بهترین 5 مگی هست.کا 850 رو میزاره تو جیبش.
بهترین 5 مگی هست.کا 850 رو میزاره تو جیبش.
امروز یک دسته دوم دیدم 330.000
نمیدونم کی خریده بود که به این زودی پشیمون شده بود.
lcd گوشی ادمو راضی نمیکنه. به نظرم تنها ایراد گوشی همینه.
تایید میشه اگر صفحه اش 2.4 بود بهتر میشد
قیمت نو مگه چنده؟(شاید تا قبل از C905 خریدیم)
به نظر من یک ایراد دیگه ی اون جای بد بلند گو هست . یعنی طوریه که ادم وقتی گوشی رو میگیره دستش صدا کم و مبهم میشه.
حالااون بلندگو هم زیاد مهم نیست این یک کمرا فون هستش کاشکی واقعا هم عکساش خوب باشه و هر چه زودتر به قیمت مناسب حدود 350 برسه که بشه بخریمش.
کسی نخریده؟
زیمکا عکساش تو روز حرف نداره همچنین ماکروش --- ولی در نور کم و تاریکی به خوبیه N82 عکس نمیگیره --
اون رو که من میدونم توی شب نمیتونه خوب عکس بگیره حتی بهتر از کا850 هم نمیتونه بگیره حتی بهتر ازک ا800.
شما این گوشی رو خریدین؟صدا مداش چطوره؟به نظر شما چی کار کنم الان این دی900 مزخرف رو بفروشم و کا770 بخرم و بعد از این ترم برم سی 902 بخرم خوبه ؟
ولی عکسهای c902 در شب هم خوب میگرفت
نه من ندارم این گوشیو -- از تحقیقاتی که درباره این گوشی کردم اینا رو فهمیدم :
شب رو که کلا بیخیال با توجه به فلاشش -- جاهایی که نور هم کم باشه نمیگم بده عکس عالی گرفتن باهاش سخت میشه , بلور میشه به خوبی عکسای روزش نیست --عکسای روزش از لحاظ رنگ و کنتراست و شارپنس عالی هستند---اتوماتیکش خوب تشخیص میده وضعیت رو-- تنظیم زیاد نمیخواد اسلاید و میدید بالا و زرت عکس میگیریدیه اسمی میگن براش easy point & shoot camera
صداشم خوبه کلا گوشیهای جدید مثلا G900 و G700 C902 C702 میگن صداهای قوی و باکیفیتی دارند -- به نظر من یه دو سه ماه صبر کن بعد یه ضرب C902 بگیر( تازه سه ماه اومده بازار جهانی- تو ایرانم که هنوز جا نیفتاده) البته K770 گوشیه خوشگلی --C902 خیلی باریک و خوشدسته کیفیت ساختشم خیلی خوبه اونایی که خریدن راضی بودن-- کاور دوربینش چیز باحالیه تو نگاه اول هر کی دستت ببینه میگه پس دوربینش کو ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)