خوب ارزون شده
امروز قیمت گرفتم 390
ولی نمیدونم چرا فکر میکنم کیفیت عکس های کا 800
بهتره
کسی هست از کا 800 به 850 ارتقا داده باشه ؟؟
خوب ارزون شده
امروز قیمت گرفتم 390
ولی نمیدونم چرا فکر میکنم کیفیت عکس های کا 800
بهتره
کسی هست از کا 800 به 850 ارتقا داده باشه ؟؟
من پارسال k800 داشتم، خیلی k850 بهتره ولی برای هر جا باید دقیق تنظیم باشه.
اشکان خان من پی1 دارم و اصلا روی گوشی برنامه نمی ریزم و اهل برنامه ریختن روی گوشی و سیمبیان نیستم و فقط دوربین و کیفیت صدا توی هندزفری برام مهمه به نظرشما ارزش داره پی1 بفروشم کا850 بگیرم چون شما هم با پی1 کار کردی هم با کا850
صد در صد میشه اگه الان نشد مطمئن باش تا چند ماه دیگه میشه باید صبر کرد.اگه توی ورژن جدید برنامه ستول این گوشی ساپورت شده باشه اره هحتما میشه به نظرم الان کسی این گوشی رو با این قیمت یا حالا تا عید نوروز صبر کنه بخره بهتره.چون مثل کا800 اگه سری جدیدش بد در بیاد خیلی بد میشه
بالاخره 5مگاپیکسلی هر چی بد باشه از 3بهتره.بالاخره سونی اریکسون حالیشه دیگهاما این سونی اریکسون روی آپدیت جدید این گوشی خلی داره مانور میده مثل اینکه میخواد تغییرات اساسی روی انجام بده
از نظر ارزش که صد در صد ارزش نداره.
شما هم کا میخوای و هم دبلیومن میگم یه دبلیو960 با کا850 بخر(شوخی)کا850 میتونه انتخاب مناسبی باشه در صورتی کهدوربین برات مهمتر باشه.چون اگه الان نشه ولی تا چند ماه دیگه میشه این گوشی رو هک کرد زمانی که برنامه ای این گوشی رو ساپورت کنه.و مشکل صداش کاملا برطرف خواهد شد.
مثلا من وقتی کا800 خودم رو هک کردم بلندی و کیفیت صداش رو اگه با دبلیو950 مقایسه کنم به کا800 نمره ی 10 میدم به دبلیو950 نمره ی 7حالا که اسپیکر این گوشی باید بهتر باشه در ضمن واکمن 3 رو هم داره همون ورژنی که روی دبلیو960/910 وجود داره.
مطمئنا در آینده ای نزدیک با هک کردن این گوشی ...
زیمکا جون 1نفر پیدا نشد به ما بگه کیفیت صدای کا850 تو هندزفری در چه حده
ولی انصافا هیچی این گوشی خوب نباشه قیافش واقعا توپه![]()
بله واقعا گوشی شیکی هستش به نظرم اگه 5تا گوشی زیبا پیدا کنی کا850 یکی از اونا هستش
در بین گوشیهای ساده جز بهترین بهترینها هستش.
کیفیت صداش توی هندسفری باید خوب باشه حداقلش مثل کا800 که هستش مگاباسم داره واکمن 3 هم هستش.
اما غصه نخور تا چند وقته دیگه وقتی هکش کنی کیفیت و بلندی خود به خود بالا میره.
معلومه که کیفیت واکمن رو نداره باید در حد همون پی1 باشه اما پی1 هک نمیشه کا850 هک خواهد شد
p1 یه گوشی business class هست. اگه شما دنبال internet wi fi و office و pen هستی p1 بهترینه ولی اگه دنبال دوربین هستی k850 حرف نداره. حالا تصمیم عوض کردن گوشی دیگه با خود شماست.
اشکان خان دستت بابات جواب درد نکنه
راستش من اهل wlan و pen نیستم فقط 1سوال دیگه داشتم صفحه کلید این گوشی چطوره و sms زدن باهاش راحته همین طور بازی کردن![]()
من اهل باری نیستم، ولی sms زدن خیلی راحته.
کسی از آخرین قیمت K850 خبر داره؟
قیمتش همین جوری داره میاد پایین!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)