تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 1081 اولاول ... 915161718192021222329691195191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Amin جان Kaspersky Internet Security دارای این امکانات و برنامه هایی است که در عکس زیر میتوانید
    مشاهده کنید.

اما Kaspersky AntiVirus 2006 فقط آنتی ویروس و ProActive Defense را دارد . قابلیت پرو اکتیو این امکان را به شما میدهد
    که رجیستری و برنامه هایی که اجرا میشوند را کنترل کنید . همچنین قابلیت کنترل کردن فایل های آفیس را هم دارد.

این قسمت پرو اکتیو را میتوانید در عکس بالا مشاهده کنید که تنظیمات مخصوص به خودش را دارد.
    در ضمن شما باید فقط از یک نسخه استفاده کنید. یا Kaspersky Internet Security را نصب کنید و یا Kaspersky AntiVirus
    اما توجه داشته باشید که Kaspersky Internet Security خودش دارای فایروال است و شما بعد از آن نمی توانید
    هیچ فایروال دیگری را نصب کنید. یا اینکه موقع نصب فایروالش را نصب نکنید.

اما اگر فقط از نسخه ای که آنتی ویروس است استفاده کنید بعدا میتوانید در انتخاب فایروال خود آلترناتیو های
    بیشتری داشته باشید.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    این هم آخرین نسخه بتای کاسپرسکی

Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.272 Beta
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kaspersky Internet Security 6.0.0.272 Beta
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Trial Keys(Until 2006-04-15)
    KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
    KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

با سلام

یه سوالی داشتم من از وژن 5.0.385 استفاده میکنم آیا این وژنهای جدید کرک دارند وتا کی وآیادانلودشون کنم یا منتظر نسخه نهایی باشم
    با تشکر

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

من اين آنتي ويروس رو دانلود كردم و آپديت هم بعدش كردم بعد يهو (بعد از ريستارت كردن) وقتي برنامه رو open مي كردم ميگهThe anti-virus-database is corrupted and has to be updated in order to proced.
    هر وقت هم كه آپديت مي كنم يه فايل 150 كيلو بايتي رو دانلود ميكنه. و بعدش دوباره كه برنامه رو open مي كنم همون پيغام رو ميده و ...
    چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

دوست عزیزی که 150 کیلو بایت آپدیت میکنی.

شما لطف کن اول عکسی رو که در امضای خودتون قرار دادید بردارید. کاملا تایپک رو بهم ریخته . یا برش دارید یا
    سایزش رو کوچیک کنید.

من اصلا نمی تونم اسم کاربری شما رو ببینم تا اینکه ببینم با چه کسی دارم صحبت مینکم. برای همین فعلا کلمه
    150 کیلو بایتی رو بکار بردم. در ضمن موقع گذاشتن عکس جدید در هر قسمت چه آواتار و چه امضا اول آن را چک کنید
    ببینید که نظم انجمن و تایپک ها رو بهم نمیریزه.

با تشکر.
    کرکی.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

والا من كه خودم هيچ به هم ريختگي رو نمي بينم همه چيز به اندازه است . اسم كاربري خودم رو هم به راحتي دارم مي بينم. اون چيزايي هم كه تو امضامه از اين ديگه اندازش بهتر نمي شه! وكاملا اندازش درسته حتي از نوشته هايي كه شما تو امضاتون گذاشتين هم طولش و هم عرضش كوچكترِ (حد اقل توي اين صفحه اي كه من الآن دارم مي بينم)،
    نمي دونم شما منظورتون چي بوده ولي باز در هر صورت چشم كوچيكشم مي كنيم....
    حالا اگه مي تونيد يه كمكي هم به ما بكنيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

خب حالا شما از کدام نسخه آنتی ویروس کسپرسکای استفاده میکنید؟

چونکه بعضی از نسخه این مشکل رو با آپدیت کردن داشتن ولی در نسخه های جدید این مشکل حل شده. البته با صحبتی
    که در انجمن کسپرسکای صورت گرفته انگاری نسخه 272 نیز مشکل آپدیت رو داره . اما نسخه 270 آن مشکلی ندارد.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    خب حالا شما از کدام نسخه آنتی ویروس کسپرسکای استفاده میکنید؟

چونکه بعضی از نسخه این مشکل رو با آپدیت کردن داشتن ولی در نسخه های جدید این مشکل حل شده. البته با صحبتی
    که در انجمن کسپرسکای صورت گرفته انگاری نسخه 272 نیز مشکل آپدیت رو داره . اما نسخه 270 آن مشکلی ندارد.
    سلام
    کرکی عزیز
    مشکل آپدیت نسخه های بتای کاسپرسکی ربطی به نسخه برنامه ندارد چون مشکل از برنامه نیست اشکال از سرور
    کاسپرسکی است چون خود سرور هم نسخه بتا است ودر حال بازسازی است و هنگامی که اشکالی در آپدیتها ایجاد
    می شود همه نسخه ها اشکال پیدا می کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

چرا من نمیتونم هیچ کدومشونو دانلود کنم همش پیغام خطا میده
    یا میگه تایم اوت شده یا سرور پیدا نشد یا همچین چیز هایی

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

vtn جان خود انجمن کسپرسکای رو اگه شما نگاه کنید با بیرون دادن هر نسخه جدید از نسخه های آزمایشی 2006
    کاربران میان و باگ ها و مشکلاتی رو که اون نسخه داره رو بیان میکنند. در خود انجمن کسپرسکای که ارائه دهنده و سازنده
    خود آنتی ویروس است بارها گفته شده که نسخه های قدیمی آن از لحاظ آپدیت کردن مشکل دارند اما در نسخه های جدید آن را
    بر طرف کردند. البته حرف شما هم از طرفی درسته که میتونه مربوط به سرورش نیز باشه اما اگر بیاید بگید که اصلا به برنامه ربط نداره
    باید بگم که اینطور نیست و حتما به نسخه ای که کاربر استفاده میکنه ربط داره.

جهت اطلاع شما بگم که کسانی که از نسخه های 271 و 272 استفاده میکنند نمیتونند اتوماتیک آپدیت ویندوز رو انجام بدن یعنی اینکه
    نمی تونند ویندوزشون رو اتوماتیک آپدیت کنند بخصوص در نسخه های Internet Security 271 و 272 . در نسخه 268 نیز هر
    آپدیتی که از طریق Internet Explorer صورت میگرفت Crash میشد.

من هر روز در انجمن کاسپرسکای هستم و حتی نظراتم رو هم در آنجا اعلام میکنم به همین از مشکلات و باگ هایی که در این
    نسخه ها پیدا میشه خبر دارم. حالا شما از کجا گفتید که اصلا نمیتونه به برنامه ربط داشته باشه رو تا حالا من نشنیدم.

بهر حال نظر است است دیگه اما خب نباید گفت اصلا ربطی به برنامه نداره چون همونطور که توضیح دادم حتما میتونه ربط داشته
    باشه ولی در کنارش باید سرور بتای اون رو هم نادیده نگرفت.

در ضمن نسخه جدید کسپرسکای نیز امروز بیرون داده شد و من برای کسانی که قادر به دانلود آن از FTP نیستند آپلود کردم .

Kaspersky AntiVirus 6.0.0.273

در این نسخه مشکلاتی رو که با آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز داشت برطرف کردند. و همچنین خیلی از مشکلات قبلی نیز
    از جمله سرعت بالا آمدن آن با ویندور برطرف شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    HolySooshiant شما برای دانلود میتونید از لینک بالا استفاده کنید. اگر مشکلی با دانلود داشتید میتونید بگید که جای دیگه
    براتون آپلود کنم.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •