دوستان اگه ممکنه کمک کنید آخرای ترمه لازم دارم.
دوستان اگه ممکنه کمک کنید آخرای ترمه لازم دارم.
از مطالب خوب که گذاشتی ممونم - تجربه در طراحی مدارها خیلی ارزشمند هست و وقت خیل یزیادی را از طراح گرفته و از اینکه شما و دوستان لطف میکنید تجربیات خودتون را بیان میکنید خیلی خیلی ممنونیم . من که خیلی استفاده کردم خوشحال میشم هر کس در هر ضمینه تجربیات و علم خودش را بیان کنه همه استفاده کنیم .ممنونم .
سلام
من تازه با این انجمن آشنا شدم
نگاهی به مطالب انداختم واقعا جالب بود.
اگه امکانش هست یه مطلب پروپیمون انگلیسی و یا فارسی جامع در مورد موتور های خطی(کاربرد - معایب- مزایا - تاریخچه...)میخواستم.
سلام دوستان کسی تمرین های حل نشده آخر هر فصل بررسی 2(جلد دوم ) احد کاظمی رو نداره ؟؟؟ خیلی برام ضروری هست
مرسی
اضطراری:من ی مقاله در مورد فیوزها میخواستم
سلام دوستان من مجموعه اي از مقالات مختلف قدرت دارم خوشحال ميشم بتونم كمكتون كنم.
جزوه .. کتابی ... در مورد اصول فشارقوی و عایق ها می خوام .....خیلی فوری...........کتاب رحمت الله هوشمند رو معرفی کردن .ولی تو نت پیدا نکردم تا بخرم... ممنون میشم کمک کنین
دوستان سلام
شرمنده اگه مربوط به این تایپیک نیست ولی
من دنبال یه گزارش کارآموزی در مورد سیستم ها یا دستگاه های PLC هستم
خیلی ضروریه ممنون میشم کمک کنین![]()
با درود خدمت دوستان عزیز:یه مقاله راجع به (محاسبه ی تجهیزات HVدر پستهای فشار قوی)میخواهم.please به دادم برسید.با سپاس
با سلام
یکی از دوستانم که رشته برق بود از من درخواست کرد تا در اینترنت به دنبال مطالبی در مورد تکلیف زیر بگردم. من هم اینجا رو میشناختم اومدم با شما دوستان در میان بگذارم. اگر کسی کمکی می تونه بکنه. این پروژه یا تکلیف برای یک کلاس خصوصی هست. برای رفتن به مرحله بعد آموزش باید این کار رو انجام بده. البته چون زمان کم داره نیاز به کمک داره. بیش از 2-3 روز مهلت نداره
متشکر میشم اگر کسی کمک کنه یا مرا راهنمایی کنه تا این موضوع رو در کدوم قسمت پیگیری کنم.
موضوع:برنامه یک سیستم آلارم را بنویسید(در مرحله اول برنامه را برای مثلا 8 ورودی یا 8 نقطه تحت نظارت آلارم با استفاده از دستورات بیت لاجیک بنویسید.در مرحله بعد برنامه را برای تعداد نقاط بیشتر مثلا 16 یا 32 با استفاده از دستورات ورد لاجیک بنویسید.) با برنامه PLC STEP 7
توضیح: در هر کارخانه تعدادی از نقاط مهم مثلا سطح خازن ، درجه حرارت کوره ها فشار مخازن و ... تحت نظارت است اگر احیانا یکی از پارامترها از حد مجاز تخطی کرد یک بیت ورودی سیستم آلارم high میشود در این لحظه یک آلارم به صدا در می آید و لامپ مربوط به آن ورودی به صورت چشمک زن روشن و خاموش می شود.اپراتور با دیدن لامپ چشمک زن متوجه محل مورد نظر شده و برای ساکت نمودن آلارم دکمه ack را فشار می دهد در این حالت آلارم خاموش شده و لامپ مربوطه از حالت چشمک زن به حالت روشن ثابت باقی میماند.اپراتور با فشردن دکمه reset بر طرف شدن احتمالی اشکال را بررسش می کند.اگر اشکال برطرف شد لامپ مربوطه خاموش می شودو در غیر این صورت لامپ به صورت روشن باقی می ماند تا اپراتور با به کارگیری تمهیداتی مشکل را برطرف کند.بر روی پانل اوپراتور یک دکمه lamp test هم وجود دارد که با فشردن آن کلیه لامپ ها روشن می شوند تا لامپ احیاناً سوخته مشخص شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)