تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 55 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 550

نام تاپيک: همه چیز در مورد شطرنج ( تمامی مباحث آموزشی,تکنیک ها,ترفندهاوغیره..فقط در اینجا.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دیگه : بازی به روش سوییسی چیه این قدر میگن فلانی سوییسی بازی میکنه؟ قوانینش فرق می کنه؟ یکی از بچه ها می گفت اگه x ثانیه بازی نکنی حریف می تونه یک حرکت دیگه بره؟! چه جوریه!

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سوئیسی دیگه چیه؟ ناپلئونی شنیده بودیم اما سوئیسی نه.
    راستی اون حرکته که با اسب میریم به طرف کیش میدیم و بعد رخش رو میزنیم اسمش چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوییسی یه سبکه نه یه حرکت یعنی قوانینش با این قوانین بازی ما فرق می کنه! (البته فکر می کنم)والا من اسم های حرکتا رو بلد نیستم باید از حرفه ای تر ها بپرسی!

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یک سوال دیگه : بازی به روش سوییسی چیه این قدر میگن فلانی سوییسی بازی میکنه؟ قوانینش فرق می کنه؟ یکی از بچه ها می گفت اگه x ثانیه بازی نکنی حریف می تونه یک حرکت دیگه بره؟! چه جوریه!
    سوئیسی تایمی هستش دیگه اگه حریف تایمش صفر بشه باخته حتی اگه خیلی هم ازت جلو باشه. به نظر من این به درد نمیخوره آدم باید فرصت فکر کردن داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوئیسی تایمی هستش دیگه اگه حریف تایمش صفر بشه باخته حتی اگه خیلی هم ازت جلو باشه. به نظر من این به درد نمیخوره آدم باید فرصت فکر کردن داشته باشه.
    دستت درد نکنه!

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خواهش میکنم رفیق

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آمپاسان: چه جوری سرباز می تونه سرباز روبروش رو بزنه و بره کنار؟ فکر می کنم بهش آمپاسان می گن ولی قانونشو بلد نیستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

آمپاسان: چه جوری سرباز می تونه سرباز روبروش رو بزنه و بره کنار؟ فکر می کنم بهش آمپاسان می گن ولی قانونشو بلد نیستم .
    آمپاسانت یا آمپاسان:
    استثناهای حرکت:
    1.در اولین حرکت هر سرباز و فقط در اولین حرکت میتوانند دو خانه به سمت جلو حرکت کنند. باید توجه داشت که هر سرباز در اولین حرکت میتواند دو خانه به جلو برود و این الزام نیست، یعنی میتواند هم به صورت معمول یک خانه حرکت کند.

استثنایی گرفتن مهره(زدن مهره):
    در صورتی که پیاده حریف از استثنای 1(دو خانه به جلو در اولین حرکت) استفاده کرده باشد و همچنین سرباز شما در یکی از خانه های عرضی کنار آن سرباز بدون خانه ای فاصله قرار داشته باشد میتواند به صورت مورب به خانه ی خالی رفته(خانه ی خالی را بزند!) و سرباز حریفش(سرباز کناری خود) را از بازی خارج کند(بزند). گویی سرباز حریف حرکت معمولی خود را انجام داده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون.ولی من نگرفتم که اون دو تا رفته و اومده کنار ما، می تونیم بزنیمش یا این که اگه اون دو تا اومد جلو بعد ما می تونیم مثلاً بریم کنارش و در نوبت بعد بزنیمش یکم توضیح بیشتر بده مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

آیدیتون چیه؟
    آیدی من T2TMehi یه.
    ساعت دقیق مورد نظرتون؟ مثلا 4.15 دقیقه خوبه؟

سلام دوست من . ببخشید من سر قرار نیومدم . راستش من زمان رو تنظیم کردم و حتی رسیدم خونه ، ولی وقتی رسیدم متوجه شدم کیف دستیم و با تمام مدارکم رو گم کردم . برگشتم ولی پیدا نشد . الآنم خیلی دپم .

شرمنده به خدا . آدم بدقولی نیستم . امیدوارم یه تایم دیگه بتونیم بازی کنیم . فردا که باید دوباره برم بگردم ...

خیلی خیلی ممنون.ولی من نگرفتم که اون دو تا رفته و اومده کنار ما، می تونیم بزنیمش یا این که اگه اون دو تا اومد جلو بعد ما می تونیم مثلاً بریم کنارش و در نوبت بعد بزنیمش یکم توضیح بیشتر بده مرسی
    خب خیلی منطقیه . شما وارد عرض حریف میشید ، سربازهای دو خانه کنار شما دو حرکت به جلو می کنند ، ولی اونها جهش نمی کنن ! اول یک خونه که در حرکت موریب در تیررس سرباز شماست انجام میدن و بعد یک حرکته دیگه ! شما بعد از این حرکت حق انتخاب دارید که بلافاصله ظسرباز حریف رو بگیرید یا نه ! این هم بخاطر اینه که ، مثل اینکه در اولین حرکت خودش از دو حرکت سرباز شما اون رو زده .

راستی روش سوئیسی هم نوع چیدمان تیمی هست که بر اساس ریتینگ بازی ها چیده میشن و بصورت تیمی و انقرادی بازی میشه . هرکس در میز خودش مقام میاره و میزهای بالاتر نمی تونن جای میز پائینتر بازی کنند ف ولی میزهای پائینتر میتونن جای میزهای بالاتر بازی کنند ولی بردشون در میز خودشون به ثبت میرسه . این یه حالت چیدمان تیمیه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •