یک سوال دیگه : بازی به روش سوییسی چیه این قدر میگن فلانی سوییسی بازی میکنه؟ قوانینش فرق می کنه؟ یکی از بچه ها می گفت اگه x ثانیه بازی نکنی حریف می تونه یک حرکت دیگه بره؟! چه جوریه!
یک سوال دیگه : بازی به روش سوییسی چیه این قدر میگن فلانی سوییسی بازی میکنه؟ قوانینش فرق می کنه؟ یکی از بچه ها می گفت اگه x ثانیه بازی نکنی حریف می تونه یک حرکت دیگه بره؟! چه جوریه!
سوئیسی دیگه چیه؟ ناپلئونی شنیده بودیم اما سوئیسی نه.
راستی اون حرکته که با اسب میریم به طرف کیش میدیم و بعد رخش رو میزنیم اسمش چیه؟
سوییسی یه سبکه نه یه حرکت یعنی قوانینش با این قوانین بازی ما فرق می کنه! (البته فکر می کنم)والا من اسم های حرکتا رو بلد نیستم باید از حرفه ای تر ها بپرسی!
سوئیسی تایمی هستش دیگه اگه حریف تایمش صفر بشه باخته حتی اگه خیلی هم ازت جلو باشه. به نظر من این به درد نمیخوره آدم باید فرصت فکر کردن داشته باشه.
دستت درد نکنه!سوئیسی تایمی هستش دیگه اگه حریف تایمش صفر بشه باخته حتی اگه خیلی هم ازت جلو باشه. به نظر من این به درد نمیخوره آدم باید فرصت فکر کردن داشته باشه.
آمپاسان: چه جوری سرباز می تونه سرباز روبروش رو بزنه و بره کنار؟ فکر می کنم بهش آمپاسان می گن ولی قانونشو بلد نیستم .
آمپاسانت یا آمپاسان:
استثناهای حرکت:
1.در اولین حرکت هر سرباز و فقط در اولین حرکت میتوانند دو خانه به سمت جلو حرکت کنند. باید توجه داشت که هر سرباز در اولین حرکت میتواند دو خانه به جلو برود و این الزام نیست، یعنی میتواند هم به صورت معمول یک خانه حرکت کند.
استثنایی گرفتن مهره(زدن مهره):
در صورتی که پیاده حریف از استثنای 1(دو خانه به جلو در اولین حرکت) استفاده کرده باشد و همچنین سرباز شما در یکی از خانه های عرضی کنار آن سرباز بدون خانه ای فاصله قرار داشته باشد میتواند به صورت مورب به خانه ی خالی رفته(خانه ی خالی را بزند!) و سرباز حریفش(سرباز کناری خود) را از بازی خارج کند(بزند). گویی سرباز حریف حرکت معمولی خود را انجام داده است.
خیلی خیلی ممنون.ولی من نگرفتم که اون دو تا رفته و اومده کنار ما، می تونیم بزنیمش یا این که اگه اون دو تا اومد جلو بعد ما می تونیم مثلاً بریم کنارش و در نوبت بعد بزنیمش یکم توضیح بیشتر بده مرسی
سلام دوست من . ببخشید من سر قرار نیومدم . راستش من زمان رو تنظیم کردم و حتی رسیدم خونه ، ولی وقتی رسیدم متوجه شدم کیف دستیم و با تمام مدارکم رو گم کردم . برگشتم ولی پیدا نشد . الآنم خیلی دپم .
شرمنده به خدا . آدم بدقولی نیستم . امیدوارم یه تایم دیگه بتونیم بازی کنیم . فردا که باید دوباره برم بگردم ...
خب خیلی منطقیه . شما وارد عرض حریف میشید ، سربازهای دو خانه کنار شما دو حرکت به جلو می کنند ، ولی اونها جهش نمی کنن ! اول یک خونه که در حرکت موریب در تیررس سرباز شماست انجام میدن و بعد یک حرکته دیگه ! شما بعد از این حرکت حق انتخاب دارید که بلافاصله ظسرباز حریف رو بگیرید یا نه ! این هم بخاطر اینه که ، مثل اینکه در اولین حرکت خودش از دو حرکت سرباز شما اون رو زده .
راستی روش سوئیسی هم نوع چیدمان تیمی هست که بر اساس ریتینگ بازی ها چیده میشن و بصورت تیمی و انقرادی بازی میشه . هرکس در میز خودش مقام میاره و میزهای بالاتر نمی تونن جای میز پائینتر بازی کنند ف ولی میزهای پائینتر میتونن جای میزهای بالاتر بازی کنند ولی بردشون در میز خودشون به ثبت میرسه . این یه حالت چیدمان تیمیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)