به جای این کارا برین وایرلس بگیرین . پینگ حرف نداره با سرور تهران یا کرج 5 میده .
---------------------
فروش اکانت استیم و ارجین mw3 . bt3 . run , fifa 12 هرکی خواست پیغام خصوصی بده
به جای این کارا برین وایرلس بگیرین . پینگ حرف نداره با سرور تهران یا کرج 5 میده .
---------------------
فروش اکانت استیم و ارجین mw3 . bt3 . run , fifa 12 هرکی خواست پیغام خصوصی بده
به جای وایرلس برید مخابرات 512 بگیرید یه پینگی داره فقط خدا میدونه واااااااااااااااااااااااا ااااااااای چقد خفنه![]()
ببینین دوستان گلم نمیشه adsl.wimaxوwirelessرو این جوری باهم مقایسه کرد.
بستگی به منطقتون داری و خیلی چیزای دیگه.
خوب دیگه توی تهران به نظره من فقط مخابرات خیلی خوبه
سلام کسی بازی shaiya رو بلده لطفن بهم چت بده تو یاهو خاهش میکنم فقط یه مشکل دارم در راه انداختنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من گیمرم بیشتر از ایترنت به منظور بازی های آنلاین استفاده میکنم. یعنی بیشترین چیزی که برام مهمه پینگ هستش که هر چقدر پینگ پایین تر باشه بازی های آنلاین رو راحتر میشه بازی کرد
تو شهرستان کرج بهترین سرویس دهنده اینترنت از این لحاظی که خدمتتون عرض کردم چه شرکتیه؟
دوستان من که وایرلس مبین نت دارم چیکار کنم؟بیش تر راهنمایی ها برای مودم های خط تلفنی یعنی ای دی اس ال هستش
دوستان من وایمکس مبین نت دارم پینگم هم خوبه ولی زیاد Timeout میده مثلا تو بازی هستم بعد 20 دقیقه یا 30 دقیقه 2 دقیقه تایم اوت میده و بعد میندازه بیرون از بازی من دوتا و لیگ آف لگند بازی میکنم واقعا سخته برام از هر 20 تا بازی 1 یا 2 تا درست میشه که تایم اوت نده !
لطفا کمکم کنید !
پینگ تا ثیری روی سرعت هم داره؟
slm
ye soal dashtam
man cod 4 bazi mikonam qablan ke bazi mikardam moshkeli nadashtam amma bade inke windowsam ro avaz kardam vagti ba garena mikham varede bazi besham too hamoon avalesh ke lan ro mizanam bazi vaqta roie "ip looking up" gir mikone bazi vagta ham ke gir nemikone vagti varede ye server misham ba inke pingam 98 te hey lag daram
asabam khoord shode plz komak konid![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)