تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 250

نام تاپيک: »»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

براي حضور روي نيمكت مربيگري
    دايي به پيشنهاد باشگاه راه‌آهن پاسخ منفي داد

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران به پيشنهاد باشگاه راه‌آهن پاسخ منفي داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از بركناري ناگهاني محمود ياوري از سرمربيگري تيم راه‌آهن مسئولان اين باشگاه مذاكرات خود را با علي دايي آغاز كردند.
    سرمربي سابق تيم ملي شب گذشته پس از اين پيشنهاد به محمد حسن انصاري فرد پاسخ منفي داد. وي البته فرصت فكر كردن نيز خواست و امروز جواب منفي قطعي خود را به اين باشگاه اعلام كرد.
    دايي با تشكر از مسئولان راه‌آهن به آنها اعلام كرد كه فعلا قصد مربيگري در ليگ برتر را ندارد.
    با پاسخ منفي دايي، مديرعامل باشگاه راه‌آهن مهدي تارتار را به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي كرد. وي همراه تقوي و مومني، راه‌آهن را در بازي‌هاي باقي مانده هدايت مي كند.
    مسئولان راه‌آهن پس از كسب 5 امتياز از 8 بازي آخر خود تصميم به تغيير و تحول در كادر فني گرفتند.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس مطرح شد:
    جزئيات حضور هدايتي در باشگاه نساجي مازندران

خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس جزئيات حضور و كمك به تيم فوتبال نساجي مازندران را تشريح كرد.

حسين هدايتي در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: به دليل مشكلات تيم مردمي نساجي مازندران بر خود وظيفه دانستم تا يكي از دوستان نزديكم را براي كمك به اين تيم دعوت كنم و خوشبختانه جواب مثبت گرفتم.
    وي افزود: من نيز سهم كوچكي در كمك به نساجي دارم و اين فقط به خاطر مردم مازندران بود كه در رسانه‌هاي گروهي ناراحتي‌ آنها را ديدم.
    هدايتي ادامه داد: فردي كه در حال كمك به مازندران است از تاجران فولاد و يكي از بهترين شركا و دوستان من است كه مي‌تواند به اين تيم خوب مردمي كمك كند.
    رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس يادآور شد: در صورتي كه در تيم‌هاي ديگر هم چنين مشكلي را ببينم شايد دوستانم را براي كمك به اين تيم‌ها دعوت كنم چون به نفع فوتبال ايران است كه اين مسائل حل شود.
    هدايتي در خصوص واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس به خودش گفت: واقعا بعضي اوقات نوشته‌ها من را مايوس مي‌‌كند و خستگي را برايم باقي مي‌گذارد. هرگز قصد نداشتم به مسئولان ورزش اعلام كنم كه حتما بايد در قبال من كاري انجام شود. من فقط نظرم را دادم تا به اين تيم مردمي كمك كنم. خوشبختانه تا به امروز نيز تعامل خوبي با آنها داشته ام و تا آنجايي كه توانستم خدمت و ارادت خودم را به آنها نشان دادم تا اگر مسئولان مايل باشند در بخش خصوصي نيز به آنها خدمت كنم.
    وي درباره شايعه قهر از باشگاه پرسپوليس گفت: اگر مي خواستم قهر كنم در بازي با پيكان در ورزشگاه آزادي نمي رفتم. اين هم جزو شايعاتي است كه برخي ها براي حاشيه سازي مطرح كرده اند.
    هدايتي در جواب اين سئوال كه آيا با انصاري فرد اختلاف فرد داريد؛ عنوان كرد: اين حرف واقعا خنده‌دار است. ما تعامل لازم را در هيات مديره برقرار كرديم و خوشبختانه مي‌بينيد كه نتايج روز به روز بهتر مي‌شود. اختلاف من و انصاري فرد شايعه است و براي ضربه زدن به باشگاه مطرح مي‌شود. البته ما به اين شايعات عادت كرده ايم. ما براي هر مسئله‌اي آنقدر با يكديگر جلسه صميمانه برگزار مي‌كنيم تا به بهترين تصميم برسيم.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت ‌و ‌گو با فارس
    عابدي: متاسفم كه با فحش مرا بدرقه كردند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال برق شيراز گفت: براي هواداراني كه به من فحاشي كردند و باعث شدند با بدرقه از اين تيم جدا شوم؛ متاسفم.

فريد عابدي در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط برق شيراز در طول فصل جاري اظهار داشت: به دليل كمبود بودجه از همان ابتداي فصل باشگاه براي جذب مهره‌هاي موردنياز دچار مشكل شد. تيم با همان بازيكنان گذشته و اميدهاي باشگاه بسته شد.
    وي افزود: همه اميد باشگاه به 11 بازيكن اصلي بود و كسي فكر نكرد كه شايد از اين 11 نفر يكي مصدوم شود. اتفاقا همين مصدوميت‌ها گريبان تيم را گرفت.
    اين مهاجم ادامه داد: بازيكنان جوان جايگزين نتوانستند به خوبي جاي با تجربه‌ها را پر كنند. آنها به دليل تجربه كم استرس داشتند و از سوي ديگر عادت به باختن در تيم جا افتاد و حتي موفق به كسب تساوي هم نمي‌شديم.
    عابدي با انتقاد به سياست باشگاه درباره جدايي دو بازيكن اين تيم در اواسط فصل اضافه كرد: باشگاه نبايد به يزداني و شيري اجازه مي‌داد تا در آن شرايط برق را ترك كنند.
    اين بازيكن به نامهرباني اداره كل تربيت‌بدني فارس اشاره كرد و گفت:‌ تربيت بدني چطور ادعا كرده است كه 800 ميليون تومان به باشگاه كمك كرده است؟ اگر هم اين پول از تربيت بدني به باشگاه واريز شده در واقع پول وزارتخانه است كه از طريق تربيت بدني به ما رسيده است. در ضمن آنها 30 درصد اين پول را نزد خود نگه داشتند.
    عابدي ادامه داد:‌ اصلا كل بودجه تربيت بدني 800 ميليون تومان نيست كه بخواهد چنين مبلغي را به باشگاه برق شيراز كمك كند. آقاي خدابخش چطور با فرافكني به ساير هيات‌هاي ورزشي مي‌گويد حق آنها را به باشگاه برق داده است؟
    اين مهاجم درباره بركناري عباسي در اواسط فصل گفت: ما شاهد بوديم كه آقاي فلاح تا چه اندازه از عباسي حمايت كرد و موافق بركناري او نبود اما وزارتخانه تصميم خود را اعمال كرد و پيوس را به اين تيم آورد. كاش از همان تيم كربكندي را مي‌آوردند تا تيم زودتر دچار تحول شود.
    عابدي كه در جريان بازي برق مقابل ذوب‌آهن با بي‌مهري هواداران مواجه شد، اظهار داشت: 5 سال است در ليگ برتر براي برق زحمت مي‌كشم و حقم نبود كه به دليل اهمال كاري مديران من فحش بخورم. در حال گذراندن بدترين روزهاي ورزشي‌ام هستم و آن دسته از هواداران كه چنين رفتاري با من كردند را حلال نمي‌كنم.
    عابدي تاكيد كرد: اين عده روي سكو‌ها با خط گرفتن عليه من شعار دادند و هتاكي كردند. اين مسئله براي باشگاه فرهنگي برق شيراز مناسب نيست. برايم عجيب است كه چرا باشگاه نسبت به اين افراد واكنشي نشان نداد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چرخش 180 درجه‌اي به سبك سرمربي آلومينيوم
    زرينچه: از كدام تباني حرف مي زنيد؟
    خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيچ تباني ميان استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است.

به گزارش خبرگزاري فارس جواد زرينچه كه پيش از اين در رسانه هاي گروهي از جمله تلويزيون از تباني استقلال تهران و استقلال اهواز در دومين دوره ليگ برتر سخن گفته بود، پس از پايان جلسه امروز كميته انضباطي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از قلعه نويي و طرفداران استقلال بابت حرف هايي كه زدم عذرخواهي مي‌كنم. از برخي از صحبت هايم سوء برداشت شده است. در اوج عصبانيت صحبت كردم و فكر مي‌كردم قلعه نويي در برنامه نود اعلام كرده فقط فرگوسن مي‌تواند از او انتقاد كند.در حالي كه اشتباه متوجه شدم. او گفته بود فرگوسن هم اشتباه مي‌كند.
    سرمربي تيم آلومينيوم اراك ادامه داد: از همه عذرخواهي مي كنم. من تجربه كامل را ندارم و امسال اولين سالي است كه سرمربيگري مي‌كنم و بايد ياد بگيرم خويشتن دار باشم و بي‌گدار به آب نزنم. هيچ تباني بين دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. من هم هرگز از تباني حرف نزده ام. صحبت هايم را به رئيس كميته انضباطي گفتم و ايشان آنها را بررسي خواهد كرد. همه جواد زرينچه را دوست ندارند و ممكن است با كلماتي كه من گفته ام بازي كرده باشند.
    كاپيتان اسبق تيم استقلال در مورد اينكه او گفته احمد مؤمن زاده دروازه خالي به بيرون زده اظهار داشت: من اين صحبت ها را انجام نداده ام. ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز يك ديدار خوب بود. هيچ مشكلي با قلعه نويي ندارم.
    زرينچه تاكيد كرد: استقلال در ليگ برتر شانس اول قهرماني است و در ليگ قهرمانان آسيا نيز شانس صعود به مرحله بعد را دارد. من شايد روز پنجشنبه به ورزشگاه بروم تا استقلال را در ديدار با سايپا حمايت كنم.
    به گزارش فارس، محمد نوازي نيز پس از پايان جلسه گفت: از ابتدا هم گفتم مسئله اي نبوده و آن خبرنگار حرف‌هاي ما را وارونه جلوه داده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با پادرمياني پيشكسوتان باشگاه
    هافبك اخراجي تيم ملوان بخشيده شد
    خبرگزاري فارس: هافبك اخراجي تيم فوتبال ملوان انزلي با پادرمياني پيشكسوتان باشگاه بخشيده شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سعيد يوسف زاده در يكي از ديدارهاي ملوان در ليگ برتر در هنگام تعويض پيراهنش را به زمين كوبيد و از سوي محمد احمدزاده اخراج شد.
    در هفته سي و دوم ليگ برتر سيد جلال رافخايي بازيكن ملوان بعد از گلزني به مقاومت سپاسي پيراهن يوسف زاده را به سرمربي تيمش تقديم كرد و خواستار بخشش پسرخاله خود شد. اما احمدزاده در اين مورد سكوت كرد.
    روز گذشته 12 نفر از پيشكسوتان باشگاه از سرمربي ملوان درخواست كردند كه اين بازيكن را ببخشد.
    احمد زاده هم با بيان اينكه من هم مثل شما دغدغه پيراهن ملوان را دارم و اگر با يوسف زاده برخورد كردم به خاطر حرمت اين پيراهن بود اما حالا كه شما چنين درخواستي داريد من هم در نامه اي به كميته انضباطي باشگاه خواهان عفو او مي شوم.
    گفتني است كميته انضباطي باشگاه بخشش يوسف زاده را منوط به تصميم سرمربي تيم دانسته بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

احدي در گفت و گو با فارس:
    دست استقلال براي حريفان رو شده است
    خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: دست استقلال از نظر فني براي حريفان ايراني و آسيايي رو شده است.

رضا احدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد اينكه استقلال صدرنشيني ليگ برتر را از دست داد؛ اظهار داشت: ناكامي در ليگ قهرمانان آسيا از نظر روحي و رواني روي بازيكنان تاثير منفي گذاشت و باعث شد آنها در ليگ برتر نيز نتوانند نتايج خوبي بگيرند. از طرفي استقلال، ذوب آهن را به عنوان يك رقيب براي كسب مقام قهرماني پشت سر خود مي‌ديد كه اين استرس زيادي به تيم وارد مي كرد.
    وي ادامه داد: يكي ديگر از عوامل موثر در ناكامي استقلال، سيستم يكنواخت اين تيم بود. استقلال فقط با يك سبك به مصاف حريفان در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا مي‌رود. زماني كه استقلال در 20-25 بازي با يك روش بازي مي‌كند از نظر فني دستش براي تمام حريفان ايراني و آسيايي رو مي‌شود.
    احدي تاكيد كرد: استقلال چه در خارج از تهران و چه در خانه و حتي بيرون از كشور با يك روش فوتبال بازي مي كند. مربياني كه از نظر فني آناليز فوتبالي قوي‌ دارند روش ها و سبك هاي مختلفي را براي تيمشان در نظر مي‌گيرند و آن را آزمايش مي‌كنند اما استقلال فقط با روش 3-5-2 بازي مي‌كند كه اين آسيب بزرگي براي تيم محسوب مي‌شد. ضمن اينكه اين تيم به دليل عدم كسب نتايج مطلوب در رقابت هاي آسيايي دچار بحران شد. اين مسائل ريزه كاري هاي فوتبال است و در نهايت يك تيم را موفق مي‌كند.
    بازيكن اسبق استقلال با اشاره به نيمكت استقلال يادآور شد: قصد بي احترامي به هيچ شخصي را ندارم اما نيمكت استقلال بايد از نظر فني قوي تر باشد و از تمرين دهنده، دستيار و آناليزور‌هاي قدرتمندتري استفاده شود.
    نيمكت كنوني استقلال بار فني لازم را براي حضور در رقابت هاي آسيايي ندارد.
    احدي درباره اينكه استقلال مي‌تواند در ليگ برتر قهرمان شود، تاكيد كرد: اين تيم كار بسيار سختي پيش رو دارد. استقلال از نظر روحي مشكل دارد با اين حال همه چيز به سرمربي تيم برمي‌گردد.
    احدي در مورد صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا، گفت: كار فوق العاده مشكل است. تيمي كه فقط يك امتياز دارد بايد هر سه ديدار دور برگشت را ببرد و از طرف ديگر به اما و اگر هاي بسيار اميدوار باشد. با اين حال اميدوارم اين تيم هم در ليگ برتر قهرمان شود و هم در آسيا موفق باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عباسي: براي سقوط برق رايزني كرده بودند
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال برق شيراز گفت: عده‌‌اي دوست داشتند برق به ليگ يك سقوط كند و حتي براي اين كار رايزني هم كرده بودند.

محمد عباسي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در باره سقوط برق به دسته اول اظهار داشت: در اين سقوط همه مقصر هستند و سهم من از همه بيشتر است. در همان ابتداي فصل هم كه در صدر جدول بوديم مي‌دانستم با بضاعت كمي كه داريم در طول فصل به مشكل بر مي‌خوريم و كم مي‌آوريم.
    عباسي با اشاره به مشروط بودن قرارداد شماري از بازيكنان ادامه داد: جدايي مهدي شيري و داريوش يزداني در طول فصل، به ضرر تيم شد. من هميشه اين دغدغه را داشتم و فكر نمي‌كردم در آن شرايط آنها تيم را رها كنند. در 10 هفته‌اي كه تيم خوب نتيجه گرفت كسي احوال ما را نمي‌پرسيد. هيچكس هم كمكي نمي كرد.
    سرمربي اسبق برق تصريح كرد: نه فقط اداره كل تربيت‌بدني فارس،‌ بلكه وزارتخانه هم كمكي نكرد. فكر مي‌كنم كساني بودند كه دوست داشتند تيم سقوط كند و رايزني‌هايي هم براي از كار افتادن تيم انجام دادند.
    عباسي يادآور شد: جدايي شيري از برق آن هم در شرايطي كه هنوز ويزاي او نرسيده بود نشان از اين رايزني است. من از شيري بابت اين موضوع گله دارم. بازيكني كه دلش همراه تيم نباشد بهتر است از تيم جدا شود.
    وي در مورد روزهايي كه باشگاه تصميم به بركناري او گرفت؛ گفت: آن زمان يكي از اعضاي هيات مديره با من صحبت كرد. از او خواهش كردم اين تصميم را نگيرند يا حداقل بگذارند خودم يك مربي انتخاب مي‌كنم اما ايشان از موضع قدرت صحبت كرد.
    عباسي اضافه كرد: كاش باشگاه خرج‌هايي كه بابت آوردن پيوس و كربكندي انجام داد را براي خود تيم خرج مي‌كرد. زماني كه پيوس سرمربي تيم شد، وضعيت تيم‌هايي مثل پاس و پيام بدتر از ما بوده اما برق نتوانست از بازي‌هاي كه مي‌توانست امتياز بگيرد استفاده كند.
    اين مربي با بيان اينكه در شيراز به بومي‌ها نامهرباني مي‌شود؛ خاطرنشان كرد: شيراز شهر غريبه‌ها است و بومي‌ها در اين شهر نمي‌توانند به راحتي كار كنند.
    وي درباره شايعه مذاكره با تيم مقاومت سپاسي براي فصل آينده گفت: اصلا قصد ندارم در شيراز به مربيگري ادامه دهم. در اينجا همه فقط خودزني مي‌كنند. فقط در شرايطي در شهر خود كار مي‌كنم كه همه شرايط فراهم باشد

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

شفيع‌زاده: مايلی‌كهن مراقب حرف‌زدنش باش

مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: بهتر است مايلی‌كهن مراقب حرف‌زدن‌هايش باشد.

به گزارش فارس، شهرام شفیع‌زاده پس از برد 2 بر یك استقلال اهواز مقابل پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه برنامه 90 اجازه نداد جواب قاطعی به مایلی‌كهن بدهم اما از همین جا به آقای مایلی‌كهن می‌گویم كه به شما مربوط نیست كه در استقلال اهواز چه اتفاقی می‌افتد. به او پیشنهاد می‌كنم بهتر است مراقب حرف‌زدنش باشد.

وی یادآور شد: مایلی‌كهن فردی نیست كه بخواهم درباره او زیاد صحبت كنم. او می‌تواند فقط در مورد تیم ملی و سایپا حرف بزند. به او پیشنهاد می‌كنم مانند زرینچه از تیم مردمی استقلال اهواز عذرخواهی كند.

شفیع‌زاده ادامه داد: از هواداران تشكر می‌ كنم كه استقلال اهواز را برابر پرسپولیس یاری كردند اما از استاندار خوزستان خواهش می‌كنم این بازی را یكبار دیگر ببینند و جواب سئوال من را بدهد كه به چه دلیل در ورزشگاه برای دیدن بازی ما نمی‌آیند.

مدیرعامل استقلال اهواز تاكید كرد: حداقل امیدوارم دل استاندار اهواز برای هواداران ما بسوزد كه تا امروز چگونه ما را حمایت كردند. تیم ما در اهواز همیشه بزرگ بوده و مطمئن باشید زمین نخواهد خورد.

شفیع‌زاده خاطرنشان كرد: در اطلاعیه‌ای روز شنبه از سوی باشگاه كلیه مشكلات را بازگو می‌كنم. اگر ماندیم سال آینده بهترین تیم خواهیم شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

قلعه نویى : با یك خبر كذب آبروى ۳۰ ساله مرا به بازى گرفتند

نشست مطبوعاتى امیر قلعه نویى پس از پایان بازى تیم هاى استقلال تهران و سایپا كرج تحت تاثیر برخى اخبار حاشیه اى در هفته هاى گذشته برگزار شد.

به گزارش ایسنا، امیر قلعه نویى در این نشست خبرى اظهار كرد: شرمنده مردم هستم؛ چرا كه كارى كردند كه در ورزش ما اقدامى جدید به حساب مى آید و در حالى كه با نتیجه این بازى شانس قهرمانى استقلال به ۳۰ درصد رسید، باز هم تا پایان تیم خود را تشویق كردند و من شرمنده این مردم هستم. وى افزود: در این بازى به غیر از آن صحنه نیمه نخست كه توپ به تیر دروازه استقلال برخورد كرد، در سایر صحنه ها استقلال توپ و میدان را در اختیار داشت و ما ۸۰ دقیقه بر روى دروازه حریف ایجاد موقعیت كردیم و تنها در زدن ضربات آخر دقت نداشتیم وگرنه این بازى را با ۳ ۴، گل اختلاف مى بردیم. قلعه نویى درباره داورى بازى گفت: نمى خواهم راجع به داورى صحبت كنم. در هر صورت صحنه هاى این بازى در برنامه هاى كارشناسى تلویزیونى مورد بررسى قرار مى گیرد. وى درباره افت تیم استقلال نیز گفت: من این موضوع را نمى پذیرم و این سوال نادیده گرفتن زحمات بازیكنان استقلال است. افت یعنى آن كه ما در این بازى ۳گل مى خوردیم اما چنین چیزى نبود و مانند بازى فولاد خوزستان همه چیز در اختیار ما قرار داشت. سرمربى تیم فوتبال استقلال درباره مباحث مطرح شده در مورد تبانى و شایعه درگیرى با میثم منیعى در فرودگاه نیز اظهار كرد: این موضوع جدیدى بود. زمانى كه من از مالزى بازگشتم همه گونه فشار روى من وجود داشت و من ۳ هفته نخوابیدم اما امیر قلعه نویى را مى شناسید. من از جنوب شهر آمده ام و همواره خالصانه كار كرده ام. قلعه نویى افزود: متاسفانه خبرى كه خبرگزارىx منتشر كرد زندگى من را تحت الشعاع قرار داد و از مسئولان دولتى مى خواهم كه به این مساله رسیدگى كنند. من در فرودگاه حتى میثم منیعى را ندیدم كه بخواهم با او درگیر شوم. درباره بحث تبانى صحبتى ندارم اما درباره این موضوع معتقدم باید با كسانى كه بدون در نظر گرفتن شرایط و كنكاش كافى با یك تیتر احساسات و عواطف مردم را هدف گرفته اند برخورد شود. زمانى كه خبرنگار خبرگزارى x به دفاع از عملكرد خود پرداخت، قلعه نویى گفت: من معتقدم آن خبرگزارى كه بودجه خود را از بیت المال دریافت مى كند باید درباره مسائلى كه مى نویسد دقت كند و نباید خبر كذب را منتشر كند. چطور شما بر روى خبرگزارى خود تعصب دارید اما من نباید بر روى این موضوع كه شما با یك خبر كذب با آبروى ۳۰ ساله من بازى كرده اید ناراحت شوم. چرا آن خبرگزارى كه چند وقت است تاسیس شده حداقل ظرف یك سال گذشته تمام وقت خود را به انتقاد از من و استقلال اختصاص داده است؟! سرمربى تیم فوتبال استقلال ادامه داد: مگر شما مسلمان نیستید؟ چرا مطالب غیرواقعى منتشر مى كنید؟وى در بخش دیگرى از صحبت هایش در مورد ضعف این تیم بر روى ضربات ارسالى از ۲ جناح نیز گفت: اگر به رختكن تیم ما مراجعه كنید مشخص است كه هر بازیكنى چه وظیفه اى دارد. در صحنه گل سایپا هم سیاوش اكبرپور یار مستقیم خود را كه «برجلو» بود رها كرد و او توانست توپ را وارد دروازه كند. قلعه نویى درباره كنترل تیمش در شرایط حساس هفته هاى پایانى لیگ برتر و دور نگه داشتن از حاشیه سازى ها نیز گفت: این سؤال بسیار خوب است. بعضى مواقع دوستان خبرنگار با من تماس مى گیرند و زمانى كه جواب تلفن آنها را نمى دهم ناراحت مى شوند و به دلیل این راحتى علیه من تیتر مى زنند اما این حاشیه ها تنها مربوط به امسال نیست. سرمربى تیم فوتبال استقلال افزود: در ۳ سال پیش نیز یك خبرگزارى بحث فوتبال پاك را مطرح كرد اما به ما تهمتى نزدند اما امسال كارى كردند كه من در طول ۳ هفته، ۲ ساعت هم نخوابیدم و آبروى ۳۰ ساله من را زیر سوال بردند. وى درباره بحث تبانى هم افزود: من از برخى افراد كه در روزنامه ها حرف هایى را زده اند گذشت مى كنم اما یكى، دو نفر در برنامه ها زنده تلویزیونى از جمله برنامه ۹۰ صحبت هایى داشته اند كه بى تردید از آنها شكایت خواهم كرد. قلعه نویى درباره قراردادش گفت: این صحبت به هیچ وجه مربوط به زمان اخیر نیست بلكه براى ۳ ، ۴ هفته گذشته است. در هر صورت هنوز ۲ ، ۳ بازى دیگر باقى مانده و صحبت كردن در این باره زود است. سرمربى تیم استقلال درباره شانس قهرمانى تیمش نیز گفت: تصور مى كنم ما ۳۰ درصد شانس قهرمانى داریم. وى درباره این كه بازیكنانى چون سیاوش اكبرپور در بازى هاى حساس استقلال دچار استرس نیز مى شوند گفت: اگر آنها دچار استرس مى شدند كه به این زیبایى بازى نمى كردند. در هر صورت گاهى پیش مى آید كه بهترین مهاجم هم در یك قدمى توپ را به بیرون مى زند. قلعه نویى ادامه داد: من تیم را سیزدهم تحویل گرفتم و اكنون این تیم ۱۱ رده در جدول صعود داشته است. ما بهترین خط حمله را در لیگ هاى مطرح جهان پس از بارسلونا داریم. در عرض ۶ماه ۲بار استقلال آسیایى شده است و آقاى گلى هم براى تیم استقلال است. سرمربى تیم فوتبال استقلال ادامه داد: من شنیده ام كه مجید جلالى بازیكنانش را جمع كرده و به آنها گفته لیگ تمام نشده است. شما باید مقابل ذوب آهن به گونه اى بازى كنید كه ۲۰ سال دیگر از این بازى یاد كنند اما ما به این مسائل كارى نداریم. مقابل پیام بازى دشوارى پیش رو داریم كه باید آن را با اقتدار به پایان برسانیم. ۳ سال قبل این اتفاق مهم براى ما افتاد و در هفته پایانى قهرمان شدیم. امیدوارم كه این بار هم در جوار حرم امام رضا (ع) این اتفاق رخ دهد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

افشاگری مایلی‌كهن درباره پشت پرده فوتبال

سرمربی تیم سایپای كرج گفت: «از این‌كه شرایط برای لذت بردن در فوتبال ایران فراهم نیست بسیار ناراحتم»

به گزارش آفتاب، محمد مایلی‌كهن در پایان بازی استقلال و سایپا در جمع خبرنگاران اظهار كرد: «فوتبال زنجیره‌ای است كه افراد مختلفی در آن حضور دارند و زحمت می‌كشند. این افراد شامل مربیان، بازیكنان، خبرنگاران، داوران و سایر مسوولان فوتبال است. در تمام دنیا آنها تلاش می‌كنند تا از فوتبال لذت ببرند اما متاسفانه در كشور ما این‌گونه نیست. ما همواره دوست داریم كه حریفان را دست و پا بسته مقابل‌مان بیاندازند و هرچقدر كه تیم محبوب‌مان خواست گل بزنیم».

وی افزود: »تنها دوست داریم همواره حریفان مقابل ما ببازند و انتظار نداریم كه آنها هم شرافتمندانه كار كنند و توان فنی خود را نمایش دهند».

سرمربی تیم فوتبال سایپای كرج افزود: »من بازی چلسی و لیورپول را دیدم. در آن بازی چهار گل رد و بدل شد و در آخر بازی این بازیكنان لیورپول بودند كه بازیكنان چلسی را در آغوش كشیدند. می‌دانید كه لیورپول با این نتیجه میلیون‌ها دلار ضرر كرد و شرط‌ بندی‌های وحشتناكی در فوتبال این كشورها صورت می‌گیرد اما من می‌گویم درود به شرف آنها؛ چرا كه تماشاگران لیورپول در پایان بازی برای هر دو تیم دست می‌زدند. نه در ابتدای بازی به عابدزاده توهین می‌كردند و نه در پایان آن به مایلی‌كهن فحش می‌دادند».

مایلی‌كهن در پاسخ به این سوال كه در فوتبال بریتانیا با توجه به نحوه‌ برخوردها این مسائل طبیعی است اما در فوتبال ایران كه تماشاگران برای ورود به ورزشگاه باید انواع توهین‌ها را تحمل كنند، چگونه می‌توان از آنها انتظار داشت؟ نیز گفت: «اینها بهانه است. البته من با این موضوع مخالف نیستم اما من كه با تیم‌های جوانان و امید ایران كار كرده‌ام و تیم فوتسال را به مقام چهارم جهان و كاپ اخلاق رسانده‌ام شایسته‌ چنین برخوردی هستم؟ من می‌گویم در همه‌ دنیا افراد در حال لذت بردن از فوتبال هستند. حال گناه تیم ما چه بود كه باید فحش بخوریم».

وی ادامه داد: «در سال‌های گذشته برخی دانشجویان من به من مراجعه می‌كردند و می‌گفتند واقعا این چه چهره‌ای است كه از شما ساخته‌اند. مگر بازیكنانی چون ابوالقاسم‌پور، مامانی، عباس آقایی و شیث رضایی شاگردان من نبوده‌اند»؟

سرمربی تیم فوتبال سایپای كرج ادامه داد: »در هر صورت من خود را برای این مسائل آماده كرده بودم. من به همسرم گفتم در این سه ماه من را رها كن؛ چرا كه تنها كسی كه می‌توانم به او زور بگویم همسرم است و در جاهای دیگر همیشه به من زور گفته می‌شود. به او گفتم كه اگر در شب گفتم روز است تو هم بگو كه روز است. من خود را برای این شرایط آماده كرده بودم اما تماشاگران استقلال بگویند كه آیا بازیكنانی چون نامداری، كاظمی و امیرآبادی محصول همین تیم سایپا نیستند؟ گناه ما چیست كه نمی‌خواهیم حق كسی را بخوریم»؟

محمد مایلی‌كهن درباره‌ این سوال كه در برنامه‌ تلویزیونی بحث تبانی را مطرح كرده نیز گفت: «مسائل بسیاری در فوتبال ما وجود دارد. از جام حذفی سال گذشته تا اتفاقات دیگر. من می‌گویم اگر تنها برخی خبرنگاران را به دلیل مسائل پشت پرده‌ فوتبال بازداشت كرده‌اند اما هستند مربیانی كه در این مسائل دست داشته و حتی به بازیكنان خود آمپول می‌زنند و یا مدیران و داورانی كه در این اتفاقات نقش داشته‌اند».

وی درباره‌ استفاده از بازیكنان ذخیره‌ خود در بازی‌های گذشته‌ سایپا نیز گفت: «باور كنید بازیكنانی چون منوچهری، ترائوره، رضا محمودی، مجید ایوبی و عباس آقایی بازیكنان مصدوم تیم سایپا در هفته‌های اخیر بودند. من كه نمی‌توانم از این بازیكنان استفاده كنم. امروز هم كه دیدید بازیكنی چون شیخ‌ویسی را درون دروازه قرار دادم كه دروازه‌بان دوم تیم است. آیا به این مساله كاری ندارید»؟

سرمربی تیم فوتبال سایپای كرج درباره‌ بازی با استقلال نیز گفت: «استقلال تیم خوبی است اما می‌دانستیم كه اگر بازیكنان اصلی این تیم را مهار كنیم به بازی بلند روی می‌آورند. شما امروز دیدید بغیر از یک مورد كه سیاوش اكبرپور صاحب فرصت شد، تیم استقلال موقعیتی را بر مبنای كار تاكتیكی ایجاد نكرد و ما كاری كردیم تا استقلال به توپ‌های بلند روی بیاورد؛ چرا كه حضور بازیكنانی چون حسینی، ترائوره و شیخ‌ویسی باعث می‌شد بتوانیم این فرصت‌ها را مهار كنیم».

مایلی‌كهن ادامه داد: «ما برای هركدام از بازیكنان اصلی استقلال یک مهره گذاشته بودیم و می‌دانستیم كه بازیكن بازی‌ساز استقلال فابیو جانواریو است. در هر صورت معتقدم برخی بازیكنان ما در حد و اندازه‌های خود نبودند؛ چرا كه اگر از فرصت‌های خود استفاده می‌كردیم و بازیكنانی چون انصاری‌فرد در ضدحملات باهوش‌تر بودند می‌توانستیم بازی را به سود خود خاتمه دهیم».

وی از ابراز نظر درباره‌ داوری مسابقه خودداری كرد و گفت: «در هفته‌ گذشته شاهد بودید كه در بازی مقابل ابومسلم داور در اخراج من و حسین كعبی اشتباه كرد اما همان‌طور كه در آن‌باره صحبت نمی‌كنم، پیرامون داوری این مسابقه نیز حرفی نمی‌زنم».

سرمربی تیم فوتبال سایپای كرج درباره‌ صحبت‌های یكی از مسوولان سازمان بازرسی كل كشور مبنی بر دوشغله بودن سرمربی تیم ملی نیز گفت: «من ایوبی را نمی‌شناسم. ضمن آن‌كه به مجموعه‌ سایپا نیز مامور نشدم و از مرخصی‌های استحقاقی خود در سازمان تربیت بدنی استفاده می‌كنم و مرخصی بدون حقوق می‌گیرم».

مایلی‌كهن درباره‌ی قراردادش با باشگاه سایپا نیز گفت: «قراردادم با سایپا 18 ماهه است و بی‌تردید در كنار حضور در تیم ملی، با افتخار در این باشگاه هم خواهم ماند».

وی در پایان درباره‌ انتخاب دستیارانش در تیم ملی نیز گفت: «پس از مطالعه‌ كافی این كار را انجام خواهم داد».

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •