تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 39 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 384

نام تاپيک: آموزش گام به گام پريمير در اينجا (فقط آموزش را قرار دهيد )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مرسی از حسین وجوادخان

با سلام خدمت حسین جان وجواد خان گل
    آقا جواد دوست داری بزنی تو پر کسی ! شمار است میگوئید من مبتدی هستم ولی بخدا میخوام یاد بگیرم البته بقول شما (میگه من با همین ها کارم راه میفته...ولی ایشون فکر کنم نمیخوان هم یاد بگیرن ...فقط میخوان همون کاره بخصوص رو انجام بدن) ولی باز اگر قبل ازانجام مراحلی هست که باید یاد بگیرم تورا خدا بگوئید هر چی شما دستور بدهید من انجام می دهم امیدوارم خدا گره کارتون را حل کنه که مثل من توش نمانیددوستان سر به سرتان بگذارند به جای آموزش با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

10

مجددا سلام چرا سوال مارو یه بامرام جواب نمیده؟سلام آیادرپریمیرپرو2میشه تایتلهاروبصورت انیمیشن های مختلف دراورد؟اگه بله .چگونه ؟لطفا اموزش لازم رادراین زمینه بذارین ممنون
    نه دوست عزیز این نرم افزار همچین قابلیتی نداره و تنها امکانات جزئی برای افکت گذاری روی متن داره اما اگر میخواهی با استفاده از نرم افزار تدوین روی متن افکت بگذاری من بهت نرم افزارهای ulead رو پیشنهاد میکنم البته اگر حرفه ای تر میخواهی که باید با افتر افکت کار کنی که خوراکش همین چیزهاست
    البته نرم افزارهایی هم هستن که به صورت تخصصی هستن یعنی فقط کارشون افکت گذاری روی متن البته الان اسمشون خاطرم نیست اما اگر احتیاج داری بگو تا اسمشونو بهت بگم

3. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال که خیلی وقته تو ذهنمه.
    خیلی وقته که میخوام فیلمی که با دوربین mini dv گرفتم و به فرمت mpeg تبدیل شده رو با adobe premier pro cs3 ویرایش کنم...منظور از ویرایش یعنی قسمتهایی از فیلم(اضافات فیلم) رواز فیلم حذف کنم .اما نمیدونم چطور میشه حذف کرد.
    دوم اینکه(البته بهتر بود اول میپرسیدم) بعد از این که فیلم رو وارد (import) کردم،وقتی اونو میکشم روی time line فقط تصویر وارد time line میشود و از صدا خبری نیست.(یکبار صدا هم داشت اما بعد از اون یکبار دیکه موفق نشدم صدا رو به همراه تصویر بیارم.
    البته من این آموزش رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.

آیا یاری دهتده ای هست مه مرا یاری کند. ؟
    هل من ناصر من ینصرنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

10

سلام
    دو تا سوال که خیلی وقته تو ذهنمه.
    خیلی وقته که میخوام فیلمی که با دوربین mini dv گرفتم و به فرمت mpeg تبدیل شده رو با adobe premier pro cs3 ویرایش کنم...منظور از ویرایش یعنی قسمتهایی از فیلم(اضافات فیلم) رواز فیلم حذف کنم .اما نمیدونم چطور میشه حذف کرد.
    دوم اینکه(البته بهتر بود اول میپرسیدم) بعد از این که فیلم رو وارد (import) کردم،وقتی اونو میکشم روی time line فقط تصویر وارد time line میشود و از صدا خبری نیست.(یکبار صدا هم داشت اما بعد از اون یکبار دیکه موفق نشدم صدا رو به همراه تصویر بیارم.
    البته من این آموزش رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.

آیا یاری دهتده ای هست مه مرا یاری کند. ؟
    هل من ناصر من ینصرنی؟
    دوست عزیز نرم افزار پریمیر یک نرم افزار قدرتمند در تدوین های افکتی و تبلیغاتی اما مشکلی که داره اینه که فرمت های ویدیو ئی کم تری نسبت به رقبای خودش ساپورت میکنه بنابراین اگر میخوهی که تنها یک تدوین ساده و بدون افکت رو انجام بدی یعنی در حد حذف یا اضافه من بهت توصیه میکنم از این نرم افزار استفاده نکن و از نرم افزارهایی مثل ulead 11 استفاده کن که هم از سرعت تبدیل بیشتری برخوردار هست و هم تعداد زیادی از فرمت های ودیویی و صوتی رو ساپورت میکنه.
    اما برای مشکلی که تو پریمیر داری یعنی نبود صدا باید گفت مشکل عجیبی آخه تو میگی دفعه اول صدا رو import کرده اما دفعه دوم نه اما در کل باید گفت که به احتمال زیاد نوع فرمتی که برای صدا در فیلم تو استفاده شده پریمیر ساپورت نمیکنه.خیلی حرف زدم نه ببخشید سرتو درد آوردم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این حرفها چیه جنابspecter-1369......شما لطف دارین.
    فکر نمیکنم فرمت صوتی فیلم مشکلی داسته باشه....خودم فکر میکنم احتمالا یه جا تنظیمات باید عوض بشه .
    در ضمن این فیلم قبلا با nero vision ، کپچر شده...راستی الان که میبینم نو nero vision فقط صدا داره بدون تصویر.یعنی دقیقا برعکس adobe pre,ier cs3.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این حرفها چیه جنابspecter-1369......شما لطف دارین.
    فکر نمیکنم فرمت صوتی فیلم مشکلی داسته باشه....خودم فکر میکنم احتمالا یه جا تنظیمات باید عوض بشه .
    در ضمن این فیلم قبلا با nero vision ، کپچر شده...راستی الان که میبینم نو nero vision فقط صدا داره بدون تصویر.یعنی دقیقا برعکس adobe pre,ier cs3.
    شما وقتی با مدیا پلیر پخش میکنی صدا داره؟
    اگه داره ببین وقتی تصویر را تو تایم لاین میگذاری صدا هم در لاین پایینی می اید؟
    اگه نمی یاد یک فیلم دیگه را امتحان کن ببین اون با صدا می یاد یا هر فیلمی میزنی بدون صداست؟
    امتحان کن خبر بده

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

1 ايجاد تصوير خورشيد با استفاده از افكت شاين

ايجاد تصوير خورشيد با استفاده از افكت شاين

سلام خدمت دوستا ن

امروز ميخواهم افكت كاربردي و زيباي شاين رو توضيح بدم

این خورشیدی که در تصویر بالا میبینید با این افکت ساخته شده و قابلیت حرکت را هم دارد وجالب است که بدانید حتی از لای برگهای درخت هم رد خواهد شد بدون اینکه تصویر برگ را بپوشاند
    اين افكت رو ميتونيد از آدرس زير دانلود كني

shine

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از دانلود آنرا از حالت فشرده خارج وسپس آنرا در مسير برنامه پريمیر در پوشه پلاگين نصب نماييد

به اينصورت

D:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro 2.0\Plug-ins\en_US

سپس بعد از نصب برنامه پریمیر را باز كنيد وافکت را اعمال کنید سپس از پنجره افکت کنترل وارد تنظیمات افکت شوید وبروی گزینه ای شبیه مربع کلیک کنید ودر سپس پسورد و كي را وارد نماييد

pas:Hossein_nasa62
    key:AFT3-WACT-FCP5

تا ا ز حالت آزمايشي خارج شود

سپس طبق عكس تمام مراحل را انجام دهيد تا بهترين حالت پياده شود

نكته:از افكت شاين براي نوشته و متن ها هم استفاده ميشود اول هر تيتيراژ تلوزيوني هميشه خواهيد ديد فقط برا ي نوشته بايد تيك كنارuse mask را بردرايد تا از قابليت ديگر شاين هم بتوانيد استفاده نماييد

این هم یک نمونه

شما ميتوانيد با دادن تحرك به شاين جلوه ي زيبايي خلق نماييد
    براي تحرك بايد با source point استفاده نماييد

از اين افكت براي ايجادتصاوير رويايي هم ميتوان استفاده كرد

دوستان به علت تفکیک شدن این برنامه از سایر برنامه ها در این تاپیک فقط آموزش های خودتون مربوط به این برنامه قرار بدید واز زدن پست های سوالی پرهیز کنید

موفق باشید

Last edited by Hossein_nasa62; 02-02-2009 at 12:32.

9. 2 کاربر از Hossein_nasa62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کمک کمک

سلام خدمت حسن خان
    ای کاش به همین طریق که افکت خورشید را توضیح دادید مشکل من را هم حل میکردید بخدا اگر هزینه ای هم داره حاضرم پرداخت کنم تمیدوارم خدا مشکلات شمارا حل کند به امید توجه شما

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام خدمت حسن خان
    ای کاش به همین طریق که افکت خورشید را توضیح دادید مشکل من را هم حل میکردید بخدا اگر هزینه ای هم داره حاضرم پرداخت کنم تمیدوارم خدا مشکلات شمارا حل کند به امید توجه شما
    سلام

مشكلتون رو كامل توضيح بدين تا اگر در توانم بود توضيح بدم
    در ضمن گفتم سوالاهاي خودتون رو در تاپيك جداگانه مطرح كنيد نه اينجا

12. این کاربر از Hossein_nasa62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض نرم افزار پریمیر

با سلام مجدد وتشکر فراوان وتوجه به این بنده حقیر
    خدمتتان عرض کنم من نرم افزار پریمیر cs3 را تهیه کردم ومی خواهم به وسیله آن صحنه های ورزشی فوتبال را نزدیک بیاورم یا روی زمین فوتبال یا شخص خاصی خط بکشم ویا صحنه را بزرگتر کنم تا بتوانم آفساید وخطاهارا به خوبی تشخیص بدهم به عبارت دیگر میخواهم صحنه های داوری آن را آنالیز کنم لطفا مرا راهنمائی کنید زوم کردن وغیره البته جواد خان مدتی بیش از scale وساخت کی فریم وخطا کشی را فتوشاپ گفتن ولی در همین حد تمام توضیح ویا مراحل آن را نگفتند اگر برای تایپ آن مشکل است اگر تلفن خودتان را برای بگزارید من با شما تماس میکرم باز از لطف شما بسیار متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •