منم همینطوری میشه مودمو کلاً خاموش می کنم بعد از 2-3 دقیقه که روشن می کنم برای یه مدتی خوب میشه ولی دوباره خراب میشه بیشتر این مشکلات هم در ساعات 1-7 بعد از ظهر هست !!! بقیه اوقات خیلی کمتره
منم همینطوری میشه مودمو کلاً خاموش می کنم بعد از 2-3 دقیقه که روشن می کنم برای یه مدتی خوب میشه ولی دوباره خراب میشه بیشتر این مشکلات هم در ساعات 1-7 بعد از ظهر هست !!! بقیه اوقات خیلی کمتره
سلام دوستان
ببخشيد شما عزيزان كه مشكل داريد در كدام شهر هستيد اين مشكل از نرم افزار جديدي هست كه در شركت درحال نصب مي باشد و انشاء الله به زودي حل مي شود.
در مورد دوستمان كه فرمودن مودم را ريست مي كنم امتحان فرمائيد در موقع بروز اين مشكل اگر كامپيوتر را ريست كرديد و مشكل حل شد ياوقتي خواستيد كانكت كنيد مشكل داد و صفحه كانكت يك لحظه نمايش داده مي شود بعد كانكت نمي شود مشكل ويروس جديد مي باشد كه متاسفانه خيلي از آنتي ويروسها نمي شناسند كنترل فرمائيد
من هم تهران هستم. جالبیش اینه که به من گفتند مشکل از سمت مخابرات هستو گفتم خب حالا کی درست میشه در کمال پرروی گفت نمیدونیم معلوم نیست!!!
تو رو خدا می بینید این ها فقط موقع پول گرفتن یادشون میاد مشترکی هم دارند. پول رو که گرفتند میرند تا یک ماه دیگه.
من هم در تهران هستم.
dibagroup عزيز ، اين نرم افزاري كه لايزر داره نصب مي كنه چي هست؟! چه كاربردي داره؟!
من دیروز دوشنبه (16/دی)قطعی نداشتم
اینم سرعت امروز 17 / دی
![]()
من امروز اینترنتم وصل شد
توی سایت قسمت ورود کاربر کار نمی کنه؟
برای دیدن ریز مصرف چکار کنیم؟
برای شارژ چطوریه؟ از طریق کارت بانکی و اینترنتی میشه؟
تشگر
به سلامتی
1- اگه 128 دارید نمیشه از طریق اینترنت وارد حساب کاربری شد
2-نمیدونم ولی فکر کنم باید زنگ بزنید شرکت
3-از طریق حساب جام بانک ملت شماره حساب توی قرارداد هست
شرکت لاوان (لایرز شیراز) هم بر باد رفت. تنها برتری این شرکت این بود که در صورتی که 3 گیگ ماهانه ی شما به پایان می رسید می توانستید به ازای هر گیگ تمدید 3 هزار پرداخت کنید تا زمان یک ماهه ی شما به پایان برسد. ولی از هم اکنون این امکان را برداشته و دیگر ماندن در این شرکت اشتباه و لغزش بزرگی به شمار می آید.
روز اول این برتری را داشت و مشتریان را گول زدند و هزینه ی رانژه کردن دوباره را هم پذیرفتیم ولی امروز زیر همه چیز می زنن! (15 هزار تومان به هر مشتری که با این آماج به این شرکت آمده زیان خورده)
Last edited by pashangparsi3; 10-01-2009 at 20:35.
256 دارم ولی بازم نمیره
یعنی از طریق کارت بانکی نمیشه؟ مسخرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)