vtn جان خود انجمن کسپرسکای رو اگه شما نگاه کنید با بیرون دادن هر نسخه جدید از نسخه های آزمایشی 2006
کاربران میان و باگ ها و مشکلاتی رو که اون نسخه داره رو بیان میکنند. در خود انجمن کسپرسکای که ارائه دهنده و سازنده
خود آنتی ویروس است بارها گفته شده که نسخه های قدیمی آن از لحاظ آپدیت کردن مشکل دارند اما در نسخه های جدید آن را
بر طرف کردند. البته حرف شما هم از طرفی درسته که میتونه مربوط به سرورش نیز باشه اما اگر بیاید بگید که اصلا به برنامه ربط نداره
باید بگم که اینطور نیست و حتما به نسخه ای که کاربر استفاده میکنه ربط داره.
جهت اطلاع شما بگم که کسانی که از نسخه های 271 و 272 استفاده میکنند نمیتونند اتوماتیک آپدیت ویندوز رو انجام بدن یعنی اینکه
نمی تونند ویندوزشون رو اتوماتیک آپدیت کنند بخصوص در نسخه های Internet Security 271 و 272 . در نسخه 268 نیز هر
آپدیتی که از طریق Internet Explorer صورت میگرفت Crash میشد.
من هر روز در انجمن کاسپرسکای هستم و حتی نظراتم رو هم در آنجا اعلام میکنم به همین از مشکلات و باگ هایی که در این
نسخه ها پیدا میشه خبر دارم. حالا شما از کجا گفتید که اصلا نمیتونه به برنامه ربط داشته باشه رو تا حالا من نشنیدم.
بهر حال نظر است است دیگه اما خب نباید گفت اصلا ربطی به برنامه نداره چون همونطور که توضیح دادم حتما میتونه ربط داشته
باشه ولی در کنارش باید سرور بتای اون رو هم نادیده نگرفت.
در ضمن نسخه جدید کسپرسکای نیز امروز بیرون داده شد و من برای کسانی که قادر به دانلود آن از FTP نیستند آپلود کردم .
Kaspersky AntiVirus 6.0.0.273
در این نسخه مشکلاتی رو که با آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز داشت برطرف کردند. و همچنین خیلی از مشکلات قبلی نیز
از جمله سرعت بالا آمدن آن با ویندور برطرف شده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HolySooshiant شما برای دانلود میتونید از لینک بالا استفاده کنید. اگر مشکلی با دانلود داشتید میتونید بگید که جای دیگه
براتون آپلود کنم.
موفق باشید.