تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 108 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

داره خودمونی میشه Aryan-0311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    .Net World

1

كسيي جواب سوالاي منا نمي دونه؟
    تو ويندوز MRT برنامه هايي كه تو سي دي قرار داره و با نصب ويندوز نصب مي شه (مثل winamp;jet audio و...) هيچ كدوم به صورت سايلنت نصب نميشه و اگه در اتوران برنامه روي آنها كليك كنيم مي تونيم مراحل نصب را دنبال كنيم.حالا من چند تا سوال دارم:
    اولا چطوري بدون اينكه سايلنت باشن اتوماتيك نصب ميشن و ثانيا در مورد برنامه هايي كه سريال يا كرك دارند چه كار ميشه كرد. به عبارت ديگه اگه دقت كرده باشي يكي ديگه از كارايي كه MRT تو سي دي هاش ميكنه اينه كه برنامه هاش بدون سريال و كرك نصب ميشن. كسي ميدونه چطوري ميشه اين كارا را كرد؟ سوال ديگم اينه توي بابيلون پرتابل با كليك كردن روي كلمه نميشه معني اونا ديد به عبارت ديگه تنها راه مشاهده مني كلمه تايپ اونه (از روش معمول فعال سازي موس يعني options;configuration و... هم نميشه) كسي از دوستان ميدونه چطوري ميشه اين قابليت را فعال كرد؟
    [/quote]
    من با شیلد بلدم.

داره خودمونی میشه TATAR1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

واسه چی گیر دادن بدون سایلنت نصب بشه.من خودم Jet Audio و Winamp را با سایلنت نصب کردم هیچ مکلی هم نداشت.اگه خیلی اصرار دارین با روش خودتون نصب کنین می گردم جوابش را بهتون میدم

داره خودمونی میشه TATAR1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

ببخشید تکراری شد بلد نبودم حذف کنم
    راستی TATAR جون من فایلها رو تغییر دادم ولی نمی دونم چطوری جای گذاری کنم حرف آخر پسوند رو هم عوض میکنم (به این شکل _) Winrar شناسایی نمی کنه اگه میشه راهنماییم کن با تشکر
    توی گفتگو های اولیه به این موضوع روان و قایل فهم اشاره شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من با شیلد بلدم.[/QUOTE]
    Arian 0311جان در صورت امكان يه pdf(البته نه مثل قبلي!) براي آموزش اين موضوع درست كن يا منبعشا بهم معرفي كن.ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خوزستان

6 آموزش ساخت ویندوز

سي دي آموزشي ساخت ويندوز ايکس پي:

اين سي دي قصد آموزش گام به گام ساخت يک ويندوز به صورت تصويري و کاملا گويا با تغيير تمامي قسمت هاي آن را در حد مايکروسافت دارد يعني در سطحي که بتوان يک ويندوز کاملا سفارشي با تمامي امکانات و ظاهر دلخواه را براي شرکت ها و يا کمپاني خاص به صورت کاملا حرفه اي(تاکيد ميشود در حد مايکروسافت)ساخت.ويندوز طراحي شده با روش اين سي دي مورد تاييد شرکت مايکروسافت مي باشد يعني قابل آبديت بوده.در اين سي دي آخرين نسخه تمامي نرم افزارها ،فايل ها و حتي عکس و آيکون هاي مربوطه جهت ساخت و دستکاري تمام قسمت ها ويندوز به همراه آموزش تخصصي آنها قرار داده شده است.

اين تغييرات شامل موارد زيرمي باشد:

1- آموزش تصويري تغيير آيکون تمامي قسمت هاي ويندوز

2- آموزش تصويري تغيير تمامي عکس هاي ويندوز

3- آموزش تصويري تغيير تمامي متون و حتي فارسي کردن 100% ويندوز

4- آموزش تصويري تغيير Boot Screen

5- آموزش تصويري تغيير Welcome Screen

6- آموزش تصويري تغيير تمامي صداهاي اختصاصي ويندوز

7- آموزش تصويري تغيير ظاهر محيط نصب ويندوز

8- آموزش تصويري ساخت نصب کاملاً خودکار و اتوماتيک ويندوز

9- آموزش تصويري ساخت نصب اتوماتيک درايورهاي صدا و گرافيک به همراه نصب ويندوز

10- آموزش تصويري تغيير و افزودن Theme ، Screen Saver ، Wallpaper و...

-11- آموزش تصويري افزودن نرم افزار دلخواه (به صورت اتوماتيک در مرحله نصب ويندوز)

12- Bootable بودن سي دي ويندوز طراحي شده

13- داشتن نامي تخصصي براي شرکت يا شخصي خاص مانند مايکروسافت در تمام قسمت هاي ويندوز

14- دستکاري تخصصي ريجستري ويندوز و بهينه سازي سرعت

15-و ده ها موارد ريز و درشت ديگر...

برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ زبر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Aryan-0311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    .Net World

1 اضافه نرم افزار

نصب اتوماتیک برنامه ها Almeza MultiSet 5.1 Build 320 آیادوست دارید یک دیسک نصب ویندوز ایکس پی بسازید که به صورت اتوماتیک سیستمرا بدون هیچ سوالی در مورد نام کاربری، سریال ویندوز، زمان و تنظیمات محلینصب کند؟ بعد از نصب ویندوز نیز نرم افزار های مورد نیاز شما به صورتاتوماتیک نصب، کی های مورد نیاز شما به رجیستری اضافه، درایور ها به روز وپک های مورد نیاز (مانند سرویس پک) نصب شوند؟
    تمام این کار ها به راحتیقابل اعمال با نرم افزار Almeza MultiSet می باشند. Almeza MultiSet تمامدر خواست های مورد نیاز شما را به صورت اتوماتیک بر روی کامپیوتر های موردنیاز انجام می دهد. با این نرم افزار تنها کاری که شما انجام می دهید قراردادن سی دی از قبل ساخته شده در سی دی رام است و بعد از مدت زمان لازم شماسیستم خود را با تمام امکاناتی که نیاز داشته اید پیش رو خواهید داشت.
    برخی از ویژگی های نرم افزار :
    نصب یا تعمیر اتوماتیک ویندوز
    نصب اتوماتیک هر نرم افزار ی بعد از نصب ویندوز
    ایجاد دیسک بوت بدون نیاز به کاربر برای راه انداختن مراحل آن
    قابل بازگشت به حال اول برای تنظیمات انجام شده اتوماتیک
    قابل اجرا بر روی شبکه محلی و نصب اتوماتیک بر روی تمام سیستم های شبکه

دانلود همراه با آموزش نرم افزار در ادامه مطلب
    مرحله اول برای تدوین ویندوز XP

در مرحله اول ما باید یک Answer File بسازیم که هنگام نصب ویندوز بتونه براش بایدها و نبایدهایی رو مثل نوع صفحه ، اندازه صفحه
    ،4. حالا این Deploy رو با استفاده از برنامه Winrar و یا خود ویندوز از حالت فشرده خارج می کنیم و فایل های داخل اون فایل اجرایی Setup Manager رو اجرا می کنیم .
    زبان انتخاب ، سریال و ... رو تعریف کنه .
    ما با استفاده از ابزاری که داخل خود سی دی ویندوز قرار داره به راحتی می تونیم یک Answer File جدید درست کنیم و توی دل ( داخل ) فایل های نصب ویندوز بندازیم .

1. ما در این مرحله نیاز داریم که یک درایو با حداقل 3 گیگ فضای خالی داشته باشیم
    . البته این مورد دلخواهه ولی اگر این سایز و بیشتر از این سایز داشته باشیم مشکلی پیش نخاهد آمد .

2. حالا تمام اجزای یک ویندوز XPکه دستکارینشده رو در داخل هارد کپی میکنیم .

3. حالا در فولدرهاش
    ، یک فولدری هست با نام Support که ما بعد از داخل شدن آن وارد پوشه Tools شده و حالا از بین فایل هایی که میبینیم فایل Deploy.Cab رو در دسکتاپ کپی می کنیم .

5. با اجرای فایل setupmgr صفحه ای باز میشود که به ترتیبی که نوشتم عمل کنید .
    الف ) Next
    ب ) گزینه Creat A New Answer File و انتخاب Next
    پ ) گزینه Windows Unattended Installation و انتخاب Next
    ت) گزینه Windows XP Professional و انتخاب Next
    ث) گزینه Fully Automated و انتخاب Next
    ج) گزینه No , This Answer File ... و گزینه Next
    چ) مربع خالی را تیک بزنید و سپس Next

6. حالا صفحه تغییری میکند با اجزای زیاد
    . شما در این صفحه می تونید اطلاعاتی که میخواهید ویندوزتون داشته باشه رو تعیین کنید .
    بدلیل کمی وقت و هم چنین دلخواه بودن موارد این صفحه توضیح مختصری میدم :
    الف ) قسمت اول که اسم و شرکتی که دوست دارید بهش میدید
    ب) قسمت Display Settings رو به هیچ عنوان دستکاری نکنید
    پ) قسمت Time Zone تهران رو بگردید انتخاب کنید
    ت) قسمت بعدیش که سریال هست
    ، یک سریال معتبر بهش بدید ( سریالی که نصب میشه ) این هم سریال پیشنهادی من :

b7r7p-j63jp-2j7vh-w3tdj-pdp7t يا JHJBY-RFR88-8F8G4-TPG8M-4Q67Y
    ث) در کل اجزای Network Settings با توجه به نوع سیستم و کاربرد پر می کنید وبهتره به قسمت

ج) در قسمت Telepony هر چی می دونید وارد کنید
    چ) در قسمت Regional Settings همه رو فارسی انتخاب کنید .
    ح) به قسمت های بعدی هم طبق نظرتون اطلاعات بدید ولی به نظر من دست نزنید بهتره .

حالا کار ما تمومه
    . در صفحه روی Finish کلیک کنید . در صفحه ای که باز میشه در دسکتاپ فایلی با نام winnt.sif ذخیره کنید .

این فایلی که ساختیم Winnt.SIF اگر دقت کرده باشید مسائل مختلف رو هنگام نصب تعریف میکنه ، اما آیا این سوال پیش نمیآد که این فایل چه جوری میخواد توی ویندوز مسائل رو تعریف کنه ؟

حالا برید به اونجایی که ویندوز رو کپی کرده بودید توی هارد ، داخل فولدر معروف I386 بشید و Answer فایلی که ساخته بودید رو در داخل فولدر I386 کپی کنید
    . البته اگر سوال کرد که Yes و No داشت همون گزینه Yes رو انتخاب کنید .

آموزش نرم افزار Almeza Multiset

قبل از آموزش دوستان به این نکته توجه داشته باشید که بعد از اتمام کار با این نرم افزار ، هر عکسی که رو دسکتاپتون باشه به صورت Default روی ویندوز جدیدی که نصب می کنید ظاهر میشه .

اما نصب نرم افزار .
    دوستان عزیز ، ببینید
    ، این نرم افزار میاد به صورت یک ضبط کننده ، نصب یک نرم افزار ما رو به صورت تصویری ضبط میکنه . بعد اگر کاربرد ترکیب با ویندوزش رو هم در نظر نگیریم میتونه کلی نرم افار رو در عرض 5 دقیقه نصب کنه .
    اما ، ما برای Set کردن نرم افزار های دلخواه به صورت پیش فرض رو ویندوز ابتدا باید همه نرم افزارهایی که می خواهید در ویندوز جدید داشته باشیم را پاک کنیم .

راهنما :
    نرم افزار مورد نظر دلخواهتون رو پاک می کنید
    . حالا از منو برنامه اون علامت مثبت سبز رو انتخاب می کنید و در صفحه ای که باز میشه فایل نصب نرم افزارتون رو انتخاب و ok می کنید .
    حالا هیچ کلیک اضافه ای نباید بکنید . نرم افزار شروع به نصب میشه ، یعنی شما نصبش می کنید و Almeza ضبطش میکنه .
    حالا مثلا شما 10 تا نرم افزار رو به همین منوال نصب می کنید
    . بعد از نصب همه نرم افزارهایی که میخواهید . حالا از منوهای برنامه بر روی Service و سپس بر روی Creat Disk کلیک می کنید .
    در صفحه ای که باز شده گزینه اول Software رو انتخاب می کنید . حاالا فولدری میسازید و به برنامه میدید که در اونجا کارش رو انجام بده . بر روی Next کلیک کنید .
    حالا در صفحه ای که هست لیست نرم افزارهای مورد نظر شما موجوده . روی تک تکشون کلیک می کنید و در حالی که پر رنگ هستند روی منو Edit کلیک کرده
    و گزینه Copy Folder را حتما حتما تیک می زنید . برای هر نرم افزار حتما این کار رو انجام دهید .
    حالا بر روی Start کلیک می کنید . حالا تقریبا کار اصلی تمام شده .

2. الان یادتون هست ویندوزی که توی هارد بود وشما Answer فایل رو توش جایزگزین کردید ؟ اون رو در نظر داشته باشید .
    اول از همه ابزار Bootable ساز رو كه فايلي با نامCDIMAGE.EXE ميباشد را باید در محلی که Almeza را نصب کردید در فولدر ISO که یک فایل کوچک داره کپی کنید .

حالا از منو Service گزینه Create Disk رو انتخاب کنید . حالا گزینه سوم یعنی Windows And Software رو انتخاب کنید . در صفحه ای که باز شده گزینه The Selected Answer File رو انتخاب کنید و سپس از
    دکمه ای که داره ، روش که کلیک کنید ، باید اون Answer فایلی که با اسم winnt.sif توی دسکتاپ ساختید بهش بدید .

.
    [IMG]file:///F:/Masomi/download/Almeza%20MultiSet%205.1%20Build%20320/amozesh_files/fff5ekfg57ihkuwlnrm7.jpg[/IMG]

حالا در این صفحه ای که هست، در جای خالی اول باید آدرس ویندوزی که توی هارد کپی کردید و توش اون فایل رو انداختید بهش بدید .
    توی جا خالی دوم باید آدرس اون فولدری که توش برنامه های مورد نظرتون رو توسط همین نرم افزار ساختید . در قسمت سوم گزینه Make ISO Image رو فعال کنید و سپس Bootable رو انتخاب . در قسمت آخر محل ساخت ویندوز بوتیبل نهایی رو بهش بدید
    ، اوکی کنید و سپس 10 دقیقه طول میکشه که ویندوز شما آماده میشه .

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

داش آموزش را خوب بخون آخر جوابت را می گیری.

خوب خوندمش

ممنونم به خاطر آموزش اما شما هیت تاپیک را PDF کرده بودید دیگه؟
    آموزش نصب نرم افزار هم همون روش سایلنت بود که همیشه و همه جا به درد نمیخوره و من روش معمولی رل میخوام.

ولی بازم ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

7

سلام
    وقتي چيزي بلد نيستين لازم نيست تاپيك بزنين اطلاعات من خيلي خيلي بيشتر از شماست.
    وقتمو تلف كرديد.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

14

تغيي دادن system properties
    در جاهاي مختلفي در همين سايت و همين موضوعات با هين مسئله پرداخته شده که زياد روش بحث نمي کنيم و فقط يه اشاره کوتاه مي کنيم اگه کسي مشکل داشت بگه تا بيشتر توضيح بدم
    ميري يه فايل به اسم _sysdm.cp را پيدا مي کني و استخراج ميکني.با استفاده از restorator بازش مي کني
    در قسمت bitmap تصاوير را اضافه يا به دلخواه تغيير ميدي.در قسمت dialog و string ميتوني متن ها و نوشته ها را تغيي بدي.در قسمت icon هم ميتوني آيکون ها را تغيير بدي.

تاتار عزیز اگه می شه لطف کنید بگید چطوری عکس دلخواهم رو تو System Propertis بزارم
    با تشکر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام
    وقتي چيزي بلد نيستين لازم نيست تاپيك بزنين اطلاعات من خيلي خيلي بيشتر از شماست.
    وقتمو تلف كرديد.

اگه بلدی خب به ما هم یاد بده به قول معروف زکات علم آموختن اون به دیگرونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •