تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با تغییر رشته خود در مقاطع بالاتر موافقید؟

راي دهنده
1276. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

542 42.48%
  • خیر

734 57.52%
صفحه 19 از 55 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 547

نام تاپيک: ✔ مـبـاحـث عـــمـــومـــی مـرتــبــط با تــغــیـــیـــر رشـــتــــه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.من می خواهم انتخواب رشته کنم.می خام مهندسی مواد امیر ککبیر را که قطعا قبولم رو برم و بعد تغییر رشته به عمران بدهم.می خواستم ببینم شدنی است؟وشرایطش چیست واینکه ارزش این ریسک رو داره.از سربازی هم معاف نیستم.
    لطفا منو سریع تر راهنمایی کنید.
    تغییر رشته در دانشگاه غیر ممکن نیست ولی در عین حال سخت هست. اگر اشتباه نکنم شرایط تغییر رشته در امیرکبیر اینه که باید از 4 ترم ، 3 ترم رو بالای 17 بیاری. بعدش درخواست میدی که باید دانشکده مبدا و مقصد موافقت کنن.
    سطح رشته ها هم باید تقریبا نزدیک باشه. مثلا بعیده که تغییر رشته از مهندسی مواد به برق رو قبول کنن.
    به هر حال این که همش به فکر تغییر رشته باشی میتونه فشار عصبی زیادی به دانشجو وارد کنه.
    معمولا توصیه نمیشه به امید تغییر رشته وارد یک رشته بشی.
    موفق باشی

2. 2 کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان ...

تغییر رشته بین گرایش های سخت افزار و نرم افزار توی یه دانشگاه ممکن هست ؟! .. چجوری هست داستانش ... با توجه به اینکه بیشتر واحد ها یکی هست ..
    کسی جواب اینو نمیتونه بده ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان ...

تغییر رشته بین گرایش های سخت افزار و نرم افزار توی یه دانشگاه ممکن هست ؟! .. چجوری هست داستانش ... با توجه به اینکه بیشتر واحد ها یکی هست ..
    سلام
    تغییر گرایش به مراتب راحت تر از تغییر رشته انجام میشه چون تمام پروسه درون دانشکده هست.
    به عنوان مثال اگر اشتباه نکنم با معدل بالای 15 در امیرکبیر میتوان تغییر گرایش داد.
    موفق باشید

5. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    تغییر گرایش به مراتب راحت تر از تغییر رشته انجام میشه چون تمام پروسه درون دانشکده هست.
    به عنوان مثال اگر اشتباه نکنم با معدل بالای 15 در امیرکبیر میتوان تغییر گرایش داد.
    موفق باشید
    خب باید ترم اول بالای 15 باشه مثلا ؟ ... یا 2 ترم اول ... ؟ هر دانشگاه قانون خاص خودش رو داره ؟

ممنون !

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب باید ترم اول بالای 15 باشه مثلا ؟ ... یا 2 ترم اول ... ؟ هر دانشگاه قانون خاص خودش رو داره ؟

ممنون !
    باید دوترم نمره A بشی

8. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام

دوستان لطفا در صورتی که قبلا همچین مشکلی داشتید بنده رو راهنمایی کنید.

من دانشجوی کاردانی برق دانشگاه آزاد هستم الان ترم شش هستم که البته دو ترم مرخصی گرفتم و یک ترم هم قبلا در دانشگاه دیگه ای بودم.
    با توجه به اینکه رشته های کاردانی فقط 6 ترم سنوات تحصیلی دارند و باید در اون 6 ترم فارغ التحصیل شوند ولی من کلا 7 ترم است که هنوز فارغ التحصیل نشدم.

نظام وظیفه که رفتم گفتند میتونید همین تابستان واحدهای مونده رو پاس کنید ولی به علت شهریه ای که داشتم و نتونستم شهریه رو پرداخت کنم انتخاب واحد نکردند

امسال امتحان کنکور سراسری که دادم احتمال خیلی زیاد کارشناسی کامپیوتر غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی قبول شوم،

سوال من اینه با این شرایط که توضیح دادم میتونم در غیرانتفاعی ثبت نام کنم یا از نظر سربازی مشکل دارم

دوستان خواهشا و خواهشا راهنمایی کنید تا زودتر تکلیف من روشن شود.

منتظر پاسخ دوستان هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام.من می خواهم انتخواب رشته کنم.می خام مهندسی مواد امیر ککبیر را که قطعا قبولم رو برم و بعد تغییر رشته به عمران بدهم.می خواستم ببینم شدنی است؟وشرایطش چیست واینکه ارزش این ریسک رو داره.از سربازی هم معاف نیستم.
    لطفا منو سریع تر راهنمایی کنید.
    ببینید دوست عزیز.. میدونم که الان انتخابتون رو کردید اما کلی براتون توضیح بدم...
    توی امیرکبیر و شریف اوضاع با بقیه دانشگاه ها فرق داره...
    شما اگه کلا 3 ترم معدلتون بالای 17 باشی می تونی همزمان 2 رشته و یا به هر رشته ای که بخوای تغییر بدی...یعنی هیچ محدودیتی وجود نداره.... ولی خب 3 ترم بالای 17 یکم سخته...
    اگه نتونستید هم با کمی تلاش می تونید به دانشگاه شهرای دیگه انتقالی بگیرید مثلا من یکی رو میشناختم از هوافضا امیرکبیر به مکانیک قم تغییر رشته شهر داد.... خودش هم بچه یاسوج بود یعنی محدودیتی بابت شهر نداشت...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من رشته عمران ارشد میخونم به نظرتون میتونم تغییر بدم به ای تی ؟ خیلی به امنیت شبکه و ... علاقه دارم

منظورتون این هست که برای کارشناسی ارشد تغییر رشته بدهید. یا در حین درس خوندن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

میخواستم بدونم کسایی که با کنکور تغییر رشته میدن زمانی که توی دانشگاه قبول میشن انتخاب واحد با کیه؟ دانشگاه یا خود دانشجو؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    من می خواستم بدانم که در کنکور کاردانی به کارشناسی که دادم در رشته برق 6 گرایش دارد 1-الکترونیک 2-برق قدرت3-کنترل4-مخابرات5-انتقال و توزیع6-ICT
    حالا در انتخاب رشته من مثلا مخابرات یا الکترونیک قبول شوم می توانم در کارشناسی ارشدبرم برق قدرت مشکلی پیش نمی آید و درسهای بیشتری نباید پاس کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه دستتون درد نکنه

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •