راستي كسي اين جا زيرنويس نذاره ها!!!!
بريد به صفحه دانلود زيرنويس و فايل هاتون رو اونجا بذاريد
ممنون از توجه تون!!!
راستي كسي اين جا زيرنويس نذاره ها!!!!
بريد به صفحه دانلود زيرنويس و فايل هاتون رو اونجا بذاريد
ممنون از توجه تون!!!
بسيار ارزنده است .شما چه فيلمي را پيشنهاد مي كنيد؟ راستي NightAt the museum كه زيرنويس شده؟!!
عزیزم خانم یا آقای Lovelykid من این فکر شما رو از حدود 3 ماه پیش داشتم. یک حرکات محدودی هم در این رابطه انجام دادم. منتها ما باید یک نفر سرپرست کار درست و کار بلد و صد البته مهمتر از همه زبان بلد و فیلم بین (دقیقا الان فهمیدین کی رو میگم دیگه!!*) داشته باشیم که هم ما رو هماهنگ کنه و هم در کار زیرنویس کردن کمکمون کنه.
متاسفانه در حال حاضر ایشون (*) سرشون خیلی شلوغه . چون این بخش هم مدیر نداره دیگه اصلا به طور فجیعی سرشون شلوغ شده و بنده خدا فکر نکنم اصلا بتونن به این کارا برسن. اما حالا اگر در این راستا تیمی تشکیل دادین من هم 100% تا جایی که بتونم کمک میکنم.
راستی من یه زیر نویس نصفه کاره از فیلم Blood Diamond دارم.زیرنویسهایی که از این فیلم تو نت هست همش غلط غلوطه.
فکر نکنم که درست باشه اگر قرار باشه این بحث رو ادامه بدیم اینجا این کار رو انجام بدیم. پس یه تاپیک دیگه البته در صورت مساعدت (*).
پی نوشت:
(*) در عبارت بالا همون مژگان خانم یا Asalbanooیه خودمون هستن که دیگه خیلی تابلوئه دیگه. و من توی بوته زار ازشون قول همکاری گرفتم. اما خب امتحانات آخر ترم دانشگاهشون و بعدش هم سنگینی کار فروم و دیگر مسایلی که قبلا ذکر شد احتمالا هنوز اجازه عمل به قولشون رو بهشون نداده. اما فکر کنم در صورتی که این کار عملی بشه یکی از بهترین گروه های زیر نویس فارسی رو بتونیم تشکیل بدیم. ایشالا.
سلام
دوست عزیز lovelykid
برای این کار بایستی به این تاپیک مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه بنده با کل موضوع موافق هستم
فقط این جمله پیشنهادتون مبهم هست.
! هم فيلم هاتون زيرنويس دار مي شه ! هم جايزه مي گيريد(10 عنوان فيلم، pm بديد !)
زیرنوس فیلم حلقه دو در ت موجود هست اما انگار حلقه 1 نیست
پس خواهشا the ring
راستی که این فیلم زیرنویس شده که لطفاً بذارید البته توی تاپیک دانلود زیرنویس
در ضمن هر فیلمی رو که داری و بدون زیرنویسه و اینترنت نیست رو میتونی شروع کنی ولی قبلش اسمشو بگو!
موفق باشی!![]()
درسته آقای * سرشون شلوغه اما اگه پایه ای خودمون دوتایی شروع کنیم احتمالا یه تعداد هم به ما اضافه می شن!
چند تا از فیلم های توپ بی زیرنویست رو بگو ، اگه منم داشتمش یکی رو با هم انتخاب و شروع به ترجمه می کنیم!
منتظره پیشنهادتون هستم!![]()
فقط این جمله پیشنهادتون مبهم هست.[/quote]
یه گروهی هست که بابت زیرنویس هر فیلم ، 10 عنوان فیلم جایزه می ده اگه تبلیغ نمی شه اسمشو و ایمیل شو بزارم !
تازه من خودم هم حاضرم به زیرنویس کنندگان جایزه بدم!![]()
سلام
زیر نویس برای فیلم Golden Compass وجود نداره؟؟؟؟؟
من زیرنویس Elizabet Golden age رو نتونستن با دی وی دی ریپ هماهنگ کنم اگه کسی قبلا زحمتشو کشیده بذاره اینجا ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)