واقعا ممنونم ازت به خاطر سایت .
راستی کسی یه سایتی میشناسه چند تا بلوپیرینت خیلی خوب با اندازه از کشنده های آمریکایی داشته باشه مثلا عرض اتاق و طول و فاصله محورها
واقعا ممنونم ازت به خاطر سایت .
راستی کسی یه سایتی میشناسه چند تا بلوپیرینت خیلی خوب با اندازه از کشنده های آمریکایی داشته باشه مثلا عرض اتاق و طول و فاصله محورها
rami_hemi جان سایز اتاق تو نت ممکنه باشه، ولی احتمالا باید واسه تک تک کامیون ها بگردی پیدا کنی. معمولاسایت ها بلو پرینت مفتی به کسی نمی دن.
من می تونم واست از روی مدل های 3 بعدی بلو پرینت تهیه کنم، در حال حاضر مال پیتر بیلت 362 رو دارم ، این هم عکسشه ، اگه با این مدل حال کردی بگو بلو پرینتهاشو از روی مدل سه بعدیش ردیف کنم، این پیتر بیلتی که تو امضام هست رو هم فکر می کنم بشه ازش بلو پرینت ساخت
Last edited by mard_khasteh; 05-10-2008 at 20:24.
دوستان ببینید میتونید اطلاعاتی در مورد Actros 4165 پیدا کنید. جدید زده
ممنونم اگه همین مدل سه بعدیش رو هم بتونی بهم برسونی یعنی همونی که مدل سازی شده هم میشه .
حداقل یه جایی باشه که بتونم اندازه اتاق مثل عرض اتاق عرض خود ماشین و از این چیزا باشه من خودم یه جورایی حلش میکنم .بلوپیرینت بدون اندازه دارم ولی فعلا نمیتونم باهاشون کار کنم .
ممنونم ازت
فکر کنم از سری تیتان باشه .من تو همین سایت بالا که بود یه عکس ازش دیدم
رامین جون واسه ماکت سازی میخوای؟؟
اگه آره خوب میشه بدون اندازه و از روی بلو پرینت ها به وسیله نسبت تناسب درست کنی
![]()
میشه فرشاد جون ولی اول باید اون نماها ترکیب بشن و مدل سه بعدی ساخته بشه بعد از روی همون مدل سه بعدی بیام مدل مسطح شده رو با یه نرم افزار دیگه بسازم .
من تو ماکت سازی ابزارم کلا کاغذ و مقوا و چوب هستش .(بیشتر مقوا و ماکتهای کاغذی)
خب اونم امتحان میکنم .ممنونم از این کهاین نکته رو گفتی فرشاد جان
نه. نیاز نیست اون نماها ترکیب بشه.
فرض کن تو میخوای بسازی. اول با خودت میگی که من میخوام 50 سانت باشه طول خودرو.
بعد میایی طول خودرو رو هم توی بلوپرینت اندازه میگیری. (البته توی چاپ شده و روی کاغذ). مثلا میشه 10 سانت.
حالا میخواییم یه ضریب ثابت بدست بیارم که برای این کار 50 رو به 10 تقسیم میکنیم که میشه 5.
حالا دیگه به راحتی هر اندازه ای رو که روی کاغذ با خطکش اندازه بگیری و ضرب در 10 کنی ، اون اندازه ای بدست میاد که باید توی ماکت باشه.
مثلا اگه توی کاغذ و روی بلوپرینت فاصله بین محور ها 7 سانتیمتر باشه، روی کار اصلی و ماکت میشه 40 سانت.
اگر بخواییم ماکت رو 2 برابر بلوپرینت درست کنیم، ضریب ثابت میشه 2.
یعنی هر عدد خروجی از خط کشی کردن کاغذ ضرب در 2 میشه تا اندازه روی ماکت به دست بیاد
==================
در واقع:
اندازه ماکت رو کاغذ(به خط کش) *ضریب ثابت= اندازه واقعی ماکت.
در این حالت ماکت X برابر بلوپرینت هست. و X هم ضریب ثابت در فرمول بالا.
![]()
بلو پرینت ها رو آماده کردمامیدوارم به کارت بیاد
ممنونم بچه ها
دارم شروع میکنم
از امروز روی شاسی کار میکنم
رامین جان موفق باشی.
راستی اگه برات ممکنه از مراحل مختلف کارت عکس بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)