شما باید دانلود اتوماتیک رو از قسمت scheduler یا زمانبند IDM تنظیم کنید.
اگر مادربورد شما Wakeup Alarm داشته باشه فکر نمیکنم اصلا نیازی به برنامه Auto Power باشه.
![]()
شما باید دانلود اتوماتیک رو از قسمت scheduler یا زمانبند IDM تنظیم کنید.
اگر مادربورد شما Wakeup Alarm داشته باشه فکر نمیکنم اصلا نیازی به برنامه Auto Power باشه.
![]()
سلام
من هم از IDM استفاده می کنم اما می تونی برام بیشتر توضیح بدین که چه طور از scheduler اون استفاده کنم
خلاصه دوستان من چند روز هست ADSL گرفتم و میخوام از موقعییت دانلود شبانه اش استفاده کنم و موندم که چه طور؟
حدث میزنم صبا نت داشته باشید اینطور نیست ؟
آره آقا ساسان صبا دارم
فقط یک سئوال
من adsl دارم وشما گفتی که برم تو تنظیمات دیال آپ!!!!!! این به هم نمی خوره می تونی توضیح بدی ؟
متشکرم
Last edited by s_r_asadiyan; 14-05-2008 at 20:54.
سلام..
دوست عزیز!
هیچ فرقی نمیکنه که ادسل داشته باشی یا دایل-آپ؛ مهم اینه که میخوای خودبخود به نت وصل بشه
پس باید تو همون قسمت، همون کارهایی که ساسان جان گفت انجام بدی!
---------
کلیدهایی که خواستی، این کارهارو انجام میدن:
1- میتونی با این قابلیت، کاری کنی که دکمههای خاصی از کیبورد زده بشه و حرکات و کلیکهای موس انجام بشه (اسکریپت)
2- یه فایل اجرایی باز میکنه (در زمان مشخص شده)
3- پروسهی خاصی رو میبنده (مثل عملکرد End Process در TaskMgr)
4- فایلی که تو این قسمت انتخاب میشه، با برنامهی پیشفرضش باز میشه (مثلن یه آهنگ انتخاب کنی، با مدیا پلیرت پخش میشه)
با تشکر از carl عزیز
امکان این هست که آموزش کامل نرم افزار Auto Power-on & Shut-down
رو اونم به صورت تصویری برامون بذاری ؟
در ضمن توی همین مایه ها نرم افزار بهتری هست یا نه؟
با تشکر از لطفتون
همه ی تنظیمات idm رو همونطور که رفقا گفتند انجام دادم ولی نمی دونم اوتو مات چرا کانکت نمی شه
اگه کسی می تونه راهنمایی کنه
اگه اجرا نمیشه پسوند exe رو بردار و پسوند rar رو بنویس.
سلام
چرا وقتی هر وقت میخوام دانلودر Internet Download Accelerator رو باز کنم باید کد فعال سازی رو بدم؟
من دو تا کد فعال سازی داریم ولی بعد از یه ریستارت یا خاموش کردن کامپیوتر بعد از باز کردن دوباره برنامه Internet Download Accelerator باید دوباره کد فعال سازی رو باید بدم.
هر وقتی که میخوام بازش کنم باید کد فعال سازی رو باید بدم.
چرا اینطوریه؟
عزیز اگه ویندوزت ویستا هست فکر کنم sceduler توی ویستا اتومات کانکت نشه!
ویندوزم xp هست، لطفا یکی راهنمایی کنه داره 3 ماه اکانتم تمام میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)