سلام
کسی میدونه قیمتش تو شیراز چنده؟
سلام
کسی میدونه قیمتش تو شیراز چنده؟
سلام
تبریک به دلفین عزیز
مبارکت باشه...اگه اشتباه نکنم خیلی وقت پیش دبلیو 850 داشتی....به هر حال مبارکت باشه
درخواست سایت اپلود داشتی
اینم بهترین سایت اپلود عکس...که شما قبل اپلود میتونی سایز مناسب رو انتخاب کنی اینقدر اذیت نشی...سایز 240*320 واسه فروم و گذاشتن تو سایت مناسبه
ضمن اینکه همزمان چندین عکس رو میتونی اپ کنی
===کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی چند گرفتی؟
===
یه عکس تمام مخلفات موجود در جعبش بگیر...پلیز
===
من اخر متوجه نشدم ولومش چه جوریاست.. کیفیت رو نمیخوام..ولوم رو میگم...مثلا در برابر ان 73 چه جوریه...یا دبلیو 850 و امثالهم
===
میشن جان اگه حروف عربی نداشته باشه واسه تایپ اس ام اس خیلی سخت میشه برای کاربر...به هر حال خیلی ها فارسی اس ام اس می نویسن
===
حمید کی گفته اسم من مصطفی خان هست؟
اقا اشتباه گرفتی من یکی دیگم اسمم هم خان بزرگه!!!
نقطه میگذاریم:................................. .........
کامیاب باشیدd:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خان بزرگ ممنون واسه معرفی سایتت
آره قبلا 850 داشتم
قیمت 700 تومن اصلا نمیارزه صبر کنید الان نگیرید
چشم
بلندی صدا که گفتم من تا الان با d900 و 810 مقایسه کردم تو بلندی از 900 کم میاره ولی با 810 برابره یکی از دوستام 850 داره اگه بتونم امروز گیرش بیارم با 850 هم یه مقایسه میکنم ولی فکر کنم با 850 هم برابر باشه
ببخشید که اصلا متوجه پستت نشدماقا مهدی همه چیشو رتبه بندی کن اینجا بنویس.
مثلا صدا :متوسط
باتری:خوب
صدا رو که توضیح دادم
بارتری به نظر متوسط رو به بالا هستش یه باطری عالی محسوب نمیشه هر چند با این منابعی که داره شاید بشه گفت باطریشم عالیه
رابط کاربری خوبی داره و همه چی جمع و جوره و زیاد ریخت و پاش نداره بطوری که تو 5 دقیقه تمام سوراخ سومبه های گوشی رو پیدا میکنید
انصافا گوشیش خوشگله و باید آدم دستش بگیره
صفحه لمسی خوبی داره بخصوص هنگامی که واکمن اجرا میشه سه کلید لمسی واسه کنترل ترکها ظاهر میشه از همه بهتره
سرعتش میشه گفت خوبه من دیشب حدود 45 دقیقه یه بند باهاش رو رفتم و تمام منوهاش رو زیر و رو کردم بخصوص یه جا با تمام سرعت داشتم مخاطبینم رو ثبت میکردم کم نمیاره ولی سرعت رویایی هم نداره(اینو نسبت به آیفون میگم) ولی میشه گفت تقریبا هم رده n73 هستش
کیفیت دوربینش به نظر من در حد 3 مگ نیست یعنی اگه واسه اینم دوربین نمیزاشتن بهتر بود ولی انصافا فیلمبرداریش خوبه
کیفیت تو هندزفری عالیه یه صدای شفاف و عالی ولی اینو هم باید با 850 تست کنم چون قبلا خودم 850 داشتم فکر کنم از لحاظ صدا تو یه رده باش
در آخر یه چیزی بگم اصلا هیج جا و هیچ وقت با آیفون مقایسه نکنید که تو همه موارد آیفون بهتره جز صدا که کار تخصصی این گوشی محصوب میشه
و یه چیزه دیگه همچین آش دهن سوزی نیست به نظر من قیمت واقعیش همون 400 تومنه
یعنی سرعتش مثل n73 هست؟؟مطمئنی؟این که خیلی پایینه؟
ولی تو ریویو ها خیلی قشنگ عکس انداخته بود.
قیمتش هم برای اینکه تازه اومده در این حده.مثلا p1 هم اول600 تومن بود.
سلام دلفین جان مبارکت باشه .
میخواستم بپرسم از کدوم شهر گرفتی و از چه پاسازی .من تو تهران فقط کیبرد انگلیسی دیدم
دوربینش فلاش زنون داره ؟؟؟؟
کیفیت عکسش به p1 میرسه ؟؟
اون فلز سمت چپ گوشی که ازش میتونی بند اویزون کنی باز میشه ؟؟یعنی میتونی از گوشی جداش کنی ؟؟
Last edited by soshiance; 12-01-2008 at 13:12.
به نظر من با این توضیحاتی که دوستمان گفت الان اصلا خرید این گوشی به صرفه نیست مگر این که کسی بهت کادو بده
سلام مهدی عزیز
دمت گرم که جواب ملتو میدی
داداش یعنی صدای دی 900 با یه اسپیکر زاقارت از دبلیو 810 بیشتره ؟؟؟ و در حده دبلیو 850 هست ؟؟؟
داداش عکس با دوربینش بذار
من امروز این گوشی رو توی شیراز دیدم.
قیمت 640.000
مغازه تک موبایل داره.
چون این گوشیهایی که وجود داره نسخه های اولیه فریمور رو دارن قاعدتا سرعتشون بالا نیست
مثل P990.
احتمالا توی فریمور های بعدی خیلی بهتر از این بشن.در مورد صدا هم که من شنیده بودم از تمامی سونی اریکسونها با کیفیت تر و بلند تره.
در مورد دوربین هم داشتنش بهتر از نداشتنش هست دیگه.
باز من فکر میکنم قضاوت در مورد اینکه این گوشی خیلی خوبه یا بده زوده.
ولی در کل جایی بد ازش نشنیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)