ممنون ولی بعد از اجرا ارور میده میگه نیاز به یه ورژن جدید تر دارید و خارج میشه از برنامهحالا چیکار کنیم؟
![]()
ممنون ولی بعد از اجرا ارور میده میگه نیاز به یه ورژن جدید تر دارید و خارج میشه از برنامهحالا چیکار کنیم؟
![]()
X-plore قبلی حتما باید پاک شده باشه!!
دوباره امتحان کن اگه باز مشکلی بود واسه خودم رو آپلود میکنم.
من قبلی رو کاملا uninstall کردم بعد اینو نصب کردم که پیام expire version داد.انگار قسمت نیست ما این نرم افزار رو داشته باشیمتاریخ گوشی رو هم بردم عقب بازم نشد دیگه خسته شدم
![]()
کنترل خودت رو حفظ کن. من تا خودم یه کاری نکنم که نصبش کنی دست بردار نیستم.من قبلی رو کاملا uninstall کردم بعد اینو نصب کردم که پیام expire version داد.انگار قسمت نیست ما این نرم افزار رو داشته باشیمتاریخ گوشی رو هم بردم عقب بازم نشد دیگه خسته شدم
![]()
به امید خدا فردا همه چی درست میشه.( درستش میکنم )![]()
برا ساعت g900 چیکار کنم؟
sms spam manager رو نصب کردم ولی هنوز درست نشده. location هم اذیت میکنه + هر فرستنده ای ساعت دریافت اس ام اسش فرق میکنه با بقیه.
دارم دیوونه میشم.
کمک لطفا
شما در قسمت set time & date برو و more رو بزن بعد گزینه set update رو انتخاب کن و update system time رو بزار روی never و daylight رو هم از روی automatic بردار و save کن.بعد location اصلی رو تهران انتخاب کن و ساعت رو دستی تنظیم کن و ذخیره کن.همه مشکلاتت حل میشه![]()
دوست گلم با چند کاره ساده و بدون نیاز به هیچ نرم افزاری میش این کارو انجام داد.
1-رو صفحه اصی برو به قسمت World Clock ( از چپ و راست کردن جوی استیک پیداش کن.
2-بعد از لمس این صفحه در Location سه گزینه میبینید.
-( Current Time Zone : Hawaiian Time ( Honolulu
-( Home Time Zone : Hawaiian Time ( Honolulu
-(Zone Of interest : Greenwich Time ( London
البته با این کار تاریخ گوشی شما میلادی میشه ( که بهتره) و ساعت رو که دیگه میدونید میتونید در قسمت Time And DAte درستش کنید.
با آرزوی موفقیت برای G900 دارها.![]()
دوستان این یه نر افزار باحال جهت اکسترت کردن فایلها و خیلی کارای مهمه دیگست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
15.62 مگا بایت!!داش kiuq شما یه فکری واسه xplore من بکن لطفا
راستی این tomb raider هم ما نتونستیم با g900 بازی کنیما ، دکمه ها و صفحه کار نمیکنه ،فقط تونستیم خانوم لارا کرافت رو از عقب زیارت کنیم![]()
Last edited by cyrus!; 15-02-2010 at 14:38.
راستی این tomb raider هم ما نتونستیم با g900 بازی کنیما ، دکمه ها و صفحه کار نمیکنه ،فقط تونستیم خانوم لارا کرافت رو از عقب زیارت کنیم![]()
پیگیرم .. فعلا همه جا تعطیله ما هم تو تعطیلاتیم داریم حالشو میبریمراستی این tomb raider هم ما نتونستیم با g900 بازی کنیما ، دکمه ها و صفحه کار نمیکنه ،فقط تونستیم خانوم لارا کرافت رو از عقب زیارت کنیم![]()
Last edited by kiuq; 15-02-2010 at 20:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)