با سلام
من فقط يك تكه از نوار تلويزيونم مونده اونم جاييه كه با ماشين پت پت ميره كليدو برداره-نميدونم از كجا بايد برم بردارم
ممنون از كمكتون
با سلام
من فقط يك تكه از نوار تلويزيونم مونده اونم جاييه كه با ماشين پت پت ميره كليدو برداره-نميدونم از كجا بايد برم بردارم
ممنون از كمكتون
سلام دوستان
من این بازیو بعد از 6 سال رو لپ تاپم که ویندوز سون روش هست نصب کردم
اما مشکل گرافیک داره بازی,رنگا قاطی پاتی ـه
چاره چیه رفقا ؟!
باید معمای آخر رو حل کنی!
اوایل بازی طرف استخر یه مانیتور بود که علامت های عجیب نشون می داد
برگرد اونجا و هر 12 علامت ور به ترتیب شون یادداشت کن(بیشتر ار 12 بار دگمه رو نزن چون ترتیبش هر سری عوض می شه)
اون علامت خاصی که همراه نشون داده شدنش صدای عجیبی میاد رو دورش دایره بکش
برگرد به اونجایی که باید کد ها ور وارد کنی(تو نیمه ی دوم نورهود) و علامت ها ور به ترتیب شون تو دستگاه وارد کن
به جای اون علامت که صدای عجیبی می داد علامت 13 ام رو وارد کن!
سلام.من روبات رو منفجر کردم ولی دیگه نمیتونم برم تو اتاق زرد.چون رادیو خاموشه.روشن هم نمیشه.لطفا کمک کنید
آقا لطفا یکی کمک کنه من 19 تا از اون نوارا رو پیدا کردم ولی اون یکی دیگه رو میدونم کجاست ولی هرکاری میکنم برنمیداره. با اون ماشین قرمزه که میری کلید اولی رو برمیداری طبقه پایینش یه نواره که اصلا طبقه پایین نمیره
حالا اصلا این نوارا تو بازی تاثیر داره یعنی حتما باید اونا رو جمع کنی تا بازی رو ببری؟
سایبریا هم من شنیدم خیلی قشنگه اگه کسی لینک دانلودش رو بذاره ممنون میشم
از اونجا نمیشه برداریش رفیق باید بری لون طرف دنیا
دقیقا یادم نیست کجا ولی برو اونطرف دیگه
آره حتما باید همه نوارارو داشته باشی ولی نمیگم چرا، خودت ببینی چی میشه حالش بیشتره
سایبریا هم واقا قشنگه ولی Neverhood فوق العاده است.
من از طریق لپ تاپ می خوام این گیم رو بازی کنم و ویندوز من هم 7 و 64بیتی هستش و مشکل رنگ این بازی رو طبق دستورالعمل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل کردم ولی وقتی روی آیکون بازی (WAVistaWin7) کلیک می کنم بازی شروع به اجرا می کنه اما متاسفانه نه کیبورد و نه ماوس از خود عکس العملی نشون می دن و بازی همونجوری باقی می مونه (شخصیت بازی خوابیده) -می تونم بگم سیستم هنگ می کنه و بازی نه- و ناچار می شم سیستم رو ریستارتش کنم.
به نظرتون راه حل این مشکل چیه؟
من این کارهایی رو که گفتید انجام دادم اما فایل WAVISTAWIN7.exe رو که اجرا میکنم سیستمم سرعتش کم میشه و error میده چکار کنم؟
بدست آوردن لید دوتاراه داره که یکی دیگش اینه که همه ی نوار هارو (20 تا) توی یک صفحه نمایش کامل ببینی . بعدش کلید سوم خودش از صفحه نمایش میافته پایین .
آقا من وقتی از طریق فایل WAVistaWin7.exe بازی رو اجرا میکنم پوینتر موس تو بازی کند میشه، لطفا راهنمایی کنیید، ممنون میشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)