تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 69 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ahmadanten
    در ضمن کتابخونه باید از کجا برم؟
    life upgridمن 6 تاشو گرفتم طبق ادرسی که بهم داده بودین 3 تاش تو کتابخونست که نمی دونم کجاست
    با اجازه داداش مهدي البته ! عزيز دوتا از آپ گريد ها تويه همون مرحله كتابخونه ي عكسايي كه داداشمون گذاشته كاملا مشخصه من خودم ديشب اين دوتا رو گرفتم يكيشوت كه واضحه . شماره 8 . فكر نكنم مشكلي باشه اون يكي ديگه هم جايي شما ميگيري كه اون غول كور رو ميكشي از يه نردبان اگه اشتباه نكنم مياي بالا و به اونجايي كه توي عكس مشخصه مي رسي . چند نفر رو ميكشي . با اون شمشيرت ديوار رو خراب ميكني ( يه ديوار ديگه هم در ضمن بايد خراب كني ) يه دستگيره مانندي رو ميچرخوني و اون مسيري كه مهدي آقا نشون داده طي ميكني .
    عقب بردن زمان فراموش نشود اگه باز مشكلي بود من كه بازي رو دارم دوباره تمام ميكنم بگو عكس ميگيرم ميزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سلام.الان 1 هفته هست که گیر کردم

1.the door is open
    2.the empress
    يعني اينكه قسمت ساعت رو تموم كررم
    قسمت باغ رو هم همينطور و داهاكا رو هم ديدم كه اومد و مرد ماسكي رو برد يعني تا اين حد پيشروي كردم
    ولي هنوز شمشير عقرب رو نگرفتم يعني نميدونم از كجا بايد شمشير رو بگيرم 6 تا life upgrideبيشتر نگرفتم يعني 1 تا 6 طبق معرفي تو عكسهايي خودتون زحمتشو كشيدين و نشون دادين
    روي مسيرها هم خيلي خوب تسلط دارم اينقده كه اين مسيرارو تكرار كردم ديگه نميدونم كالينا رو هم شكست دادم
    بعد از شكست كالينا مجسمه كنار سالن خرد شد و شكست ولي متاسفانه به اول بازي بر ميگرده يعني همون محل سيو اول بازي كمكم كنيد ممنون ميشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض ببخشيد

كتابخونه از كجا بايد برم؟
    اخه اين بازي يه جاهايي داره كه چشماي خيلي باز و روشن ميخواد و من ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سلام .نمي دونم چي كار كنم

همه كار كردم به كالينا ميرسم شكستش ميدم ميره به جزيره يه در باز ميشه ولي هر كاري ميكنم شاهزاده تو نميره
    حالا من موندم و شاهزاده و يه محيط تكراري كه هر جا ي بازي رو كه ميرم جاي جديدي نمي بينم

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ahmadanten
    همه كار كردم به كالينا ميرسم شكستش ميدم ميره به جزيره يه در باز ميشه ولي هر كاري ميكنم شاهزاده تو نميره
    حالا من موندم و شاهزاده و يه محيط تكراري كه هر جا ي بازي رو كه ميرم جاي جديدي نمي بينم
    سلام

به احتمال قوي سي دي شما مشكل داره. چون قرار نيست بعد از كشتن كايلينا بريد به جزيره. چند سي دي هست بازي شما؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سلام مجدد

من با پلي استيشن2 بازي ميكنم.تا حالا اين سومين سي دي هست كه ميزارم و از اول بازي ميكنم ولي بازم به اين مشكل ميخورم.حتي منوئل بازي رو از بيرون تهيه كردم اون تو گفته بعد از كشتن كالينا به مرحله خداحافظ جزيره ميرويم ولي من موندمو اين همه خماري هيچ چيزي عوض نشده و چيز جديدي نميبينم

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

من تقريبا فهميدم شما كجا هستين. به نظر من بايد شما توي قبرستان باشين(نترسينا )شما الان توي يه اتاق هستين كه يه در داره و از هر طرف كه ميرين به همون جاي اول ميرسين. درسته؟ در از پايينه. درست وقتي كه مي خواين از در برين تو داهاكا ميوفته دنبالتون و شما بايد از دستش فرار كنين. اگه اينجا هستين و من درست فهميدم بگين تا راهنمايي كنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سلام داداش مهدی

نه عزیزم میدونی بعد از کشتن کالینا به طور اتوماتیک میام اونجائی که اول بازی یعنی قبل از 3 تا ستون که ازش میریم بالا و از زیر در وارد قلعه میشیم همونجا که شمشیر اول رو میگیریم منتها با طول عمر زیاد اسم این قسمت هست leave in island نمي دونم تا حالا به اين مشكل خوردين يا نه ؟
    من اسلان به خاطر بازي شاهزاده ps2 خريدم چون كامپيوترم لپ تاب هست كارت گرافيك 64 داره نميشه ارتقا داد و چون دوسش دارم عوضش نمي كنم ولي بازي شاهزاده رو اهسته و تيكه تيكه پخش ميكنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض چاكر اقا مهدي

من اصلان از بچگي عاشق اين بازي بودم sega,nintendo,amiga 500,ps2ميمرم براي اين بازي ولي از شانس بدم اينجاي كار گير كردم .
    شاهزاده 1 رو تو 10 روز تمومش كردم.
    ولي 2 يه چيز ديگس فكر كنم 1 سال سرم باهاش گرم بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •