باسلام خدمت دوستای گلم gigamax و sanaz_203 عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه .
همون طور که می بینید من سه روش برای از بین بردن ویروس autoran.inf گذاشتم که روش اول اون روشی که خودم به صورت ابتکاری پیداش کردم و یکی از بی نظیر ترین روشهاست و بدون شک مشکل را حل می کنه .
توی این روش من به 2 نکته بسیار اساسی و کلیدی اشاره کردم که متاسفانه خیلی ها به دو نکته اساسی دقت نمی کنند .
یکی از این نکات این هستش که شما نباید به هیچ عنوان ( به کلمه به هیچ عنوان خوب دقت کنید ) روی درایوها و فولدرهاتون دابل کلیک کنید ( بازم تاکید می کنم نباید روی هیچ درایو و فلولدری دابل کلیک کنید ) بلکه باید برای رفتن به هر درایو با راست کلیک کردن روی اون درایو و زدن open وارد اون بشید .
( بازم تاکید می کنم با راست کلیک کردن روی درایو ها و زدن open وارد درایو هاتون بشید )
بعد از اینکه با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایوها شدید و ویروس autorun.inf را از همه درایو ها پاک کردید بدون معطلی و بدون انجام هیچ کار اضافی و بدون کلیک کردن جایی بلافاصله باید سریعا سیستم را ریستارت کنید .
تاکید می کنم بدون معطلی حتی اگه پنجره ای باز است اشکالی ندارد سریع سیستم را ریستارت کنید .
پس تاکید می کنم برای پاک کردن این ویروس با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید و ویروس autoran.inf را پاک کنید و بعد سریعا سیستم را ریستارت کنید .
مطمئن باشید با این کار ویروس از سیستم پاک خواهد شد .
روش دوم روش خیلی مطئنی نیست . به خاطر همین روش اول را برای همه پیشنهاد می کنم .
روش سوم هم یک روش کلی هست این روش برای زمانی به درد می خوره که شما همراه ویروس autoran.inf ویروس copy.exe را هم داشته باشید. ولی اگه ویروس copy.exe را ندارید پس باید از روش اول استفاده کنید .
خوب از اونجایی که من شما را خیلی دوست دارم یه روش دیگه هم براتون دارم که می تونید از این روش استفاده کنید .
ابتدا کدهای زیر را توی notpade کپی کنید و بعد با نام و پسوند mahdi.bat ذخیره کنید سعی کنید توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا بشه . بعد از اجرا شدن هر جا ازتون سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .
در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم بشید و ببینید مشکل حل شده یا نه .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید