هر کی رفت خبر بده چون من تقریبا هر دو صفحه کلیدم خراب شده(بالا و پایین)
هر کی رفت خبر بده چون من تقریبا هر دو صفحه کلیدم خراب شده(بالا و پایین)
گوشی هشت مگاپیکسلی سامسونگ ارزان شد
گوشی هشت مگاپیکسلی سامسونگ موسوم به i8510 که به تازگی وارد بازار شده است به دلیل استقبال نکردن مشتریان با کاهش قیمت 60 هزار تومانی روبرو شد.
به گزارش خبرنگار موبنا، این گوشی که یکی از جدیدترین گوشی های سامسونگ در بازار تلفن همراه محسوب می شود به دلیل قیمت بالا و افزایش عرضه در سطح بازار تلفن همراه چندان مورد استقبال قرار نگرفت و به همین دلیل نیز بعد از چند روز از عرضه آن در بازار قیمت آن افت کرد.
گوشی i8510 سامسونگ که با گارانتی رسمی به بهای 715000 فروخته می شد هم اکنون با قیمت 655000 در بازار توزیع می شود.
i8510 اولین گوشی هشت مگاپیکسلی سامسونگ است که وارد بازار تلفن همراه کشور شده است.
فعالان بازار پیش بینی می کنند به دلیل پایین آمدن قیمت این گوشی سامسونگ ، طی چند روز آتی شمار مراجعه کنندگان برای خرید این گوشی افزایش خواهد یافت.
من رفتم......... نوشته بود ظرفیت تکمیل (دي.) ......... تا قبل از ساعت 4:30 میگیرن.....!!
بدون گارانتی و گارانتی متفرقه هم حسابه..........
آدرس : خیابان جمهوری - بین ولی عصر و شیخ هادی - پلاک 64 - فروشگاه پارس میکروتل.
مشخصه......![]()
رضا ديدمت اومده بودي پشت در.... - به قول بعضي ها -(دي.)
ساعت 3 در بسته شد نه 4:30
ولي مايکروتل عجب....شرکتيه!
منم دیدمت... اومده بودی آلوچه بخری........ خخخخخخ
پشت شیشه زده بودن تاساعت 4:30 ....... بقیه ش و من نمیدونم....!!
ولی بات موافقم..... شرکت خوبیه ..... حداقلش اینه که به کاربراش و مخاطباش بها میده....... دیدی قشنگ برای هرکس یه وقت میزاشتن و همه سوالات رو دقیق جواب میدادن........!!
ولی یه چیز و بازم بش پی بردم........ اینکه منی که میام اینجا اطلاعاتم از لحاظ فنی بیشتر ازمدیر فروش مایکروتله......
وقتی گفتم خودم و دوستام یو 600 و 700 رو فلش کردیم.. چشماش چارتا شد......
یارو گفت نمیشه روی 480 برنامه نصب کرد.. فقط و فقط از روی نت میشه...... گفتم جای داش امیر خالیه یه حالی به طرف بده....
کلا ، اکثر مسولاش شوتن.......!! :-)
به گزارش موبنا-شرکت کره ای سامسونگ گوشی تلفن همراه Hugo Boss را ساخت و بزودی آن را با همکاری آلمانی ها به بازار ارایه می دهد.
به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی "اینتوموبایل"،این تلفن همراه که از طراحی بسیار زیبایی برخوردار است احتمالا به صورت جفت (دوتایی) به کاربران ارایه می شود.
از قابلیت های این تلفن همراه می توان به نمایشگر تاچ اسکرین 8/2 اینچی، دوبین پنج مگاپیکسلی، پشتیبانی HSDPA و اتصالات بلوتوث اشاره کرد.
تلفن همراه مد روز هوگوبوس در ماه دسامبر روانه باز می شود و قیمت آن 479 یورو برآورد شده است.
سامسونگ تولیدکننده تجهیزات و وسایل الکترونیکی و الکتریکی است که از چند شرکت شامل "سامسونگ الکترونیک"، "سامسونگ هوی اینداستری" و "سامسونگ اینجینیرینگ و کانستراکشن" تشکیل شده و به این دلیل به آن "تری استار" نیز می گویند.
سامسونگ در حال حاضر دومین اپراتور تلفن همراه جهان می باشد و سهم خود را در بازار های جهانی تلفن همراه به 2/15 رسانده است.
سامسونگ اعلام کرد که در سال 2008 موفق شده 10 میلیون گوشی 5 مگاپیکسلی بفروشه !!!
آخر هفته دیگه هم آمار 8 مگاپیکسلی رو بیرون میده .
و باز هم سامسونگ به ورود سریع 12 مگاپیکسلی اشاره کرده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز سامسونگ اعلام کرد که سال 2009 حدود 30 گوشی با سیستم عامل ویندوز ، سیمبیان ، آندروید وارد بازار میکنه .
الان حدود 20 گوشی هوشمند داره که گفته شده تا سال 2011 سهم سامسونگ در بازار جهانی به 30% میرسه .
مخلصیم .
ما که بخیل و خبیث نیستیم ایشالا آقای جینگ جونگ چانگ پارک جومپیل به آرزوهاش برسه
یه دوسه کیلو پاکت پی سی هم به ما بده
عکسهای سومین 8 مگاپیکسلی سامسونگ رونمائی شد :
اطالاعات ؟
T.Mobile
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)