اینم کلیپ کباب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کلیپ کباب
اینم رفع خال
با سلام
لطفا به من ياد بديد
نخنديدها
آخه من نمي دانم چطوري اينها رو downloadكنم هيچ كدام را چه rar چه amr چهmp3 بلد نيستم
لطفا كمكم كنيد
با تشكر
شما لینک ها رو مثلا این رو:
http://clipsrm.parsaspace.com/rafe-khal.rar
کپی بکن و در آدرس بار مرور گرت paste کن و بعد یه اینتر.
سلام دوست عزيز دانلود كردن كليپهايي كه آخر آدرس اونها پسوند mp3 / rar/amr/zip و... هست اصلا" مشكل نيست و به اين آدرسها لينك مستقيم ميگويند. روش دانلود كردن اونها اينجوريه كه اول با كرسر موس روي متن ميكشي يا به هر نحوي آدرس فايل را انتخاب ميكني تا كاملا" آبي بشه بعد كليدهاي كنترل و C صفحه كليد را باهم ميزني تا كپي بشه بعد ميري توي آدرس بار يا اون نواري كه بالاي صفحه است و آدرس اينترنتي را توي اون مينويسي و اونجا پيست ميكني و اينتر را ميزني خودش يه پيام ميده و ميگه كجا ميخواي ذخيرش كني هر جا خواستي ذخيره بشه save را ميزني.
اینم اموزش زبان
خيلي ممنون از اينكه بهم جواب دادين
ولي نمي دانم در كامپيوتر من چطوري تعريف شده كه اين فايل rar را در شمايل فتوشاپ ذخيره مي كند و وقتي روي شمايل كليك كردم در برنامه فتوشاپ باز كرد و error داد كه نمي تواند در آن نرم افزار باز شود چگونه بگويم كه اين فايل rar را در فتوشاپ باز نكند
باز هم تشكر مي كنم كه به سئوال من جواب مي دهيد
برنامه ي WinRAR يا WinZip را نصب كن. اگه اين نرم افزار ها را يكيش را نصب كني كارت حل ميشه. اگه اونها را نداري ميتوني تو قسمت درخواست نرم افزار مطرح كني تا دوستان برات لينك دانلود بذارن.
سلام يه كليپ ميذارم تا تاپيك بالا نگهداشته بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)