اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
========
سلام.
وحید جان شما زیرنویست رو بذار من هر زبونی رو از توش خواستی برات استخراج میکنم.
لینکش رو تو پروفایلم بذار یا پیغام خصوصی کن .
سلام
من فیلم Iron man در بخش AFR رو دانلود کردم و زیر نویسی رو هم که اقای امین هماهنگ کرده بودند دانلود کردم
هر دوشون رو توی یک دی وی دی رایت زدم و توی دستگاه پخش دی وی دی گذاشتم فیلم و زیر نویس لود شدند فقط مشکل اصلی این بود که زیر نویس ناخوانا بود یعنی حالتی که دستگاه از فارسی پشتیبانی نکنه وجود داره
ولی مدل دی وی دی پلیر آناهیتا هست و مناسب برای ایران ساخته شده توی دفتر چه اش هم نوشته برای اضافه کردن فارسی برای زیر نویس و منو و ... کد فلان رو بزنید ولی باز هم اثر نکرد
کسی این مشکل رو داشته و تونسته حلش کنه ؟
ممنون
سلام به همه دوستان
نم یک سوال داشتم می دونم که اگه یک زیرنویس رو کنار فیلم قرار بدم و اسمش رو یکی کنم فیلم با زیرنویس اجرا می شه اما من یک دی وی دی داشتم و زیرنویسم که از اینترنت می گیرم امکان این هست به نحوی بدون کپی کردن فیلم داخل کامپیوتر زیرنویس رو همراه فیلم کنم و فیلم با زیرنویس اجرا بشه؟
ممنون
چرا که نه! شما فیلم رو با یک پلیر باز کن مثل km player بعد زیرنویس رو لود کن.
به همین راحتی به همین خوشمزگی![]()
ممنون آقا با هر پلیری می شه؟
مثلا jet audio آخه من معمولا با jet audio می بینم
فرمت زیرنویس به احتمال زیاد srt هستش شما زیرنویس با فرمت sub رو امتحان کن جواب میده.
بله با اونم میشه
ممنون امتحان می کنم
البته این فیلم که نه ولی فیلم دیگه ای رو تست می کنم چون این sub هماهنگ نداره
ولی نوشته از Srt هم پشتیبانی می کنه
مشکل حل نشد
sub رو که اصلا نشون نمیده
زنگ زدم به گلد ایران یه جوری از سر باز کنی جاب داد معلوم بود خودش هم سر در نمیاره
ولی خوب شایدم راست می گفت فارسی رو ساپورت نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)