تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 21 اولاول ... 915161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 208

نام تاپيک: Turok

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من هنوز فرصت نکردم این بازی رو انجام بدم . به نظرتون ارزش داره برم بخرم ؟
    ببين گرافيك بازي به صورت وحشتناكي نا اميد كننده اس اگه بازي هاي اول شخصي مثل كريسيس CoD و غيره رو ديدي راحت بگم با ديدن گرافيك اين بازي احتمال بالا آوردن مي ره ضد حالش هم اينجاست كه بازي 4 تا دي وي دي هست اسلحه هاي موجود در بازي محدود هست. ده ها باگ گرافيكي داره كه داشت منو به كام مرگ مي كشوند. ايراد هاي ديگه اي هم داره كه مجال بحث روشون نيست كلا 2 بار بازي رو نصب كردم و هر دو بار به دلايل داشتن ايراد بازي به ناچار حذفش كردم شديدا مي خواستم بازي رو تموم كنم ولي همونطور كه گفتم پاك شدنشون توفيق اجباري بود

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببين گرافيك بازي به صورت وحشتناكي نا اميد كننده اس اگه بازي هاي اول شخصي مثل كريسيس CoD و غيره رو ديدي راحت بگم با ديدن گرافيك اين بازي احتمال بالا آوردن مي ره ضد حالش هم اينجاست كه بازي 4 تا دي وي دي هست اسلحه هاي موجود در بازي محدود هست. ده ها باگ گرافيكي داره كه داشت منو به كام مرگ مي كشوند. ايراد هاي ديگه اي هم داره كه مجال بحث روشون نيست كلا 2 بار بازي رو نصب كردم و هر دو بار به دلايل داشتن ايراد بازي به ناچار حذفش كردم شديدا مي خواستم بازي رو تموم كنم ولي همونطور كه گفتم پاك شدنشون توفيق اجباري بود
    بازی که 3 تا dvd هست . اگه گرافیکش پایینه پس این حجم بالا ماله چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

من همین امروز تمومش کردم این بازی رو....
    داستان بسیار کلیشه ای داره و بسیار سطحی روایت میشه ....
    گرافیک هم به قول دوستان نا امید کننده است البته در مقایسه با سایر بازی های موجود.
    نکات مثبتش هم وجود دایناسورهاس که به جذابیت این بازی کمک میکنه و گیم پلیی که در برابرشون داری، به نظره من تنها نکته مثبتش همینه
    حجم بالاش هم ماله محیط بزرگ بازی باید باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من همین امروز تمومش کردم این بازی رو....
    داستان بسیار کلیشه ای داره و بسیار سطحی روایت میشه ....
    گرافیک هم به قول دوستان نا امید کننده است البته در مقایسه با سایر بازی های موجود.
    نکات مثبتش هم وجود دایناسورهاس که به جذابیت این بازی کمک میکنه و گیم پلیی که در برابرشون داری، به نظره من تنها نکته مثبتش همینه
    حجم بالاش هم ماله محیط بزرگ بازی باید باشه
    نه به خاطر اينه كه سازنده بازيش ضعيفه و بلد نيست بازي رو چه طور بسازه كه اين قدر پر حجم نشه. در ضمن اصلاح مي كنم درسته بازي 3 تا دي وي دي هست كه من اشتباها در پست قبل گفتم 4 تا. در هر صورت فاركراي2 محيطش با جزئيات تر و عظيم تر از توراك هست ولي فاركراي 2 يك دي وي دي هست. چون سلطاني به اسم يوبي ساخته اون رو. دايناسورها كاملا مصنوعي هستند وقتي ميميرن و به خون آغشته ميشن عين مجسمه چوبي كه روش رنگ قرمز ريخته شده مي افتن زمين كلا گرافيك بازي در حد بازي هاي سال 2002 هم نيست. سازنده ضعيفي داره متاسفانه با اينكه سوژه جالبي هست ولي خوب كليت بازي وحشتناكه

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه بد بازی رو کوبیدین!

نگاه کنید وقتی میخواید مقایسه کنید حتما قرار نیست همه بازی هارو با بازی های بزرگ مقایسه کنید
    اینجوری بازی کردنتون محدود میشه به چند بازی مطرح و دیگه هیچ بازی بهتون مزه نمیده....
    اگه تو بازی کردن فقط بدنبال گرافیک هست سخت در اشتباهید من براتون بازی مثل Braid رو مثال میزنم میتونید سرچ کنید و در این رابطه اطلاعات کسب کنید. قرار نیست همه بازی ها گرافیک خیلی بالا داشته باشن....و یا خیلی بازی های بزرگ دیگه که اصلا گرافیک قابل توجخی نداشتن....این از گرافیک.

اسلحه ها هم اونقدر که به محدود بودنش پافشاری میکنید محدود نیست!
    12 تاش رو تو پست 178 لیست کردم!

از لحاظ باگ:
    شما بازی های کرایسیس یا Dead Space رو قبول دارید؟تو همه اینها من اینچنروزه باگ های جالبی دیدم.
    من تو تاپیک Dead Space آمشب عکسی قرار میدم که خیلی از باگ ها در برابر این هیچن!

حج بالا هم بدلایل خاصیه
    مثلا یکیش بخاطر صدا های محیط و شخصیت هاش که بالغ بر 5 گیگه!

8. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چه بد بازی رو کوبیدین!

نگاه کنید وقتی میخواید مقایسه کنید حتما قرار نیست همه بازی هارو با بازی های بزرگ مقایسه کنید
    اینجوری بازی کردنتون محدود میشه به چند بازی مطرح و دیگه هیچ بازی بهتون مزه نمیده....
    اگه تو بازی کردن فقط بدنبال گرافیک هست سخت در اشتباهید من براتون بازی مثل Braid رو مثال میزنم میتونید سرچ کنید و در این رابطه اطلاعات کسب کنید. قرار نیست همه بازی ها گرافیک خیلی بالا داشته باشن....و یا خیلی بازی های بزرگ دیگه که اصلا گرافیک قابل توجخی نداشتن....این از گرافیک.

اسلحه ها هم اونقدر که به محدود بودنش پافشاری میکنید محدود نیست!
    12 تاش رو تو پست 178 لیست کردم!

از لحاظ باگ:
    شما بازی های کرایسیس یا Dead Space رو قبول دارید؟تو همه اینها من اینچنروزه باگ های جالبی دیدم.
    من تو تاپیک Dead Space آمشب عکسی قرار میدم که خیلی از باگ ها در برابر این هیچن!

حج بالا هم بدلایل خاصیه
    مثلا یکیش بخاطر صدا های محیط و شخصیت هاش که بالغ بر 5 گیگه!
    الكس جون من مي گم بازي باس به آدم فاز بده اين توراك از همون اول حالم رو مي گرفت. من تنها بازي اول شخصي كه ازش بدم اومده همين توراك بود. من اول شخص باز هستم ولي اين توراك حالم رو به هم مي زد واقعا مشكلش زياده ديگه نمره گيم اسپات با ارفاق 6 بوده واسه اين بازي ديگه ببين چيه ديگه

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ولی هرچی باشه از Legendry بهتره : دی

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

من این بازی رو خیلی وقته که انجام دادم و و یکی از طرفداران بازی هستم چون چیزهای جدیدی توش بود.
    در ضمن بازی فارکرای و کرایسیس چیزی بجز یک گرافیک ندارن بدون نوآوری هستن و فقط یه گرافیک دارن
    و چون جامعه گیمر ما گرافیک گرا هست و بازی باید گرافیک و جزییات داشته باشه اگه که نه خوب بازی رو باید
    آتیش زد.

13. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

نوآوری ها و چیزهای جدیدی رو که میگید لطفا نام ببر
    سپاس

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

داستان.
    سلاح ها.
    دشمن ها و Boss های بازی.
    تغیر حالت FPS به TPS در هنگام کشتن دشمن.(البته بازی وگاس و چند بازی دیگه دارن ولی اونها برای کاورگیری هست)
    دایناسور ها.(الان دیگه داخل اکثر بازیها با آدم یا موجود فضایی طرفی)
    چیز های دیگه هم بود ولی من بازی خیلی وقت پیش انجام دادم زیاد یادم نیست.
    در ضمن یه چیز دیگه که بیخودی رو این بازی حساس شدید.

16. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •