اینجا تاپیک بحثه و جای مطرح کردن سلیقه نیست ...
مگه قراره گرافیک رو بذارید بغل مانتیور ؟
اینجا تاپیک بحثه و جای مطرح کردن سلیقه نیست ...
یکی از مواردی که همیشه توی فرومها راجبش بحث میشه طرح روی کارتهاست. به هر حال مطرح کردن سلیقه درباره طرح روی کارت بهتر از بحث سلیقه ای کردن راجب مسائل به اصطلاح فنی است. ( حداقل مضر نیست! )
این نوع طراحی یه طراحی به هم ریخته هست...یعنی با طراحی در هم بر همه.دیگه کمپانی ها متوجه شدن با چسبوندن یه مشت عکس زن و زلم زیمبو و آدم فضاییکارشون قدیمی و دموده شده گرچه هنوز بعضی کارت ها اینجوری هستن ولی الان طراحی ای که خاص باشه و اونو توی بقیه کارت ها نشه دید مجذوب کنندست.
![]()
به نظر من یکی از عاملهای پر فروش بودن یک برند همین مساله هست یعنی طراحی زیبا و جالب و براحتی نمیشه از کنارش گذشت البته در حین حفظ کیفیت!اینجا تاپیک بحثه و جای مطرح کردن سلیقه نیست ...
تایید میشه...
درسته زیبایی خوبه ولی تا موقعی که می خرید بعدش به درد شما نمی خوره معمولا برند هایی که کیفیت خوبی دارن تو کارشون طرح زیبایی هم دارن مثل همین کارت که من شخصا خوشم اومد از رنگش .. البته برد سبزش زیاد جالب نمیکنه ظاهر کارت رو ...به نظر من یکی از عاملهای پر فروش بودن یک برند همین مساله هست یعنی طراحی زیبا و جالب و براحتی نمیشه از کنارش گذشت البته در حین حفظ کیفیت!
ممنون از تاییدتون دوست عزیز ...تایید میشه...
ولی حرفای بالا برای شما هم صادقه ...
حرف شما کاملا درسته ولی منظور من در بالا اشاره واضح بیان شده ...یکی از مواردی که همیشه توی فرومها راجبش بحث میشه طرح روی کارتهاست. به هر حال مطرح کردن سلیقه درباره طرح روی کارت بهتر از بحث سلیقه ای کردن راجب مسائل به اصطلاح فنی است. ( حداقل مضر نیست! )
این inno3D 8800GTS 512 یه خورده مشکوک میزنه!
گلسان تبلیغات همه کارتهاش رو زده به جز این یکی!
احتمالا از G92 GTS و SLI پشتیبانی نمی کنه باید منتظر یک Patch براش باشیم.
سلام
دوستان در مورد این قضیه راهنمایی می خواستم ممنون می شوم کمکم کنید
این یعنی حداقل سیستمی که این کارت گرا فیکو می تو نه راه بندازه اینو ببینید
البته این مال HD3870 X2 هست
System Requirements
• Pentium® or Athlon™ or compatible
• 128MB of system memory
• Mainboard with free PCI-Express (x16) slot
• CD-ROM drive for software installation
• High Quality Power Supply 450Watt(ATX 2.2)with 6-pin dedicated graphics power cables.
• CrossFire requires 650Watt High Quality powersupply with 2x 6-pin PCI-E dedicated graphics power cables.
حالا دوستان من می خواستم بدونم حداقل سیستمی که می تونه یه 8800 GTS 512MB راه بندازه چه
مشخصاتی داره؟ من گشتم ولی پیدا نکردم
حالا با این مشخصا تی که داده می شه ادم می تو نه کمکم سیستمو ارتقاع بده
لطفا کمک کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)