تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 241 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باسلام خدمت دوستای گلم gigamax و sanaz_203 عزیز
    امیدوارم که حالتون خوب باشه .

همون طور که می بینید من سه روش برای از بین بردن ویروس autoran.inf گذاشتم که روش اول اون روشی که خودم به صورت ابتکاری پیداش کردم و یکی از بی نظیر ترین روشهاست و بدون شک مشکل را حل می کنه .

توی این روش من به 2 نکته بسیار اساسی و کلیدی اشاره کردم که متاسفانه خیلی ها به دو نکته اساسی دقت نمی کنند .
    یکی از این نکات این هستش که شما نباید به هیچ عنوان ( به کلمه به هیچ عنوان خوب دقت کنید ) روی درایوها و فولدرهاتون دابل کلیک کنید ( بازم تاکید می کنم نباید روی هیچ درایو و فلولدری دابل کلیک کنید ) بلکه باید برای رفتن به هر درایو با راست کلیک کردن روی اون درایو و زدن open وارد اون بشید .
    ( بازم تاکید می کنم با راست کلیک کردن روی درایو ها و زدن open وارد درایو هاتون بشید )

بعد از اینکه با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایوها شدید و ویروس autorun.inf را از همه درایو ها پاک کردید بدون معطلی و بدون انجام هیچ کار اضافی و بدون کلیک کردن جایی بلافاصله باید سریعا سیستم را ریستارت کنید .

تاکید می کنم بدون معطلی حتی اگه پنجره ای باز است اشکالی ندارد سریع سیستم را ریستارت کنید .

پس تاکید می کنم برای پاک کردن این ویروس با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید و ویروس autoran.inf را پاک کنید و بعد سریعا سیستم را ریستارت کنید .
    مطمئن باشید با این کار ویروس از سیستم پاک خواهد شد .

روش دوم روش خیلی مطئنی نیست . به خاطر همین روش اول را برای همه پیشنهاد می کنم .

روش سوم هم یک روش کلی هست این روش برای زمانی به درد می خوره که شما همراه ویروس autoran.inf ویروس copy.exe را هم داشته باشید. ولی اگه ویروس copy.exe را ندارید پس باید از روش اول استفاده کنید .

خوب از اونجایی که من شما را خیلی دوست دارم یه روش دیگه هم براتون دارم که می تونید از این روش استفاده کنید .

ابتدا کدهای زیر را توی notpade کپی کنید و بعد با نام و پسوند mahdi.bat ذخیره کنید سعی کنید توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا بشه . بعد از اجرا شدن هر جا ازتون سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .

در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم بشید و ببینید مشکل حل شده یا نه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام.واقعا ممنون.جواب داد.هم Show Hidden دست شد، هم autorun.
    با اون روش آخر.مرسی، خیلی لطف کردید.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنونم مهدی جون میشه دلیلشو بگین با روشهای اولی چرا جواب نداد؟
    سلام بهنازی جان
    راستش یه جورایی الان از نوشتن اون همه اموزش و وقتی که برای اونا گذاشتم احساس پشیمونی می کنم .

به خاطر این که هیچکی اونا را به طور کامل مطالعه نمی کنه و همه می خوان در عرض چند ثانیه مشکلشون حل بشه .
    من دقیقا همون چیزهایی که اونجا گفتم را دوباره دارم اینجا تکرار می کنم .
    الان این تایپک رفته توی صفحه 21 و اگه هر 21 صفحه را نگاه کنید من هزار خط دوباره نشستم برای دوستان نوشتم که چه طوری باید از اون روشها استفاده کنند .
    اگه شماها با این روشها نتونید مشکل خودتون را حل کنید تنها راه حل برای شما پارتیشن بندی مجدد هستش که مطمئنا هیچ کسی دوست نداره به خاطر یه ویروس ناقابل که به راحتی از بین می ره سیستمشو پارتیشن بندی کنه . چون این ویروسها با نصب ویندوز هم از بین نخواهند رفت .

این کدهایی که می بینی گذاشتم در واقع همه اون ویروسهایی که نوشتم را یه جا پاک می کنه . و اگه شما از روشهایی که گفتم نتونستید اونا را از بین ببرید به خاطر این است که به توصیه ها دقیق عمل نکردید .

با این حال من کوچیک همتون هستم .

موفق باشی .

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

این میاد الان وقتی کلیک میکنم رو درایوها

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

این میاد الان وقتی کلیک میکنم رو درایوها

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام سعید جان
    امیدوارم که حالت خوب باشه .

فکر کنم منظورت این بود که یه سی دی رایت کردی که ستاپ بعضی از برنامه های هایدن شده .
    درسته ؟
    اگه این طور که من متوجه شدم باشه . اولا باید مطمئن باشی موقعی که سی دی را رایت می کردی این برنامه ها ستاپشون وجود داشته و مطمئن باشی که موقع رایت اونا را داخل سی دی رایت کردی.
    برای اینکه بتونی فایلهای مخفی داخل سی دی را مشاهده کنی باید از برنامه ISO Buster استفاده کنی .
    این برنامه قادر به نشان دادن فایلهای مخفی داخل سی دی هستش .
    یا اینکه سی دی را کپی کن داخل سیستم و از دستوراتی که توی اموزش گذاشتم استفاده کن .
    سه دستور برای این کار توی اموزش ها گذاشتم .

موفق باشی .
    مهدی جان سلام ...
    آره درست فهمیدی ...
    فایل های ستاپ مخفی هستند + فایل ستاپی بنام setuplib که معمولا در بعضی از برنامه های anti viruse میشینه و نه غیر ..
    بهر حال ممنونم ازت

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

والا من همه اون کارا رو انجام دادم....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام sourena جان

نمی دونم چرا مشکل شما حل نمی شه .
    شما برنامه keylogger روی سیستمتون نصب هستش ؟
    اگه نصب کردید برید و پاکش کنید .
    شما یکبار سعی کنید از سیستم ریستور استفاده کنید و سعی کنید سیستم را به تاریخی ببرید که به نظرتون این مشکل وجود نداشت . بعد همون کاری که برای بچه ها گفتم را انجام بدید . یعنی همون کدهایی که گفتم را توی نوت پد کپی کنید و بعد هم اجرا کنید .

بعد سیستم ریستور کردن سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدید و دستور sfc /scannow را توی run بنویسید و کلید اینتر را بزنید .

با این کارها اگه مشکلتون حل نشه دیگه باید ویندوز عوض کنید .

موفق باشی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران سرفراز

پيش فرض

با سلام به همگی
    بايد عرض کنم که مدتی است کامپیوتر من به این کرم ها ( نه یکی بلکه چندتاش که خصوصیات همه رو داره ) آلوده شده که نه میگذارد من انتی ویروس نصب کنم و نه به صورت آن لاين اسکن کنم وقتی هارد کامپیوترم را روی کامپیوتر ديگر هارد به هارد می کنم و دنبال ویروس و یا کرم مورد نظر می گردم پیداش نمی کنم وقتی هم که می خواهم از طریق safe mode وارد شم اصلاً نمی گذارد و در ابتدا که می خواهم کلید F8 رو بزنم اصلا صفحه کلید کار نمی کنه بعدش که در حالت نرمال وارد کامپیوتر می شم صفحه کلید دوباره کار می کنه ، همه برنامه های نصب شده روی سیستم از کار افتاده و هر وقت روی آیکن آن کلیک می کنم دنبال برنامه خاصی برای باز کردن می گردد به چند دليل امکان نصب دوباره ویندوز رو ندارم : 1) روی سیستم نرم افزار خاصی رو استفاده می کنم که قادر به نصب مجدد ان نیست .
    2) با چند تا کامپیوتر شبکه هستیم که بخواهم ویندوز عوض کنم واقعاً برام مکافاته !
    3) اين کرم ها و ويروسها تمام شدنی که نیستند که من بخواهم هر روز براشون ویندوز عوض کنم .
    4) نصب ویروس کشها هم سرعت و کارائی سیستم را پایین می آورد .
    این کرم نه می گذارد من وارد task manager و هم رجستری و cmd شوم خواهش می کنم مرا راهنمائی کنید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام sourena جان

نمی دونم چرا مشکل شما حل نمی شه .
    شما برنامه keylogger روی سیستمتون نصب هستش ؟
    اگه نصب کردید برید و پاکش کنید .
    شما یکبار سعی کنید از سیستم ریستور استفاده کنید و سعی کنید سیستم را به تاریخی ببرید که به نظرتون این مشکل وجود نداشت . بعد همون کاری که برای بچه ها گفتم را انجام بدید . یعنی همون کدهایی که گفتم را توی نوت پد کپی کنید و بعد هم اجرا کنید .

بعد سیستم ریستور کردن سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدید و دستور sfc /scannow را توی run بنویسید و کلید اینتر را بزنید .

با این کارها اگه مشکلتون حل نشد . باید سیستم خودتون را ریپیر کنید .
    برای این کار سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدید و بعد از این که سی دی به صورت اتوران بالا اومد روی گزینه install windows کلیک کنید و از صفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کنید تا ویندوز به طور کامل بازسازی بشه .
    یا اگه عوض کردن ویندوز براتون کاری نداره سعی کنید ویندوز را عوض کنید .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام به همگی
    بايد عرض کنم که مدتی است کامپیوتر من به این کرم ها ( نه یکی بلکه چندتاش که خصوصیات همه رو داره ) آلوده شده که نه میگذارد من انتی ویروس نصب کنم و نه به صورت آن لاين اسکن کنم وقتی هارد کامپیوترم را روی کامپیوتر ديگر هارد به هارد می کنم و دنبال ویروس و یا کرم مورد نظر می گردم پیداش نمی کنم وقتی هم که می خواهم از طریق safe mode وارد شم اصلاً نمی گذارد و در ابتدا که می خواهم کلید F8 رو بزنم اصلا صفحه کلید کار نمی کنه بعدش که در حالت نرمال وارد کامپیوتر می شم صفحه کلید دوباره کار می کنه ، همه برنامه های نصب شده روی سیستم از کار افتاده و هر وقت روی آیکن آن کلیک می کنم دنبال برنامه خاصی برای باز کردن می گردد به چند دليل امکان نصب دوباره ویندوز رو ندارم : 1) روی سیستم نرم افزار خاصی رو استفاده می کنم که قادر به نصب مجدد ان نیست .
    2) با چند تا کامپیوتر شبکه هستیم که بخواهم ویندوز عوض کنم واقعاً برام مکافاته !
    3) اين کرم ها و ويروسها تمام شدنی که نیستند که من بخواهم هر روز براشون ویندوز عوض کنم .
    4) نصب ویروس کشها هم سرعت و کارائی سیستم را پایین می آورد .
    این کرم نه می گذارد من وارد task manager و هم رجستری و cmd شوم خواهش می کنم مرا راهنمائی کنید .
    سلام کویر جان

راستش به نظر من بهترین راه برای شما اسکن کردن انلاین سیستم می باشید . شما سعی کنید از انتی ویروسهای انلاین استفاده کنید . که کارایی بهتری دارند .
    کدهایی که توی صفحه قبل گذاشتم را شما هم سعی کنید ازش استفاده کنید . بسیاری از مشکلات را می تونه برطرف کنه .
    سعی کنید حتما سیستم ریستور را برای کلیه درایوهاتون غیرفعال کنید . با این کار امکان نفوذ ویروس کمتر می شه .
    در کل من انتی ویروسهای انلاین را برای شما پیشنهاد می کنم .
    یا از انتی ویروسهایی مثل nod32 ، کسپراسکای یا انتی ویروس قدرمتند بیدیفندر استفاده کنید به شرطی که به روز باشند .
    موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •