی رو میشناسین که ارشد سنجش از دور و gis قبول شده باشه؟من اطلاعاتی در مورد درصدهاش میخام...مثلا ریاضی و امار-ژئومورفولوژی-اب و هواشناسی رو چند درصد زده که قبول شده..اگه ممکنه راهنمایی کنین....
    مرسی...
    Last edited by profeshnal; 30-05-2009 at 19:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کارشناسی ارشد(1388) کمک فوری

سلام
    آقا کسی در مورد دانشگاه مالک اشتر اطالاعات کافی داره؟
    اعتبار این دانشگاه در کشور و خارج چطوری است؟
    آیا محیط این دانشگاه نظامی است؟
    از نظر علمی چطوری است؟
    خواهش منو راهنمایی کنید/؟
    در ضمن مدرکش سازمانی است مثل شهید عباس پور و ستاری یا وزارت علومی است؟

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دانشگاه آزاد یا دولتی؟

کارشناسی ارشد برای ما دانشجوهای نقشه شبیه یه رویاست!اگر اشتباه نکنم ظرفیت رشته های کارشناسی ارشد نقشه برداری (فتوگرامتری-ژئودزی-سنجش ازدورRS-سیستمهای اطلاعات جغرافیایی ( GIS )- دانشگاه آزاد در سال 87 فقط 15 نفر بود!
    دانشگاه های دولتی سراسر کشور روزانه حدود 30 نفر!!!

حالا رشته هایی که در ایران نیست رو اصلا در نظر نمیگیریم....

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دوستانی که در کارشناسی ارشد روانشناسی تحصیل میکنن لطفا" راهنمایی کنند

با سلام:
    دوستان من نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم حقیقتش همسرم میخواد در کنکور کارشناسی ارشد رشته روانشناسی که در پیش رو داریم شرکت کنه البته در کنکور دانشگاه سراسری سال گذشته شرکت کرد منتها علیرغم زحمت زیاد قبول نشد حقیقتش مدرک کارشناسیش خیلی مرتبط نیست (مدیریت بازرگانی) منتها چون بسیار علاقمند به رشته روانشتاسی هستش قصد داره امسال باز هم یکبار دیگه سعی کنه. اگه از عزیزان کسی در کنکور کارشناسی ارشد کنکورهای گذشته شرکت و در دانشگاه قبول شده لطفا" اعلام کنه .راهنمایی میخواستم. (در ارتباط با منابع و ماخذی که مطالعه کردید و ....)
    در ضمن عذر میخوام شاید سئوالم رو جای مناسبی عنوان نکردم حقیقتش نیاز به راهنمایی داشتم)
    با سپاس فراوان
    رضا

داره خودمونی میشه nedaii's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    زمین

10 یه سوال ارشدی

سلام
    من رشتم مهندسی کامپیوتره یعنی 1 ساله فارغ التحصیل شدم میخوام ارشد رشته مدیریت بازرکانی یا مدیریت دولتی شرکت کنم چون فکر میکنم ارشد کامپیوتر قبول شدن سخته درست فکر میکنم؟.
    به نظر شما این کار عاقلانه هست یعنی می تونم درسایی که تا حالا نخوندم رو بخونم و ارشدشو قبول شم؟
    جزوه های کدوم موسسه خوبه؟
    از اینکه کمک میکنین ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •