تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 246

نام تاپيک: کلوپ U700

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام میشه کمکم کنید راه نصب برنامه روی گوشی یو700 بگید وبرنامه وبازی روی یو700 نصب میشه یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض تو رو خدا کمک کنید

من قبلا D900i داشتم و راحت به کامپیوتر وصل می شد. الان 5 روزه u700 خریدم. اولش هم شارژش خوب بود و هم راحت به کامپیوتر وصل می شد.ولی حالا دو روزه شارژ نگه نمی داره.وقتی هم به کامپیوتر وصل می کنم،نماد کامپیوتر را روی گوشی نشون می ده ولی pc studio گوشی را نمیشناسه.گوشی را ریست هم کردم.درست نشد. برنامه یpc studio را هم از اول ریختم باز درست نشد. کمک کنید .تو رو خدا چه کار کنم؟ الان یعنی بدبخت شدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    آفیس خواب

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز .
    چند روز پیش می خواستم قاب گوشی را عوض کنم ( نمیدوم الان تو بازار هست یا نه !! ) یکی از دوستان پیشنهاد کرد که عوض نکنم . دوست عزیزمان اشاره کرد با اینکار شاسی کلی گوشی بهم میخوره و از این جور حرفها .....
    چنین چیزی واقیعت داره ؟
    Last edited by babi; 01-12-2008 at 19:39. دليل: غلط املایی

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    آفیس خواب

پيش فرض

من قبلا D900i داشتم و راحت به کامپیوتر وصل می شد. الان 5 روزه u700 خریدم. اولش هم شارژش خوب بود و هم راحت به کامپیوتر وصل می شد.ولی حالا دو روزه شارژ نگه نمی داره.وقتی هم به کامپیوتر وصل می کنم،نماد کامپیوتر را روی گوشی نشون می ده ولی pc studio گوشی را نمیشناسه.گوشی را ریست هم کردم.درست نشد. برنامه یpc studio را هم از اول ریختم باز درست نشد. کمک کنید .تو رو خدا چه کار کنم؟ الان یعنی بدبخت شدم؟

سلام دوست عزیز .. اصلا نگران نباش .. این مشکل برای من هم اتفاق افتاده . . با دانلود و نصب یک برنامه این مشکل براحتی حل می شود .
    اما نام برنامه و چگونگی نصب و بقیه کارها کاملا در لینک زیر توضیح داده شده است : ( چند صفحه قبل !! )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز .
    چند روز پیش می خواستم قاب گوشی را عوض کنم ( نمیدوم الان تو بازار هست یا نه !! ) یکی از دوستان پیشنهاد کرد که عوض نکنم . دوست عزیزمان اشاره کرد با اینکار شاسی کلی گوشی بهم میخوره و از این جور حرفها .....
    چنین چیزی واقیعت داره ؟
    سلام بابی جان....!! چطوری......؟!؟!
    من این حرفو از خود مایکروتل شنیدم...... گفتن اگه دوره قاب رنگش رفته عوش کردن اون کاری نداره..... ولی اگه کله قاب گوشی مشکل داره... باید از فکر عوض کردنش بیای بیرون ..... یا پی یه چیزایی رو به تنت بمالی....!!
    مثل همین ، بد عمل کردن دکمه های لمسی گوشی......!!

البته ، تعمیرگاه اصلی مایکروتل ادعا میکنه ، این کار رو بدون هیچ مشکلی انجام میده.... ولی هیچ تعهدی برای سالم بودن گوشی بعد این کار نمیدن.....!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض چند تا سوال در مورد u700

سلام به همه دوستان . چند تا سوال در مورد u700 داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :

1 . چطور میشه تقویمش رو شمسی کرد ؟ ( تو d600 یک گزینه مبدل تقویم بود که این کار رو انجام میداد ولی تو این پیدا نکردم . )
    2 . تو یکی از سایتها خوندم که این گوشی فرمان صوتی داره . چه جوری میتونم فعالش کنم ؟
    3 . چه جوری میشه عکسی رو که برای عکس تماس گیرنده تعیین کردیم هنگام بر قراری تماس ، تمام صفحه نشون بده یا حداقل بزرگتر از اینی که به طور پیشفرض هست نشون بده ؟
    4 . چطور میشه بدون استفاده از برنامه samsung pc studio به کارت حافظه گوشی دسترسی پیدا کرد ؟ ( تو d600 تنظیمات usb رو روی استفاده از حافظه که قرار میدیم درایو کارت حافظه گوشی در کنار بقیه درایوهای کامپیوتر در my computer مشخص میشه و میشه بهش دسترسی داشت . )

پیشاپیش ممنون از وقتی که میزارید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    خوب هستید؟
    آقا من همون کاراییو که گفتید انجام دادم فایل جاوا رو هم با برنامه bitpim انتقال میدم اون 3 گزینه update &... رو هم میزنم اما تا حالا هرچی جاوا گذاشتم اجرا نشده!!!!
    مشکل چیه؟
    دوستان برنامه هایی رو که test میکنن و جواب میده لطفا بگذارن که ما هم استفاده کنیم!
    قربون رفیییق!
    من این بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم و درست بود . برنامه بانک پارسیان رو هم نصب کردم و دو سه تا بازی دیگه . همه بدون مشکل نصب شدند .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    آفیس خواب

پيش فرض

سلام بابی جان....!! چطوری......؟!؟!
    من این حرفو از خود مایکروتل شنیدم...... گفتن اگه دوره قاب رنگش رفته عوش کردن اون کاری نداره..... ولی اگه کله قاب گوشی مشکل داره... باید از فکر عوض کردنش بیای بیرون ..... یا پی یه چیزایی رو به تنت بمالی....!!
    مثل همین ، بد عمل کردن دکمه های لمسی گوشی......!!

البته ، تعمیرگاه اصلی مایکروتل ادعا میکنه ، این کار رو بدون هیچ مشکلی انجام میده.... ولی هیچ تعهدی برای سالم بودن گوشی بعد این کار نمیدن.....!!
    سلام آقا ... ممنونم ...
    مشکل من فقط رفتن رنگ دوره قاب گوشی بود که با توضیحات کاملت توجیح شدم .

مرسی .........

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

1 . چطور میشه تقویمش رو شمسی کرد ؟ ( تو d600 یک گزینه مبدل تقویم بود که این کار رو انجام میداد ولی تو این پیدا نکردم . )
    تقویم شمسی برای این گوشی نیست.... یعنی به نظر میاد که توی فریمورهای فارسی چیزی از تقویم نزاشتن.......!!
    2 . تو یکی از سایتها خوندم که این گوشی فرمان صوتی داره . چه جوری میتونم فعالش کنم ؟

3 . چه جوری میشه عکسی رو که برای عکس تماس گیرنده تعیین کردیم هنگام بر قراری تماس ، تمام صفحه نشون بده یا حداقل بزرگتر از اینی که به طور پیشفرض هست نشون بده ؟
    متاسفانه ..... نمیشه...... :-(
    . چطور میشه بدون استفاده از برنامه samsung pc studio به کارت حافظه گوشی دسترسی پیدا کرد ؟ ( تو d600 تنظیمات usb رو روی استفاده از حافظه که قرار میدیم درایو کارت حافظه گوشی در کنار بقیه درایوهای کامپیوتر در my computer مشخص میشه و میشه بهش دسترسی داشت . )
    از طریق برنامه .... phone explorer ...... به جز اون گوشی و وصل کن به پی سی ... گزینه music player و بزن......!!

سلام آقا ... ممنونم ...
    مشکل من فقط رفتن رنگ دوره قاب گوشی بود که با توضیحات کاملت توجیح شدم .

مرسی .........

داره خودمونی میشه kalakzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

salam bebin 2 halate mokhtalef dare pc studio va media player boro setting 4 phone setting bad usb setting badesham roye pc sudio ghoflesh koni halesho bebar!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •