فکر نمیکنم. رو گنده تر از ایناشم نمیشه چه برسه به........
فکر نمیکنم. رو گنده تر از ایناشم نمیشه چه برسه به........
یونس جان اسفالت 3 برای 60ویرایش 3 رو گرفتم. ولی کیفیتش خیلی عالی نبود. بازم مرسی.
این افرادی که روی5700 نصب کردن. بگن چه جوری این کارو کردن؟؟؟؟
وقتی میخوام برنامه ngageinstaller رو روی گوشی نصب کنم وقتی موقع install میشه جلو نمیره و نصب نمیشه حتی هیچ ÷یغامی هم نمیده در صورتی که من این برنامه رو قبلآ روی گوشی نصب کرده بودم میدونید چیرا اینطوری میشه؟دیشب مستر ریست کردم گوشی رو ولی الان که میخوام نصب کنم اینطوری شده اینم عکسش
![]()
سرمست جان من 5700 رو هک کردم. ولی دقیقا عین مشکل قبلی شما را دارم.
ایناییم که نصب کرد ن که نمیگن چی کار کردن!!!!
من همون کارایی رو که تو تاپیکش گفته شده بود انجام دادم ولی نشد. !!!
عزیز من هم بالاخره تونستم بازی ها رو نصب و اجرا کنم و واقعآ خوشحالم به خاطر این موضوع کار خاصی نباید انجام بدی وقتی همه کارهای گفته شده رو انجام دادی و NgageInstaller رو روی گوشی نصب کردی این فایل رو هم دانلود کن و روی گوشی نصبش کن مطمئن باش اجرا میشه
فایل نوتی هم که داخل این پوشه است رو همون جایی که باید بریزی بریز مشخص شده که مشگل از این فایل نوت بوده که قبلآ میریختیم و الان این فایل درست شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها میتونید کمکم کنید؟ من بازی hooked_on_creatures_of_the_deep رو نصب کردم ولی برای فول کردنش باید چی کار کنم؟چون رفتم توی PRIVATE ولی این 2 تا فایلی که گفتید پاک کنم به نام license.dat.ngdat free.dat.ngdat وجود نداره باید چی کار کنم؟توی فولدر 2000AFBC فقط 2 تا فایل به اسم های CONFIG.XML , GAME.RSC وجود داره باید چی کارش کنم؟
سرمست جان واقعا ممنون. کارت درسته.
پس مشکل از اون فایل نوت بود!!!!!
اگه این فایلی رو که گذاشتی تو کلوپ خودش نذاشتی حتما اون جا هم بذار.چون خیلی ها اونجا هستن که گیر کردن.بالاخره تونستیم فیفا رو ، روی 5700 نصب و اجرا کنیم. باز هم ممنون.
من که روی 95 نصب کردم هیچ مشکلی نداشت. و به راحتی فول شد. تو اون فولدر هم حدود 15 تا فایل بود.
شاید به خاطر هک کردن باشه!
اصلا شما تونستی ماهیگیری رو بازی کنی؟
سلام
خب، خدا رو شكر خوشحالم مشكل شما هم حل شد
شاد باشيد![]()
اره یونس جان مشگل ما هم حل شد.
منم تونستم عین 95 رو 5700 بازی ها رو اجرا کنم.
Salam doste aziz age mishe bazie Taken Ke be esme One hast ro ham bezarin roo site khili mamnon misham
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)