آقا محمد من منتظر جوابم![]()
آقا محمد من منتظر جوابم![]()
از همان قسمتی که خبر ارسالی رو ویرایش میکنید و در ادیتور ان دکمه ای وجود دارد که روش نوشته HTML بر روی آن کلیک کنید تا کد مربوط به متن باز شود
آقامحمد اگر منظورت اينه كه روي ادامه مطلب كليك كنم بعد مطلب رو ويرايش كنم،بايد بگم كه چنين گزينه اي نداره واگر منظورتون اينه كه از توي مديريت سايت گزينه خبرها رو انتخاب كنم بعد روي موضوع مورد نظر كليك كنم بايد بگم كه متاسفانه من نمي تونم ليست موضوعات نوشته شده رو ببينم تا ويرايششون كنم.
در مورد ويرايش پيغام ها هيچ مشكلي ندارم وبه راحتي كد اچ تي ام الشون رو بدست آوردم
من یه مشکل دارم بعد از نسب همه نوشته ها به صورت علامت سوال میاد چیکار کنم؟
سلام آقا محمد
عيدها مبارك
مثل اينكه به عيد ديدني هستي
ببخشيد كه پشت سر هم سوال مي كنم
مي خواستم ببينم توي قسمت مديريت سايت گزينه اي هست كه به طور مفصل آمارهاي بازديد از سايت رو بشه ديد يا نه!؟
من كه گشتم چيزي نديدم مگه شما يه راهنمايي بكني بلكه پيدا شه
مثلا اگر 100 روز هست كه سايت زده شده آمار هر 100 روز رو داشته باشه منظورم اينطوريه
موفق باشي
باتشكر
سلام
تو آدرس
آمار کل یک ماه ، سالیانه و ... هست ، ولی آمار کل روزها نیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای yoursite آدرس سایتت را بزار .
یه سوال هم من داشتم که چطور میتونم پس از پاک شدن بعضی از مطالب انجمن ها یا خبرهای ارسال شده به سایت ، آنها را بازگردانی کرد ؟
با تشکر
ممنون دوست عزيز كه جواب داديد
هرچند من آمار جزيي رو مي خواستم
باتشكر
بچه ها كسي مي تونه منو كمك كنه؟
من توي مرحله نصب نیوک بر روی لوکال هاست هستم.وقتي projecto باز مي كنم يه صفحه ديگه ميادو دكمه مراحل نصبو ميتونم بزنم!صفحه بعدش وارد كردن اطلاعات ديتابيسه كه مرحله بعد نميره و خطا ميده.
بايد چيكار كنم؟ممنون مي شم اگه كمكم كنيد
Last edited by Mehrdad_maney; 28-03-2008 at 23:55.
سلام
احتمالاً مشخصات دیتابیس را اشتباه وارد کردی ، از من می شنوی دوباره دیتابیست را بساز .
تو پوشه Help تو خود فایل های نیوک هم یه فایل HTML است که توضیحاتی در مورد نصب داده .
من يه پست به عنوان خبر زدم توي سايت ولي نمايشش نمي ده
چيكار كنم
چرا اينطوري شده!؟
فكر كنم اشكال از اچ تي ام ال بود
چون كپي پيس كردم و درست شد
Last edited by bahal20; 29-03-2008 at 11:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)