منم از اسیا تک داشتم که سرویسش خوب بود فقط پینگش خیلی ...
شاتل میگن بهتره نه ؟
راستی صبانت چطوری هست ؟
تو speed test بگیرین بزارین اینجا
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منم از اسیا تک داشتم که سرویسش خوب بود فقط پینگش خیلی ...
شاتل میگن بهتره نه ؟
راستی صبانت چطوری هست ؟
تو speed test بگیرین بزارین اینجا
Last edited by alizshah; 16-08-2008 at 14:01.
دوست عزیز!
کم کم همه دارن به این نتیجه میرسن که کدام بهتر است! شما چطور فکر می کنی همه غیر از شما اشتباه میکنن!؟
برای آگاهی شما تفاوت را کاملا شرح می دهم تا شاید بقیرو گول خورده تبلیغات نپندارید ( جمله ادبی)
برای مقایسه 2 سرویس 512 دو شرکت به نکات زیر توجه کنید :
قیمت آسیاتک : 10000
قیمت صبانت: 10000
که البته + آبونمان و مالیات
پس تا اینجا مساوین
تست سرعت آسیاتک:
تست سرعت صبانت:
اینها از لحاظ سرعت تقریبا مساوین
پهنای باند آسیاتک : 2 گیگ در ماه
پهنای باند صبانت : 2 گیگ در ماه
می رسیم سر اینترنت شبانه که شما زیاد به اون اعتقادی نداری:
به تایید بسیاری از استفاده کنندگان صبانت ، سرعت روزانه و شبانه تفاوت زیادی ندارد! و شما می توانید با سرعتی بین 50 تا 60 دانلود کنید
ساعتی حداقل 170 مگ و هر شب 700 مگ
که آسیاتک این امکان را ندارد. البته قرار نیست من شخصا تا 3 نصفه شب بشینم تا رایگان دانلود کنم! این کار توسط دانلود منیجرها به خوبی صورت می گیرد
در هر صورت با همه ی افت و خیزها و خرابی ها و .... آیا برتری صبانت محسوس نیست؟
در شرایط آرمانی شما با آسیاتک حتی پهنای باند برای وبگردیکم می آورید ولی با صبانت حدود 23 گیگ در ماه دانلود دارید(به شرط دانلود هر شب و عدم هیچگونه خرابی .... خرابی و قطعی را هم در نظر بگیرید چیزی از ارزشهای این حجم عظیم کم نمی شود)
Last edited by mahdy2021; 16-08-2008 at 14:16.
این که پینگ اسیا کمتره
کدوم ای اس پی و کدوم سرویس پینگ کمتر دارد بگین بریم بگیریم
این نظر شماست ولی من باز هم معتقدم که اینترنت شبانه دلیلی بر برتری یک سرویس دهنده بر دیگری نیست.
همونطوری که mahdy2021 گفت، اونا هر دوشون 512 هستن و اگه به اسم سرویس باشه صبانت 256 میفروشه و آسیاتک 128 که هر دوشون الکین و درواقع 512 هستن... فقط این وسط میمونه شبانه که خیلی مهمه.... خود من در عرض 10 روز اون حجم زپرتی ای که آسیاتک میده رو تموم میکنم... این مهمه... نه چیز دیگه... مهم اینه که مشتری بتونه دانلود داشته باشه...
شما مشکلت چیه...؟؟؟ شما مشکلت اینه که کامپیوتر شبا روشن بمونه و یه وقتی اوف بشه...؟؟؟
من و شما قرار نیست که بشینیم و چشممون در بیاد تا 7 صبح دانلود کنیم... کامپیوتر برای همین ساخته شده که بتونه کارهای آدمیزاد رو خودش انجام بده... این همه شرکتای مختلف خودشون رو کشتن برنامه های مدیریت دانلود و... ساختن... خوب مرض نداشتن که... به خاطر افراد بیشماری که در سرتاسر جهان یه چنین کاری رو میکنن و کامپیوترشون همیشه روشن و در حال دانلوده ساختن...
حالا شما بگو واقعا مشکلت با این قضییه شبانه چیه...؟؟؟ دولت و این شرکتا دارن ما رو تیغ میزنن... برای چی هی از این و اون حمایت میکنید...؟؟؟ چیزی که از این مفت خورا به ما نمیرسه... پس واقعیت رو ببینید... بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد...
من خودم حدود 7 ماه از آسیاتک سرویس میگرفتم... اصلا چیز قابلی هم نبود که شما انقدر ازش حمایت میکنی... پر از مشکل بود... بدترین پشتیبانی رو داشت... هر روز قطعی داشت... یه روز چند دقیقه و یه روز چند ساعت... پس هی نگو آسیاتک... هم آسیاتک و هم صبانت هر دوشون مزخرفن... ولی صبانت به خاطر شبانه اش بهتره...
![]()
Last edited by Cleeev; 16-08-2008 at 17:21.
من هم می خواهم از این آسیاتک لعنتی بروم
آیا کسی برای مرکز دانشگاه سرویس دهنده ای که قیمت مناسب
و محدودیت نداشته باشه سراغ نداره
اگه کسی می دونه لطفا بگه و ما رو نجات بده
خیلی ممنون
ببین کلیو جان ، من فکر می کنم که سیاوش هم مشکلی با دانلود نداشته باشه ، خود من که فکر می کردم 2 گیگ در ماه کم ام نباشه ، 3 روز نشده ، 500 مگ رفت ، سیاوش هم احتمالا دانلود لازم داره ، اما سیاوش داره می گه این قدر که این ها دارن ( این ها منظور شرکت هست ها ، نه بچه ها ) بادش می کنند که شبها هم دانلود رایگان هست و این حرف ها ، این جوری ها هم نیست ... ( فکر می کنم آقا سیاوش اینه نظرشون ، درسته ؟ )
من هم معتقدم که این جوری هم که می گن نیست، اما هر جوری که باشه ، تا اینجای کار که با آسیاتک برابر بوده ، پس حتی اگه بشه شبی 200 مگ هم Dl داشت ، صبا برده ...
البته بنده به ضخصه مشکوک هستم هم چنان ، این ترفندی است برای جذب مشتری ، مثل اسیاتک که 64 رو می داد 10 تومان ، حالا چی ؟ احتمال می دم در آینده صبا هم از این بازی ها در باره ...
یا حق
در صورت تحقق آرزوی من و استیضاح وزیر ارتباطات توسط مجلس ! بعضی شواهد نشون میده نور امیدی تابیده خواهد شد
فعلا صبر می کنیم
دوستان صبانت داره یک گیگ هم اضافه میده! ولی من این پست رو زدم که هشدار بدم!
قضیه یکم مشکوکه
کسی به خاطر حرفه من پا نشه بره صبا بعد فحشش رو به من بده
در هر صورت شخصا تا خود 6 شهرویر هستم آسیاتک
قضاوت رو هم میزاریم برای چند روزه دیگه که ببینیم گندش در میاد؟؟؟
محض اطلاع خدمتتون عرض کنم که آسیاتک هیچ مشکلی نداره هر وقت زنگ زدم تونستم راحت باپشتیبانیشون صحبت کنم. تا الان هم که اصلا قطعی نداشته .فکر کنم شما نسبت به صبانت تعصب بی جا داری .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)