تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 108 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1072

نام تاپيک: ◄◄ داروهـــــــا؛ معرفی، کاربرد، شیوه‌ی استفاده، ممانعت‌ها و ناسازگاری‌ها ►►

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دکتر قلب از این قرص برای من تجویز کرده بود 40 تا روزی دوتا لابد میخواسته من رو معتاد کنه! برای پرولاپس چه عجیب!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کلردیازپوکساید

Chlordiazepoxide

دارو را همراه یا بلافاصله بعد از غذا مصرف کرده از همزمانی آن با آنتی اسید خودداری کنید. افراد سیگاری نیاز به دوزهای بالاتری از دارو دارند. گاهي تا 4 روز طول می کشد تا اثرات درمانی آن ظاهر گردد. در مقادیر بالا و طولانی مدت احتمال وابستگی وجود داشته و قطع آن علائم (سندروم محرومیت) ایجاد می کند که باید زیر نظر پزشک و بتدریج قطع گردد. آنتی هیستامین ها، مواد مخدر، آرام بخش ها و سایمتیدین اثرات کلردیازپوکساید را تشدید می کنند. همچنین این دارو اثرات درمانی لودوپا را کاهش می دهد. در مصرف دراز مدت اثرات درمانی آن کاهش می یابد.

مصرف در بارداري: معمولاً تجویز نمی شود

مصرف در شيردهي : توصیه نمی شود

گروه دارويي : ضد اضطراب و تشنج، آرام بخش

شكل دارويي : قرص های پوشش دار 5 و 10 میلی گرمی

عوارض: خواب آلودگی، گیجی و عدم تعادل- افت فشارخون، تپش قلب، فراموشی اغتشاش شعور، تاری دید، سردرد، جوش و ریزش مو، خشکی دهان، تهوع و یبوست

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کلردیازپوکساید به عنوان درمان کمکی اضطراب و تظاهرات قلبی اون مثل تپش قلب (که بیمار رو به طرف متخصص قلب می کشونه ) استفاده می شه اما باید همراه اون دارویی برای درمان ریشه ای اضطراب هم تجویز بشه تا بعد از شروع اثر این دارو که ممکنه 3 هفته طول بکشه کلردیازپوکساید تدریجا قطع بشه که متاسفانه دکتر قلب اغلب بیمار رو به روانپزشک ارجاع نمی ده و بیماری ادامه پیدا می کنه .و بیمار ممکنه مجبور بشه کلردیاز پوکساید یا داروی بنزودیاز پین دیگه ای که به او تجویز شده رو طولانی ادامه بده که خطر وابستگی داره.

اگه تظاهرات اضطرابی دارید به روانپزشک ( متخصص اعصاب وروان ) و نه مغز و اعصاب مراجعه کنید ( اغلب مردم تفاوت این تخصصص ها رو نمی دونند .

5. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کلردیازپوکساید به عنوان درمان کمکی اضطراب و تظاهرات قلبی اون مثل تپش قلب (که بیمار رو به طرف متخصص قلب می کشونه ) استفاده می شه اما باید همراه اون دارویی برای درمان ریشه ای اضطراب هم تجویز بشه تا بعد از شروع اثر این دارو که ممکنه 3 هفته طول بکشه کلردیازپوکساید تدریجا قطع بشه که متاسفانه دکتر قلب اغلب بیمار رو به روانپزشک ارجاع نمی ده و بیماری ادامه پیدا می کنه .و بیمار ممکنه مجبور بشه کلردیاز پوکساید یا داروی بنزودیاز پین دیگه ای که به او تجویز شده رو طولانی ادامه بده که خطر وابستگی داره.

اگه تظاهرات اضطرابی دارید به روانپزشک ( متخصص اعصاب وروان ) و نه مغز و اعصاب مراجعه کنید ( اغلب مردم تفاوت این تخصصص ها رو نمی دونند .
    البته من بیماری پرولاپس هم دارم آدم مضطربی هم هستم استرس دارم!! و اینکه میخواستم بپرسم داروی قطعی درمان اضطراب مگر هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پرولاپس دریچه میترال بیماری مهمی محسوب نمیشه و در در صدی از افراد دیده می شه .درمان قطعی اضطراب نیاز به 8 تا 12 ماه درمان داره با دارو هایی که اغلب داروهای ضد افسردگی هستند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض عوارض قرص سنتروم(پرسش؟)

سلام

من چند وقتی که شروع به استفاده از مولتی ویتامین سنتروم کردم

1_بعد از چند وقتی از دوستان شنیدم که عوارض داره و یکی از اونها چاقیه...میخواستم ببینم درسته یا نه؟

یعنی بخاطر ترکیباتی که داره موجب زیادی اشتها و به طبع اون چاقی میشه یا نه،کلا چاق میکنه؟

2_ راستش انشالله که براتون پیش نیاد،به خاطر دست و پنجه نرم کردن با یه مشکلی اشتهام رو از دست دادم

و روی اوردن به این قرص بخاطر دمه نخوردن ذخایر بدنم هست

و اینکه 17 ساله هستم.جایی خوندم شخصی 2 عدد مصرف میکرد و راضی بود

ایا مصرف روزی 2 عدد از این قرص کمه،زیاده یا کافیه؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم و متشکر

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    اگر مشکل کبدی داشته باشید از مصرف این دارو خود داری کنید.

اگر وقتی مصرف میکنید به سر دردتون اضافه میشه یا حالت تهوع و یا حتی استفراغ ایجاد میکنه از مصرفش خود داری کنید

در هنگام بارداری نیز تا 3 ماهه ی اول باید از مصرف جلوگیری کنید که روی ژنها اثرات زیادی میگذاره..

به طور کلی خوردن مولتی ویتامین یک بار در روز سفارش میشه.

10. 2 کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

سلام
    من یه دارو میخوام که محتویات معده رو بدون اینکه هضم شده باشن به سرعت به روده کو چیک منتقل کنه،
    هست؟

سلام
    من این ژل رو از طریق سفارش دوستام از داروخونه تهیه کردم برای از بین بردن جای جوشهایی رو اهام که بعد از شیو کردن به وجود اومده
    میخوام بدونم تاثیری داره یا نه؟
    اگه نه محصول دولتی مثل همین ژل که ارزون باشه و تو داروخونه ها موجود باشه بهم توصیه میکنین؟

سلام
    درباره عوارض این قطره اطلاعات میخواستم...

سلام
    من شنیدم از ترکیب کلونازپام و چند تا قرص دیگه ماده مخدر شیشه رو بدست میارن
    واقعیته؟
    Last edited by eMer@lD; 13-06-2011 at 15:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جوشهایی رو اهام رو من منظورتو نفهمیدم

ولی این ژل ها بیشتر هنگامی استفاده میشود که جوش دردناک باشه که نشان از یک عفونت خفیف هست

ژل مشابه ژل اریترومایسین هست 600 تومان.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام
    من این ژل رو از طریق سفارش دوستام از داروخونه تهیه کردم برای از بین بردن جای جوشهایی رو اهام که بعد از شیو کردن به وجود اومده
    میخوام بدونم تاثیری داره یا نه؟
    اگه نه محصول دولتی مثل همین ژل که ارزون باشه و تو داروخونه ها موجود باشه بهم توصیه میکنین؟
    کار فوق العاده اشتباهی کردی
    برای هر موضوع پزشکی باید به پزشک مراجعه کنید ممکنه مشکلتون با دوستتون از نظر شما یکی باشه ولی از نظر پزشک درمان متفاوتی داشته باشه

برای جوش های صورت تاثیرش رو دیدم اگه مرتب استفاده بشه
    -------------------------

برای اصلاح قسمت های دیگر بدن معمولا بعد از اصلاح از بتامتازون استفاده میکنن
    یا میتونی از دستگا های مخصوص مثل بادی کروم فیلیپس و... که مخصوص اینکار هست استفاده کنی
    (البته بازم اگه مشکلی داره مراجعه به پزشک بهترین گزینه هست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •