وای چیز خیلی باهالی تعریف کردی دیجی ممل
عالی بود
وای چیز خیلی باهالی تعریف کردی دیجی ممل
عالی بود
Iraya ممنون از نظرت باشه ادامه میدم
وای سمزم که سال 2009 میاد
خوب اشکال نداره با همین سیمز 2 حال میکنیم
Iraya ممنون از نظرت باشه ادامه میدم
وای سمزم که سال 2009 میاد
خوب اشکال نداره با همین سیمز 2 حال میکنیم
دیجی جان اگه شما واقا عاشق اون پیره زنه بودی(لول) میتونستی زندش کنی
در صفحه های قبل توضیح دادم خوندی؟
برو بخون خیلی حال میده پول بده با عزاییل زندش میکنه
اگه صفح های قبلو بخونی خیلی چیزای جالبی نوشتم
The Sims 2 Family Fun Stuff
اولا در مورد وسایل این بازی براتون می نویسم : بیش از ۸۰ وسیله جدید به بازی اضافه می شه که شاخص ترین اون ها جعبه اسباب بازی های بچه هاست که چیز فوق العاده جالبی است
لباس های جدید و متنوعی به بازی سیمز۲ شما اضافه می شود و شما با اضافه کردن این نسخه به بازی سیمز ۲ خودتون می تونید بازی رو شاد تر ادامه بدید من هنوز دقیق نمی دونم این بازی داخل ایران هست یا نه ولی اگه شما بازی سیمز۲ رو می شناید و دارید این اضافات رو اگر به ایران اومدو در جایی دیدید حتما تهیه کنید
از جمله وسایل جدیدی که به بازی اضافه می شه تخت خواب های زیبایی است که به این بازی اضافه می شه و بازی رو زیبا تر می کنه
در کل امیدوارم با اضافه کردن این وسایل جدید زندگی شادتری رو در بازی داشته باشید:
![]()
the sims2:university
سیمز شما وارد دانشگاه می شود
سیمز جوان شما الان می تونه از خونه بیرون بیاد و در یکی از دانشگاه های سیمز وارد بشه . وارد شدن در دانشگاه باعث بسیاری از پیشرفت ها برای سیمز شما می شود و اونها می تونن به یک سیمز هه فن حریف و کاردرست در بزرگی تبدیل شن . اوناها آزادانه می تونن از بین رشته هایی که در بازی وجود داره انتخاب و در هر کدوم مدرک تحصیلی مورد نظر رو بگیرن،اونها می تونن در دانشگاه دوست های زیادی رو داشته باشن و آزادانه رفتار کنن ،شما می تونید تمام محیط دانشگاه رو گشت بزنید و بگردید در سالن ورزشی ، در قهوه خانه ها ، در کتابخانه ها و حتی در محیط اصلی دانشگاه به راحتی قدم بزنید شما اگر دانشگاه را به خوبی و به سلامت به پایان برسانید در اون موقع است که به شما بازی پاداش های بیشتری را می دهد
گروه جدیدی در سن جوانی
همه افرادی که می تونن وارد دانشگاه بشن و در اونجا تحصیل کنن باید سن جوان داشته باشن . الان اونها می تونن آزادانه دنبال هدف زندگی خودشون بگردن و زندگی خودشونو زیبا تر کنن
در دانشگاه به یک سیمز بزرگ تبدیل شوید
سیمز شما بارفتن به دانشگاه خواسته ها و ترسهای جدیدی رو به بازی اضافه می کند و اونها از نظر اجتماعی و تحصیلی نیز سطح بالاتری پیدا می کنند. شما می توانید در ضمن توانایی ها و تعداد دوستان سیمزان را نیز گسترش دهید. شما بعد از آمدن از دانگشاه به شن بلوغ می رسید
به دست آوردن مدرک و باز شدن کارهای جدید در بازی
از بین 11 رشته ای که در بازی است هر کدام را که ادامه بدهید و مدرک آن را کسب می کنید می توانید بهنسبت اون مدرک کار جدیدی را باز کنید و بعد در آن کار ها به موفقیت بهترین نیز برسید
شهرهای جدید برای دانشگاه ها
الان سیمز شما می تونه در دورترین کالج هاو دانشگاه ها زندگی رویایی خودشو داشته باشه . شما نیز می توانید خود دست به کار شده و کالج مورد نظر خود را نیز بسازید به هر شکلی که خود دوست دارید و می پسندید
زندگی جدید در دانشگاه
شما الان می تونید در گروه های مختلفی وارد شویدو می تونید کار نیمه وقت نیز برای درآمد زایی پیدا کنید. شما می تونید در گروههای خلافی همچون ،جعل اسکناس،گروه های سری و گروه تقلب در درس ها نیز عضو و حالشو ببرید. ولی همه اینها بشته به شما داره که شما چطور می تونید و می خواید از امکانات سیمز 2:دانشگاه استفاده کنید
بیش از 100 وسیله و کارایی های جدید
وسایل بسیار جالب مانند : بیلیارد ،کتابخانه های تاپ،قاب های عکس متفاوت و درسی ،میز و صندلی های جدید به بازی اضافه شده که همه و همه به سلیقه و میزان قدرت تخیل شما برای چیدمان خانه تان بستگی دارد
ممنون از اینکه جواب دادی!![]()
من ورژن فول رو نصب کردم(خود سیمز 2).
مشخصات سیستم:
Ram:256
Graphic:128-Geforce fx 5200
Cpu:2.6 amd
در ضمن directX را درست نصب کردم(مطمئنم).![]()
اقا من بازی سیمز 2 روگرفتم هر کاری کردم نصب نشد. حالا میخوام بدون این نسخه هایی که میگید رو سیمز2نصب میشه یا جداست.
اصلا این نسخه ها رو سیمز2 نصب میشه
Last edited by 619; 11-05-2007 at 20:27.
اره درسته باید رو خود سیمز اصلی نصب کنی.اصلا این نسخه ها رو سیمز2 نصب میشه
خواهش میکنم سالارممنون از اینکه جواب دادی!
من ورژن فول رو نصب کردم(خود سیمز 2).
مشخصات سیستم:
Ram:256
Graphic:128-Geforce fx 5200
Cpu:2.6 amd
در ضمن directX را درست نصب کردم(مطمئنم).
خیلی مشکل عجیبیه ببین سیدی رو ببر رو یه سیستم دیگه نصب کن ببین همین مشکو داری
میتونی تو تاپیک حل مشکلات در اجرای بازی ها مطرح کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)