تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 506 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته شاید من یه خورده پیاز داغش رو زیاد کردم و گفتم مثل صدای پیکان هست تو اتاق 206. ولی نسبت به 405 که سوار شدم تفاوت صدا داخل کابین زیاد بود و به نظرم 405 صداش خیلی کمتر بود . میخوام بدونم کلا صدای موتور و اگزوز و ... تو اتاق 405 بیشتره یا 206 تیپ 2 ؟ بعد اگه از عایقهای زیر کاپوت بزارم چطوره؟ کسی گذاشته تا حالا؟ چند در میاد؟

یه سوال دیگه هم در مورد سیستم صوتی 206 دارم . میخوام بدونم اگه دستگاه صوتیش رو عوض کنم کنترل پشت فرمان هم از کار میوفته؟ بعد اینکه بعضی وقتا که سوییج یه پیچ خورده و ضبط روشنه مینویسه Eco Mode یعنی چی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه هم در مورد سیستم صوتی 206 دارم . میخوام بدونم اگه دستگاه صوتیش رو عوض کنم کنترل پشت فرمان هم از کار میوفته؟ بعد اینکه بعضی وقتا که سوییج یه پیچ خورده و ضبط روشنه مینویسه Eco Mode یعنی چی؟
    به طور معمول از کار میوفته اما یه قطعه ای هست خودشون میزارن که کار میکنه . بعضی ضبط ها هم که بدون مشکل کار میکنه .

اون حالت Eco Mode برای زمانیه که ماشين روشن نباشه و یه چیزی که برق میخواد کار کنه بعد از مدتي بحالت Eco ميره يعني اكثر جريانهاي برق را قطع ميكنه تا باتري خالي نشه با دوباره روشن كردن از اين حالت خارج ميشه

3. 2 کاربر از MAJ€€D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

البته شاید من یه خورده پیاز داغش رو زیاد کردم و گفتم مثل صدای پیکان هست تو اتاق 206. ولی نسبت به 405 که سوار شدم تفاوت صدا داخل کابین زیاد بود و به نظرم 405 صداش خیلی کمتر بود . میخوام بدونم کلا صدای موتور و اگزوز و ... تو اتاق 405 بیشتره یا 206 تیپ 2 ؟ بعد اگه از عایقهای زیر کاپوت بزارم چطوره؟ کسی گذاشته تا حالا؟ چند در میاد؟

یه سوال دیگه هم در مورد سیستم صوتی 206 دارم . میخوام بدونم اگه دستگاه صوتیش رو عوض کنم کنترل پشت فرمان هم از کار میوفته؟ بعد اینکه بعضی وقتا که سوییج یه پیچ خورده و ضبط روشنه مینویسه eco mode یعنی چی؟
    به طور معمول از کار میوفته اما یه قطعه ای هست خودشون میزارن که کار میکنه . بعضی ضبط ها هم که بدون مشکل کار میکنه .

اون حالت eco mode برای زمانیه که ماشين روشن نباشه و یه چیزی که برق میخواد کار کنه بعد از مدتي بحالت eco ميره يعني اكثر جريانهاي برق را قطع ميكنه تا باتري خالي نشه با دوباره روشن كردن از اين حالت خارج ميشه
    در تایید فرمایشات دوستمون
    برای اینکه کنترل کار کنه
    شما باید اینتر فیس بگیری
    و ضبط هم باید تو پایونیر مدل هایی باشه که آخرش دو تا صفره
    مثل 3000 یا 4000 یا 6000

5. 2 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.Godfather's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام می خواستم ببینم sd v8 بهتره یا این v19 که جدید اومده؟
    تفاوت هاشون با هم از نظر موتوری و امکانات چیه؟
    متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام می خواستم ببینم sd v8 بهتره یا این v19 که جدید اومده؟
    تفاوت هاشون با هم از نظر موتوری و امکانات چیه؟
    متشکرم
    از نظر موتور v8 بهتره(1600)
    ولی v19 یه خورده امکانات ظاهری بدنه داره که اصلا توصیه نمیشه مثل زه همرنگ بدنه که احتمالا بعد از یه خورده کارکرد و رفتن به کارواش ممکنه رنگش بریزه موتورشم 1400 است
    ضمنا امکانات v19 تو صفحه قبل است

8. این کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میخوام بدونم کلا صدای موتور و اگزوز و ... تو اتاق 405 بیشتره یا 206 تیپ 2 ؟ بعد اگه از عایقهای زیر کاپوت بزارم چطوره؟ کسی گذاشته تا حالا؟ چند در میاد؟

امروز بردم نمایندگی گفتن واشر گلویی عقب اگزوزت مشکل داره و تو کل فروشگاههای ایساکو گشتم واشر کاملش گیرم نیومد که نیومد . البته به خاطر اینکه ماشینم گارانتی داره مجبور شدم برم نمایندگی . گفتن فعلا نداریم باید صبر کنی تا بیاد واسمون ولی تو بازار ازاد اصلش رو داشتن میگفتن 12 هزار تومن .

کلا میخوام بدونم واشر گلویی اگزوز سر عقب اگه خراب باشه چقدر تو اومدن صدا به اتاق تاثیر داره؟ یعنی اگه عوض کنم مشکل حل میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میخوام بدونم کلا صدای موتور و اگزوز و ... تو اتاق 405 بیشتره یا 206 تیپ 2 ؟ بعد اگه از عایقهای زیر کاپوت بزارم چطوره؟ کسی گذاشته تا حالا؟ چند در میاد؟

امروز بردم نمایندگی گفتن واشر گلویی عقب اگزوزت مشکل داره و باید کاملش رو بگیری عوض کنی . منم رفتم کل فروشگاههای ایساکو رو گشتم نداشتن ): . البته به خاطر این مجبور شدم بگردم تو ایساکوها چون که ماشینم گارانتی داره d: .
    تو بازار آزاد داشتن اصلیش رو میگفتن 12 تومن بیخیال شدم . نمایندگی هم میگفت فعلا نداریم باید صبر کنی واسمون بیاد. شانس رو ببینید .

دوستان میخوام اینو بدونم که اگه واشر گلویی عقب اگزوز رو عوض کنم تو صدای ماشین که تو کابین هست تاثیر داره؟

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز بردم نمایندگی گفتن واشر گلویی عقب اگزوزت مشکل داره و باید کاملش رو بگیری عوض کنی . منم رفتم کل فروشگاههای ایساکو رو گشتم نداشتن ): . البته به خاطر این مجبور شدم بگردم تو ایساکوها چون که ماشینم گارانتی داره d: .
    تو بازار آزاد داشتن اصلیش رو میگفتن 12 تومن بیخیال شدم . نمایندگی هم میگفت فعلا نداریم باید صبر کنی واسمون بیاد. شانس رو ببینید .

دوستان میخوام اینو بدونم که اگه واشر گلویی عقب اگزوز رو عوض کنم تو صدای ماشین که تو کابین هست تاثیر داره؟
    البته اینم بگم ها اگه آدم یه بار سوار یه ماشین بشه جزئیاتی مثل صدای داخل کابین و غیره زیاد یادش نمیمونه! شما هم الان همینجوری هستید یعنی فکر میکنید که 405 کمتره اما تقریبا یه سطح هستش!
    اما خوب اگه خیلی ناراضی هستید میتونید همون عایق کاپوت رو استفاده کنید که یک کم تاثیر داره!

12. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm73_ssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

206 تیپ معمولیش به درد نمیخوره

14. این کاربر از sm73_ssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا ما رو هم دريابيد كه ملتمس دعا هستيم!

"
    سلام دوستان

راستش قصد داشتم( يعني دارم) يه 206 تيپ 2 بگيرم ولي تا حالا از تيپ 5 سواري نگرفته بودم تا دو سه روز پيش كه چن ساعت تيپ 5 يكي از دوستام واسه كاري دستم بود بدجوري خوشم اومده از رانندگيش .

لامصب هرچي ميگفتن باور نميكردم .. سواريش تومني سنار! با تيپ 2 فرق داره . اصلا يه ماشين ديگس!

ببينم ميشه يه تميزش رو گير اورد يا نه؟

تا چه سالي توليد شده؟ با چه قيمتايي ميتونم يه تميزش رو گير بيارم؟ "

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •