منم تو سرور 3 هستم
زیاد تو کار جنگ نیستم ولی اگه بجنگم تا آخرین نفر میجنگم
منم تو سرور 3 هستم
زیاد تو کار جنگ نیستم ولی اگه بجنگم تا آخرین نفر میجنگم
سعي كنيد اول سطح مخفي گاهتون رو ببريد بالا و حداقل 3 تا مخفيگاه سطح 10 داشته باشيد.
2- سعي كنيد در درجه ي اول توليداتتون رو ببريد بالا.
د3- بعد كه توليداتتون حداقل به ترتيب از راست به چپ : 230 و 200 و 180 و 140 . بريد سراغ كار هاي نظامي.
لازم به ذكر هست كه اگر توتن هستيد توليدات چوبتون بالا تر و اگر رومي توليدات اهن و اگر گول هستيد توليدات خشتتون رو بالاتر ببريد.![]()
میشه دوباره همون قبلی رو استفاده کرداين سايت بريد. ولي توصيه ميكنم از بسته ي گرافيكي استفاده نكنيد امكان داره ظاهر بازي رو خراب كنه
سعی کنید آخر جملتون یه علائمی بگذاربد تا طرف بفهمه سوالی بود یا اخباری !میشه دوباره همون قبلی رو استفاده کرد
اگه سوالی بود که باید بگم ، بله میشه !
.............. اره.
جنوب شرقيم ولي خدا وكيلي تو اين توضيحات پروفايلت جوري نوشتي كه هركي نشناستت فكر ميكنه نوه ي چنگيزخان مغولي!!!![]()
من تو تراوین سرور 2 و 3 ایران جنوب غربی ام ! به نظر شما من جمعیتم 76 هست توتن هم هستم الان که دارم فقط منابع و مخفی گاه ارتقاء می دم ! 3-4 تا سرزمین متروک اطراف من هست یکی شم بقل منه می خواستم بدونم با چه تعداد نیرو می تونم منابع اونا رو بردارم ( کش برم) ؟ یه بار 2 تا گرزدار فرستادم واسه تست جوفتشون مردن
شما حداقل جمعيت رو به 270 برسون بعد!
بعدش هم حداقل امارت قهرمان سطح 10 بايد داشته باشيد و بالا ي 150 نيرو!
یه سوال دیگه
غیر Cash u سایت دیگه ای هست که تو ایران Gold تراوین بفروشه ؟ البته ارزون تر
اگه میشه یه کم در مورد کارایی که با توتن ها لازمه انجام بدم توضیح بدین یعنی اینکه الان که جمعیتم حدود 77 هستش با توتن بهتره تو فکر دفاع باشم چه کارایی بکنم بهتره ؟ مثلا دیوار دور شهر ارتقاع بدم یا چند تا نیرو واسه دفاع بسازم و بزارم تو دهکده ؟
به پاك شدن اكانتتون ميرزه؟ مطمئن باشيد با هيچ كس شوخي ندارن و باز هم مطمئن باشيد كه ميفهمن.
نه فعلا نيازي نيست ديوار رو ارتقا بديد.
براي دفاع بهتره كه از نيزه دار ها استفاده كنيد چون كارشون بيشتر دفاع هست.
البته توصيه ميكنم كه اگر در خطر نيستيد فعلا جمعيتتون رو ببريد. حالا زوده براي سرباز.
اگر گول ها رو ميگرفتيد كارتون خيلي راحت تر ميشد.
Last edited by loomina; 30-06-2009 at 21:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)