فک کنم از نظر مولتی مدیا w960 سرتر باشه.
فک کنم از نظر مولتی مدیا w960 سرتر باشه.
از نظر قیمت هم فکر نکنم قابل مقایسه باشن.آدم اگه بخواد بین این 2 تا یکی رو انتخواب کنه.خب حتما باید صبر کنه که x1 بیاد تو بازار.
گیرم 6 ماه دیگه بیاد.اون موقع چنده؟حداقل 800 تومان.(با توجه به قیمت سایر ppc ها )
اون موقع w960 خیلی باشه 400 بیشتر نیست.پس میشه 2 برابر.تا جایی که من میدونم sosiance جان w960 تمام چز هایی رو که شما میخواین داره
حالا بستگی به این داره که تا کی میتونید صبر کنید واسه خرید گوشی تا چه قیمتی میتونید پول بدید
یه چیز دیگه هم هست اینه که x1 مثل بقیه گوشی های سونی نیست که بعد چند ماه افت زیادی داشته باشه.
خیلی طول میکشه از قیمتش کم بشه
من خودم میخواستم w960 بگیرم.ولی با معرفی x1 قیدش و زدم و رفتم با نصف پولی که میخواستم برم w960 بخرم یه p1 گرفتم که تا x1 میاد داشته باشمش.ولی x1 که بیاد اون و میخرم و از اون به بعد فقط گوشی های سری X سونی رو میگیرم![]()
Last edited by saman65; 22-02-2008 at 18:58.
دوستان سلام
تایید میشه
سونی قطعا تو مولتی مدیا از آیمت بالاتره
مثلا سونی از لنز خودش تو دوربین استفاده میکنه در برابر لنز htc مثلا که خودتون فرقشونرو باید بدونین
تاییدsaman65 از نظر قیمت هم فکر نکنم قابل مقایسه باشن.آدم اگه بخواد بین این 2 تا یکی رو انتخواب کنه.خب حتما باید صبر کنه که x1 بیاد تو بازار.
گیرم 6 ماه دیگه بیاد.اون موقع چنده؟حداقل 800 تومان.(با توجه به قیمت سایر ppc ها )
اون موقع w960 خیلی باشه 400 بیشتر نیست.پس میشه 2 برابر.تا جایی که من میدونم sosiance جان w960 تمام چز هایی رو که شما میخواین داره
حالا بستگی به این داره که تا کی میتونید صبر کنید واسه خرید گوشی تا چه قیمتی میتونید پول بدید
یه چیز دیگه هم هست اینه که x1 مثل بقیه گوشی های سونی نیست که بعد چند ماه افت زیادی داشته باشه.
خیلی طول میکشه از قیمتش کم بشه
من خودم میخواستم w960 بگیرم.ولی با معرفی x1 قیدش و زدم و رفتم با نصف پولی که میخواستم برم w960 بخرم یه p1 گرفتم که تا x1 میاد داشته باشمش.ولی x1 که بیاد اون و میخرم و از اون به بعد فقط گوشی های سری X سونی رو میگیرم
من اگه x1 رو بگیرم دیگه همیشه از این سری نمیگیرم به دو دلیل
1- میخوام تنوع داشته باشن
2- شاید بهتر از اون تو همون زمان باشه
280.دست دوم ولی در حد نو.دست یه خانوم دکتربوده فقط تا تو مطبش میبرده و میاورده خونه
![]()
همین امشب رفتم بازار 295 ازم میگرفتن.چونه میزدم بیشتر هم میخرید.![]()
من تا پارسال همش نو میگرفتم.چون زود به زود هم گوشی عوض میکنم خیلی ضرر میکردم.مثلا K800 رو 380 گرفتم 220 فروختم.ولی از یه سال پیش همش دست دوم ولی تمیز میگیرم.با اینکه زود به زود هم عوض میکنم ولی دیگه یا ضرر نمیکنم یا خیلی کم.![]()
اینم حرفیه.حالا فعلا منتظریم x1 بیاد.تا بعدش خدا کریمه.![]()
نظرتون بین 980 و x1 چیه و این که غیر از ایران توی کشورهای دیکه نیست؟ مثلا خود مالزی
Last edited by carnation; 23-02-2008 at 02:00.
اصلا این دو تا تو 2 تا کلاس مختلف هستند
کلاس موزیک و فان سری دابلیو
و
کلاس بیزنس سری ایکس
مسلما از لحاظ قیمت هم قیمت ایکس وان 2برابر دابل 980 هستش !
خوب اونوقت صرف با کدومه؟
منم نخواستم تجربه اسفند پارسال و که w950 گرفتم با خرید w960 دوباره تجربه کنم وگوشیم قیمتش نصف بشه از طرف دیگه هم نتونستم تحمل کنم 2 روز پیش رفتم دوباره w950 خریدم.
منظورت چیه از این که فقط تو ایرانه و تو کشور های دیگه نیست ؟؟؟
من وقتی imat jam داشتم خیلی حال کردم و بعد ها با w950 حالا x1 هم سونی اریکسونه هم ویندوز موبایل
چه شود فکر کنم رکورد فروشه iphon رو بزنه![]()
دوستان سلام
درسته گوشیه خوبیه ولی فکر نکنم برسه به ایفون نه اینکه بد باشه ها
خوب ایکسپریا سری بیزنس هست و پاکت و مردم کمتر طرف اینجور چیزا میرن ولی بین فروم بازا و مبایل بازا آره فروش خوبی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)