تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 22 اولاول ... 91516171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 214

نام تاپيک: خريد mp3 player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من به شدت گیر کردم ! بین آیپاد تاچ این جدیده(32گیگ) یا این آیفون جدیده(16گیگ) آخه یکی الان دبی رفته میتونه هر کدوم و بخوام بگیره ولی نمیدونم چی کار کنم ؟!؟! وقت هم ندارم باید زود بهش بگم وگر نه برای بقیه میگیره !!!!!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من به شدت گیر کردم ! بین آیپاد تاچ این جدیده(32گیگ) یا این آیفون جدیده(16گیگ) آخه یکی الان دبی رفته میتونه هر کدوم و بخوام بگیره ولی نمیدونم چی کار کنم ؟!؟! وقت هم ندارم باید زود بهش بگم وگر نه برای بقیه میگیره !!!!!
    در مورد مقایسه آیفون و آپیاد تاچ قبلا بحث شده ... مثلا اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینجا :
    کد:

این لینک هم توی یکی از پستهام مطرح شده .. جالبه :
    کد:

خلاصه اش اینه که اگه موبایل نیاز نداری ، به نظر من تاچ ..

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام رفقا,
    من چند تا سوال دارم که چند روز پیش تو persiantools مطرح کردم ولی انگار هیچ کس دیگه به اونجا سر نمیزنه چه برسه که بخواد جواب بده! اتفاقا این دوستمون seymour هم اونجا بودن ولی خبری نشد حالا سوالامو اینجا میگم,

من تو فکر خریدن یه player جدیدم برای ارتقای کیفیت صدا.
    الان یه vision:m دارم که روی هدفونم یه صدای "hiss" تو پس زمینه ایجاد میکنه که خیلی آزار دهندس ضمن اینکه صداش یکم ماته و detail اش دقیق نیست اونطور که منو راضی کنه.
    حالا یکم جستجو و پرس و جو کردم یه پست هم تو head-fi زدم و مشورت گرفتم و به این نتیجه رسیدم که cowon d2 بگیرم.
    البته زون نسخه ی ۲ هم هست که مثل D2 از یه چیپ با کیفیت Wolfson استفاده میکنه (فکر کنم) ولی میگن D2 صداش شفاف تره.
    حالا سوال هام ایناس:
    ۱- کسی D2 رو با یه هدفون audiophile تست کرده ببینه hiss داره یا نه؟
    ۲- سیگنیچر cowon‌ چجوریه کلن؟ من یه Player با صدای گرم میخوام با midrange خوب تا با هدفونم (ultimate ears triple fi 10) که ووکالش یکم recessed هست جور بشه البته یه خوبیه دیگه ی D2 فکر کنم EQ خوبشه که شاید بشه این ضعف هدفون رو باهاش حل کرد.
    ۳- وقتی اکولایزر D2 رو فعال میکنید آیا مثل همین کریتیو من جنس صدا رو عوض میکنه و detail ‌و شفافیتش کم میشه؟
    ۴- D2 قیمتش چنده؟ ۸ و ۱۶ قیمتی که به من دادن اصلا با اونور قابل مقایسه نیست (۱۶ 230 دلار)
    ۵- این پارسونی کی میخواد این سایت مسخرشو فعال کنه؟ یه هفتس میزنه در حال بازسازی‌! ( اینو باید از پارسونی جواب بدن امیدوارم ببینن!‌)
    6- کسی zune 2g رو تست و با D2 و vision:m مقایسه کرده؟
    7- zune 2g رو کسی تو پایتخت آورده؟ چند؟
    8- به D2 میشه رم ۱۶ انداخت دیگه؟ تو بازار هست این رم؟ اگه آره چنده؟

بقیه سوال ها رو میزارم مرحله ی بعد ممکنه کتکم بزنین D:
    پیشاپیش تشکر میکنم
    حامد.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام رفقا,
    من چند تا سوال دارم که چند روز پیش تو persiantools مطرح کردم ولی انگار هیچ کس دیگه به اونجا سر نمیزنه چه برسه که بخواد جواب بده! اتفاقا این دوستمون seymour هم اونجا بودن ولی خبری نشد حالا سوالامو اینجا میگم,

من تو فکر خریدن یه player جدیدم برای ارتقای کیفیت صدا.
    الان یه vision:m دارم که روی هدفونم یه صدای "hiss" تو پس زمینه ایجاد میکنه که خیلی آزار دهندس ضمن اینکه صداش یکم ماته و detail اش دقیق نیست اونطور که منو راضی کنه.
    حالا یکم جستجو و پرس و جو کردم یه پست هم تو head-fi زدم و مشورت گرفتم و به این نتیجه رسیدم که cowon d2 بگیرم.
    البته زون نسخه ی ۲ هم هست که مثل D2 از یه چیپ با کیفیت Wolfson استفاده میکنه (فکر کنم) ولی میگن D2 صداش شفاف تره.
    حالا سوال هام ایناس:
    ۱- کسی D2 رو با یه هدفون audiophile تست کرده ببینه hiss داره یا نه؟
    ۲- سیگنیچر cowon‌ چجوریه کلن؟ من یه Player با صدای گرم میخوام با midrange خوب تا با هدفونم (ultimate ears triple fi 10) که ووکالش یکم recessed هست جور بشه البته یه خوبیه دیگه ی D2 فکر کنم EQ خوبشه که شاید بشه این ضعف هدفون رو باهاش حل کرد.
    ۳- وقتی اکولایزر D2 رو فعال میکنید آیا مثل همین کریتیو من جنس صدا رو عوض میکنه و detail ‌و شفافیتش کم میشه؟
    ۴- D2 قیمتش چنده؟ ۸ و ۱۶ قیمتی که به من دادن اصلا با اونور قابل مقایسه نیست (۱۶ 230 دلار)
    ۵- این پارسونی کی میخواد این سایت مسخرشو فعال کنه؟ یه هفتس میزنه در حال بازسازی‌! ( اینو باید از پارسونی جواب بدن امیدوارم ببینن!‌)
    6- کسی zune 2g رو تست و با D2 و vision:m مقایسه کرده؟
    7- zune 2g رو کسی تو پایتخت آورده؟ چند؟
    8- به D2 میشه رم ۱۶ انداخت دیگه؟ تو بازار هست این رم؟ اگه آره چنده؟

بقیه سوال ها رو میزارم مرحله ی بعد ممکنه کتکم بزنین D:
    پیشاپیش تشکر میکنم
    حامد.
    بله - توی پرشن تولز هم خودم به سوالات جواب میدم الان بخاطر مشکلات سر نمی زنم ... قصد مقایسه ندارم ، ولی اینجا هم گاهی وقتا که سر نمی زنم شرایط مشابه پیش میاد ...

در مورد کیفیت صدای zvm : شاید بدونی و شاید ندونی که هنوزم صدای zvm بعنوان benchmark محسوب میشه ... اینکه شما باهاش مشکل داری ، حالا یا بخاطر اینه که مشخصا دستگاهت به مشکل خورده و کیفیت واقعی اش رو از دست داده (چند ساله اشه؟) .. یا اینکه همون بحث سلیقه هستش ... که اگه دومی باشه ، یه مقدار سخته رسیدن به گزینه مطلوب شما ... (یعنی منظور اینه که اگه zvm شما رو راضی نکنه ، دیگه چی می خواد راضی کنه !! - یعنی دیگه تفاوت خوب و بد نیست ، بلکه تفاوت آبی و قرمزه)

بله - مدل D2 از cowon و i7 از همین کمپانی احتمالا بهترین کیفیت رو در بین مدلهای موجود دارن ..

1. حالا یه هدفون shure که بین 15-400 دلار آب می خوره از کجا بیاریم ؟ (شوخی) - ولی خوب سایت های معتبر ریویو این کار رو انجام دادن و موردی مبنی بر هیس گزارش نکردن ... hiss فقط با یه هدفونی که امپدانس پایین و db بالا داره قابل شنیدنه - اونم وقتی که موسیقی پخش نشه و صدا رو تا ته زیاد کنی (چون اگه موسیقی پخش کنی در اون شرایط گوش کر میشه !!!) ... بنابراین هیچ مساله ای نیست ..

2. بله - EQ و تنظیمات صدای خوبی داره که ضمنا می تونی خودت دستکاری کنی و محدود به یه سری حالات از پیش تنظیم شده نیست ... اما اصولا اعتقاد خیلی از حرفه ای ها اینه که EQ و تنظیمات صوتی خیلی ابزار موثری نیستن که بشه روشون مانور داد ..

در مورد رنگ صدا : (از Cnet)
    Overall, tunes sounded rich, warm, and detailed with a thumping low-end to satisfy bass-freaks

3. جواب بالا ...

4. اخرین قیمتی که من دارم 230 واسه 8 گیگ هستش ... 16 گیگ با این حساب باید نزدیک 300 باشه ... با قیمتی که بهت دادن هم جور در میاد (قیمت به دلار + 30-40 تومن = قیمت ایران)

5. بله - یه مدتیه که سایتش خوابیده (حالا قبلش هم خیلی چیزی نداشت البته!) ...

6. من تست کرده ام (حدود یه ماه پیش) و به نظرم به این دوتا نمی رسه از نظر کیفیت صدا..

7. من فقط می دونم پایتخت داردش .. اینی که دوستم داشت اگه اشتباه نکنم 2 گیگش 150 بود ...

8. مشکی نداره ظاهرا و حمایت می کنه ... قیمت هم ندارم .. حدود 100 باید باشه ..

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

متشکرم seymour جان
    من از بازار رضا تلفنی قیمت گرفتم ۸ گیگ رو گفت 280 تومن! (پایتخت که هیچی!)
    حالا باید از همینا با چونه زدن به اون قیمتی که گفتی بگیرم یا شما جای بهتری سراغ داری؟
    من نه چونه زدن بلدم نه از این کار خوشم میاد :((

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    قیمتاش چنده؟

آیفون بگیری خیلی عالی میشه. آیپاد تاچ بزرگ و جاگیره و اندازش فکر کنم مثل آفون باشه. ولی آیفون تلفن همره هم هست ولی قیمتش احتمالا بیشتر باشه.

تو تهران چی آیپاد تاچ گیر میاد؟
    همینطور creative zen xfi?
    برای این آخری تا کی باید صبر کنیم؟ چون من اسپیکر روی دستگاه برام مهمه.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

متشکرم seymour جان
    من از بازار رضا تلفنی قیمت گرفتم ۸ گیگ رو گفت 280 تومن! (پایتخت که هیچی!)
    حالا باید از همینا با چونه زدن به اون قیمتی که گفتی بگیرم یا شما جای بهتری سراغ داری؟
    من نه چونه زدن بلدم نه از این کار خوشم میاد :((

اینی که گفتی قیمت چیه؟cowond2?
    قیمت 2 گیگش رو 2 ماه پیش من 180 داشتم از پایتخت.
    در ضمن منم مثل تو چونه زدن و تخفیف گرفتن بلد نیستم ولی هر چی فروشنده بگه که نباید بهش پول داد. اونم تو کشور ما که دست رو هرچی بزاری قیمتش حداقل خیلی بیشتر از قیمتهای رو اینترنته؟ که اصلا منطقی نیست!!!!
    Last edited by aria irani; 25-09-2008 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این قضیه creative zen xFi رو هم اگر کسی میدونه بگه؟ تو تهران تو این پاساژهای پایتخت-رضا - کامپیوتر ایران گیر میاد کسی دیده ؟اگر آره یه آدرس و قیمت بهم بده.

در ضمن سامسونگP2-cowond2دو گیگ چنده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این قضیه creative zen xFi رو هم اگر کسی میدونه بگه؟ تو تهران تو این پاساژهای پایتخت-رضا - کامپیوتر ایران گیر میاد کسی دیده ؟اگر آره یه آدرس و قیمت بهم بده.

در ضمن سامسونگP2-cowond2دو گیگ چنده ؟
    برای X-Fi : نماینده ی فروش شاب (creative) فروشگاه رایتک هست که تو بازار ایرانه از پله برقی که بری بالا جلوی صورتته! واحد 119
    تلفنشم 88894459
    زنگ بزن بپرس کی میاره و قیمتم بگیر ازش.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

زنگ زدم بهم گفت هنوز نیاوردیم. ولی تو سایت شاب این و موزاییکش رو زده.

من قیمتش رو نمی دونم به نظر شما اگر بیاد تو بازار چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •