این چه طور؟
![]()
ممنونم از نظرات شما .
راستش دوربين را تازه گرفتم هنوز لم آن دستم نيامده اما بد نيست اينها را هم ببينيد:
اولي :تصويري از فين كاشان
[IMG][/IMG]
دومي : تصوير يك شكوفه بهاري
[IMG][/IMG]
Last edited by ritana; 03-04-2008 at 21:55.
اينهم تصويري از صبح سيزده بدر امسال در كرج :
[IMG][/IMG]
سلام خدمت همه دوستان
اول از همه یه لینک می زارم برای اونهایی که می خوان تو عکاسی پیشرفت کنن
این کاملترین سایت در این باره وبه زبان فارسی می باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قطرهای بارون به روی لنز
یه انتقاد هم از آقا امید اینکه تو عکسهاش بعد ویرایش تراکم رنگ یه مقدار زیاد واگر کمترش کنه بهتره
موفق باشید
Last edited by 950w; 09-06-2008 at 22:51.
باورکنید پانوراماست ، اینم یه عکس دیگه که همون روز تو پارک لاله گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by danavan; 10-04-2008 at 18:31.
منم یه علاقه مند به عکس و عکاسی ولی بدون تخصص و دانش عکاسی ! ! ! حسی عکس میگیریم !
(( Canon PowerShot A430 ))
اینجا ... لاهیجان ... !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
فکر کنم بد نباشه یه مقدار مای کالرت رو دستکاری کنیمنم یه علاقه مند به عکس و عکاسی ولی بدون تخصص و دانش عکاسی ! ! ! حسی عکس میگیریم !
ولی اگر بدون مطالعه این عکسها رو گرفتی به عنوان یه بیننده عادی باید بگم استعداد خوبی داری چون سوژهات دقیقن تو نقاط طلایی قرار گرفتن
موفق باشید
Last edited by 950w; 21-04-2008 at 02:08.
My Color دوربین ؟! یه بار رفتم تو Settingش اما چیزی سر در نیاوردم ! کاتالوگش پیشم نیس .
این نقاط طلایی به چه معنیه !؟ یعنی زاویه و نحوه قرار گرفتن سوژه ها منظورته ؟!
نه با setting کاری نداریم شما باید کلیدی داشته باشید به نام Func و احتمال داره به نام Menu که به وسیله اون تنظیمات عکس رو انجام می دید مثل هوای ابری,تنگستن,فلورسنت و سایز عکس و .... که معمولن از بالا سومین گزینه ست و من برای شما Vivid رو پیشنهاد می کنم .My Color دوربین ؟! یه بار رفتم تو Settingش اما چیزی سر در نیاوردم ! کاتالوگش پیشم نیس
شما اگر یه عکس رو با 2خط عمودی و 2 خط افقی به 9قسمت مساوی تقسیم کنید محل تقاطع خطها رو نقاط طلایی می گن و این خطها روی دوربینهای نیمه حرفه ای به بالا به صورت پیش فرض وجود داره و وقتی یک نفر به یک عکس نگاه میکنه این نقاط اولین جایی هستن که مورد توجهش قرار می گیرن و این بر خلاف اعتقاد عموم مردمه که فکر می کنن اول از همه مرکز عکس مورد توجه .این نقاط طلایی به چه معنیه !؟ یعنی زاویه و نحوه قرار گرفتن سوژه ها منظورته ؟!
یکی دیگه از عکسهای خودم , محل قرار گرفتن مرکز گلها یکی از چهار نقطه طلاییست
و یه نکته دیگه در مورد عکس سومت, باید بگم که به خوبی از حصارها به عنوان خطوط طولی استفاده شده که به دشت روبرو و افرادی که عبور می کنن اشاره داره.
البته اگر منظورت دشت بوده باشه !!؟چون فوکاس دوربینت رو شاخه ی علفی که تو مرکز عکسه تمرکز داره.
Last edited by 950w; 09-06-2008 at 22:52.
باید بگم منظورم رو دقیقا درست متوجه شدی !!!
کلا من از این نوع عکس گرفتم لذت میبرم و علاقه خاصی دارم ...
2 تا دیگه از عکس هام :
لینک عکس :
لینک عکس :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)